Изключително много ме е яд за Челси заслужаваха титлата повече от Ман.
Честита да им е купата.
Но за супер купата
Зенит Рулзззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз
Без Абрамович Чесли можеше да са ... втори отбор на Арсенал :DFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 22 2008, 17:49) @Ваца, а не е ли изкуствено създаден?Айде ако ми кажеш, че без Абрамович и доколкото разбрах милиард и 200 милиона евро щяха да са толкова силни - евалата.Сравни Челси преди и след Абрамович.И това, което дразни не е толкова всичките тия пари, които налива(което пък няма да коментирам как се отразява на трансферния пазар, ама карай), а стила който практикуват след идването на Моуриньо(и който не се промени коренно, макар снощи да бях изненадан приятно) - отзад бетон, отпред 1 контра=1 гол.Еби му футбола.Предпочитам да гледам Барса от преди 2-3 години - постоянни атаки, красиви комбинации и т.н.
те пък защото Манчестър и Арсенал, се издържат само с дарения на фенове ... защо се правите на прости ??? Зад всеки голям отбор, се крие огромна компания, която налива масата пари. Зад Челси е Абрамович, просто ви е яд, че той най - скоро го направи във "Велика" Англия и развали хегемонията на Манчовците, Арсеналците и Ливърпулците ли ?LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ May 23 2008, 16:41) Без Абрамович Чесли можеше да са ... втори отбор на Арсенал :D
Именно.VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ May 23 2008, 20:33) те пък защото Манчестър и Арсенал, се издържат само с дарения на фенове ... защо се правите на прости ??? Зад всеки голям отбор, се крие огромна компания, която налива масата пари. Зад Челси е Абрамович, просто ви е яд, че той най - скоро го направи във "Велика" Англия и развали хегемонията на Манчовците, Арсеналците и Ливърпулците ли ?