Шампионска лига финал!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Нямам думи просто голям мач.
Изключително много ме е яд за Челси заслужаваха титлата повече от Ман.
Честита да им е купата.

Но за супер купата

Зенит Рулзззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз

:a013: :a013: :a013:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@Ваца, а не е ли изкуствено създаден?Айде ако ми кажеш, че без Абрамович и доколкото разбрах милиард и 200 милиона евро щяха да са толкова силни - евалата.Сравни Челси преди и след Абрамович.И това, което дразни не е толкова всичките тия пари, които налива(което пък няма да коментирам как се отразява на трансферния пазар, ама карай), а стила който практикуват след идването на Моуриньо(и който не се промени коренно, макар снощи да бях изненадан приятно) - отзад бетон, отпред 1 контра=1 гол.Еби му футбола.Предпочитам да гледам Барса от преди 2-3 години - постоянни атаки, красиви комбинации и т.н.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Бе повечето, дето писаха, че са за Челси, бас държа, че по принцип въобще не са им фенове, просто бяха за тях в тоя мач.

Ама аз кат съм си фен от малък на Манчестър ... няя па да лицемернича, които ми бяха на сърце, биха... както винаги досега де ;P (треа почна да играя Еврофутбол).

На Роял приказката, че победените ще хванат влака за Сибир, много готина излезе, ама ако червените бяха паднали, бая резил щеше да е ;D
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

е те биха с късмет смисъл то дизпите са кусмет
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Доколкото знам, за да стигнеш до дуспи, минаваш през 90-минутна игра + продълженията и ако резултатът все още е равен - тогава се стига дотам. Всеки отбор бие с късмет, естествено, изключение правят само случаите, в които срещата е Ливърпул-Левски, да речем. И става дума не за купени срещи де. ;D Това изтъркано "ааама то туй късмет беше..." е универсален коментар за всеки мач :) . Ама не го конкретизирай така, то ако става на въпрос - ти среща, където всичките аутове, корнери, тъчове, нарушения и прочие са все по сценарии, кога си гледал? =]
Последна промяна от LoaD на пет май 23, 2008 12:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Защо спрях да играя Еврофутбоооооооооооооооол ?! :dizzy:
Познах точния резултат...пфф
Добре,че и тез' покрай мен спечелиха,че поне намазах почерпки :)
Единият хвана точен брой голове за първо полувреме,а другият,че мачът е X...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 22 2008, 17:49) @Ваца, а не е ли изкуствено създаден?Айде ако ми кажеш, че без Абрамович и доколкото разбрах милиард и 200 милиона евро щяха да са толкова силни - евалата.Сравни Челси преди и след Абрамович.И това, което дразни не е толкова всичките тия пари, които налива(което пък няма да коментирам как се отразява на трансферния пазар, ама карай), а стила който практикуват след идването на Моуриньо(и който не се промени коренно, макар снощи да бях изненадан приятно) - отзад бетон, отпред 1 контра=1 гол.Еби му футбола.Предпочитам да гледам Барса от преди 2-3 години - постоянни атаки, красиви комбинации и т.н.
Без Абрамович Чесли можеше да са ... втори отбор на Арсенал :D
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ May 23 2008, 16:41) Без Абрамович Чесли можеше да са ... втори отбор на Арсенал :D
те пък защото Манчестър и Арсенал, се издържат само с дарения на фенове ... защо се правите на прости ??? Зад всеки голям отбор, се крие огромна компания, която налива масата пари. Зад Челси е Абрамович, просто ви е яд, че той най - скоро го направи във "Велика" Англия и развали хегемонията на Манчовците, Арсеналците и Ливърпулците ли ?
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ May 23 2008, 20:33) те пък защото Манчестър и Арсенал, се издържат само с дарения на фенове ... защо се правите на прости ??? Зад всеки голям отбор, се крие огромна компания, която налива масата пари. Зад Челси е Абрамович, просто ви е яд, че той най - скоро го направи във "Велика" Англия и развали хегемонията на Манчовците, Арсеналците и Ливърпулците ли ?
Именно.
"Времето променя, времето подменя."
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Последна промяна от Ludetina на пет май 23, 2008 6:57 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”