Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Mirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Dec 23 2008, 13:51) Накеже ги и веднъж и load да миряса и да спре да ги защитава като знае какви номера вършат.
Кои тях? Тях - Рояла? И това е единствената тема, в която ми се ще да му се кача на главата, веднага пък като защитник го отнесох. Сестра ми вече има издадена смъртна присъда за к**венство, сега остава и да я открият... аз и преди съм казвал, че в тоя форум се навъртат прекалено малоумни индивиди (или просто виртуалното пространство им дава свободата да се правят на такива), за да може да се проведе качествен спор дори .
Затова... един съвет... просто оставете администрацията да си върши работата и ѝ вярвайте, ако ще на сляпо... и НЕ, дори в краен случай не се опитвайте да мислите . Не знам доколко "кадърен" админ е диос, тъй като играч и админ са две различни работи, но е последния човек на тоя свят, който би толерирал Рояла... наказанието тип "Наказан, защото небето е синьо", мисля, че ви е достатъчно доказателство.
Последна промяна от LoaD на вт дек 23, 2008 12:27 pm, променено общо 1 път.
@Ники Май не схвана какво имам предвид?
Аз товаренето на сървъра с програмка, преполага се че един сървър си има защитка Поне за по-елементарните атаки.
Къш от темата ми бе навлек,виж първия ми пост,на който още не съм получил отговор.....Има ли достойство Роял или не.Темата не съм я пуснал от злоба ,нито съм загубил нещо ,нито съм ревал да ми възстановят флота и ресурси.Като ме удари Роял ,го поздравих както си му е реда и по живо по здраво.Аман от дечковци.Мислиш ли че мъж на 40 години ще избива комплекси от пубер като тебе,дето си на годините на сина ми???????????????????????????????????
BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 13:30) Къш от темата ми бе навлек,виж първия ми пост,на който още не съм получил отговор.....Има ли достойство Роял или не.Темата не съм я пуснал от злоба ,нито съм загубил нещо ,нито съм ревал да ми възстановят флота и ресурси.Като ме удари Роял ,го поздравих както си му е реда и по живо по здраво.Аман от дечковци.Мислиш ли че мъж на 40 години ще избива комплекси от пубер като тебе,дето си на годините на сина ми???????????????????????????????????
Извинявай, не знам на кого говориш, но ще може ли да ми отговориш на въпроса с докладите. Трябват ми информативно. Мерси.
Последна промяна от RoYaL на вт дек 23, 2008 12:36 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 23 2008, 11:18) Когато си абсолютно некомпетентен администратор като диос се случват такива панаири....натоварване на сървера с цел блокиране?къде в правилата освен оная точка за админския произвол пише, че не може да си запълниш всичките полети?еми като си плащаш за нещо(роял е генерал)би трябвало да може да ползваш ресурсите на играта-да атакуваш с колкото си искаш полети...Само човешката простотия и вселената са безкрайни, за 2рото не е доказано.
КАЛО, туй като си свръх компетентен.... и започваш да раздаваш МИРОДАВАНОТО си мнение наляво и надясно из форума.... смятам да ти дам 13 дни почивка от форума.....
така ще имаш достаъчно време да напишеш научните си статии и трудове по всички теми, които ние тепърва ще трябва да навлизаме....
освен това си давам заявката за редовни лекции при теб веднага след като се освободя в новата година, смятам че и други мои колеги ще се присъединат с радост за да бъдат просветлени от светлината на твоите познания.....
дотогава приятна почивка... и весели празници
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]