Мнения относно развитието на БФ в бъдеще

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 6 2008, 11:26) Че ко лошо? :)
Ъ? ;) Човекът иска мнение по темата, а не на кой какво му е :)
Последна промяна от Ludetina на вт май 06, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Върки,много си загорял баце...
У тая ПУртОгалия няма ли жени бря ?
Русо гладно нЕма(факт),ама и русо умно нЕма ;)
Иначе брюнетка със сини очи...няма две мнения по въпроса :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 6 2008, 11:48) ама и русо умно нЕма ;)
Аз познавам такова. Т.е. такива. Едно женско и едно мъжко. Толкоз са зася' :) .
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Зависи под "умно" какво имаш предвид ;)
Може да ни се различават критериите...
Аз познавам солидно количество руси индивиди иииииииииииииииииииииииииии...
нещо ми се губи :c022:
Апропо имам предвид жените...
имам доста приятели/познати,които не им личи,че са руси освен на външен вид :c022:
Последна промяна от Skullcollector` на вт май 06, 2008 10:01 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ May 6 2008, 11:48) Върки,много си загорял баце...
У тая ПУртОгалия няма ли жени бря ?
Русо гладно нЕма(факт),ама и русо умно нЕма ;)
Иначе брюнетка със сини очи...няма две мнения по въпроса :)
Стане ли дума за жени бат ти върки винаги е в готовнос и учакване да си получи я краченце я ду.... :a086: дробленце :a086: погледни,тоз перверзник на аватара не го гледаи тва е театър,гледа подло и неузнаваемо,изразявайки с езика си,че не само в краката му е силата :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@Skullcolector` - познавам блондинки, които вероятно ще ти скрият шапката относно интелигентност ;) А определено и като външен вид няма да им откажеш ;)

@върки - то народа е казал - който няма мозък, има крака.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Явно ти си единствения индивид които не е схванал това което написах,трябва ли да кажа нецензурирана дума и трябва ли да бъда идиот само и само за да ме разбереш.Прочети пак и си направи нова обосновка,щото с тази ми мязаш на изклиучително прос индивид целящ единственно обида и простеене,докато аз забавлявам хората ти нервиш аудиторията с постоянните си опити да спориш и да се изявяваш като единствения с нисък коефициент на интелигентност,копиращ други постове и целящ винаги да е оригинален,ай у лево,ай у десно и ич не ма занимаваи с простотийте си!

Та нека ти помогна ставаше на дума за МЕЖДУ краката,но не трябва да се стига до идиотството което ти изискваш,щото си специален индивид...нали ме разбираш
Последна промяна от varkulak на вт май 06, 2008 3:15 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Върки, ти не се притеснявай - хубаво разбрах какво си имал предвид.А ти ако беше разбрал(очевидно не) намекнах, че си тъпанар.Явно циганката дето те фалеше умря, та се налага сам да се хвалиш.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Фолъне,възможно е,просто блондинките,които познавам са или хубави и тъпи,или зубарки и тъпи,или... само тъпи :c022:
Иначе си прав
все пак "По дрехите посрещат,по ума изпращат"
Но нещо похвално,което мога да кажа за тях е,че до една са целенасочени ;)
А това в наши дни е много важно ;)

@Върки,освен форумен занулител стана и форумен плейбой :a013:

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Върки щи задам един въпрос,ама няма се обиждаш.Ти малоумник ли си?Незнам от кой зоопарк в който отглеждат котенца избяга,но определено не си бил на правилните хапчета.Да спориш с такова име СССР,като за защита имаш някакъв ПИТБУЛС-повечето от които некадърници е как да кажа без да те обидя-тъпанарско.От целия ви съюз само варварина и петермирчев имат свястни сийтъри,другите сте мишки.Ферата по-миналия на спееда изнесе 4-5ма от вас...Абе не ми се говори-трагедия.Спрях да посещавам редовно форума и тука некви некадърници в бранша се опитват да ме изместят.Върки,моляте брато,наистина те моля-самоубий се...

П.П:Върки,днеска ми се струваш по-тъп и от вчера,да не е заразно?
Отговори

Върни се в “Off Topic”