Speed DM
добре де, какво сте заревали ??? Предпочитате, да не бяха ресвали, да бяха позакърпило положението за 3-4 дена и после да почнат, да чезнат флоти и т.н. ли? Бахти мрънкалата... ако не реснат - ще се бъгне яко. Тогава ще има ЗАЩО ВСИЧКО СЕ БЪГНА, ЗАЩО МИ НЯМА ФЛОТА, ЗАЩО НЕ МИ КОПАТ МИНИТЕ и т.н. сега ресват, и пак има мрънкане не може да ви се угоди. Кви компенсации мрънкате, ще ви дадат по 500-1000 нанки и мирвайте, ма мисля че и това ви е много. Кой ви е карал да дадете по 100лв за игра? Нали всеки път сте недоволни и ревете като луди, просто не давайте пари. Нито съм в администрацията на играта, нито съм във фирмата на Ицо, ама чак мен ме издразнихте мрънкала. Стига с тия сърцераздирателбни истории, как са ви оставили неизличими следи в детството. Ако не друго, сега по Коледа и НГ, няма да си мислите за флотите и сейвъните, белкем си покажете носа навън и изпиете по едно истинско пиене, а не само да си драскате какви сте виртуални пиячи. И кви женитби и не знам си какво приказвате, само като ви виждам как преживявате един рестарт, скоро няма да ви се усмихне.
Пак ви казвам. Излезте малко подишайте "чист" градски/селски въздух и може и да спрете да мислите за тоя рестарт. Друснете по някое пиене, хванете по едно гадже и амааа хич няма да ви се цикли.
П.П. много поздрави за всички познати и не познати.
П.П.П. Празници са. Весели празници на всички и незабравимо посрещане на НГ
Пак ви казвам. Излезте малко подишайте "чист" градски/селски въздух и може и да спрете да мислите за тоя рестарт. Друснете по някое пиене, хванете по едно гадже и амааа хич няма да ви се цикли.
П.П. много поздрави за всички познати и не познати.
П.П.П. Празници са. Весели празници на всички и незабравимо посрещане на НГ
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Добре, че екипа са благосклонни, досега да съм ти изтрил пет пъти тоя пост... че нали играта от такива печели... то е ясно, че ще има мрънкате, ама е ясно и че ще се търпи. Никоя игра не излиза с лозунг "ами не играйте бе, то е по-добре!", да не са шашави...VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Dec 29 2008, 12:16) Пак ви казвам. Излезте малко подишайте "чист" градски/селски въздух и може и да спрете да мислите за тоя рестарт. Друснете по някое пиене, хванете по едно гадже и амааа хич няма да ви се цикли.
Последна промяна от LoaD на пон дек 29, 2008 4:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.