къде са журналистите,къде е вестнико?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 17 2008, 02:02 PM) Стимулирайте родната преса със създаването на галактически интрижки
Някой вика ли ме ?
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

:dizzy: :dizzy: :dizzy: О М Г! от цялата бумащина разбрах само че не съм единствения индивид от Белапонте!! :lol: :lol: :lol: :lol: : ся знам що varkolak ми се струва познат по поведение :dizzy:
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Навремето имаше едни алтернативни издания, а сега, докато четях тази тема, ми щукна идеята да направя вестнк "Космичекса Правда". Ама ще бъде платен и ще ви струва 45 нанокредита, ако искате да го четете :c022:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Jan 17 2008, 02:42 PM) Навремето имаше едни алтернативни издания, а сега, докато четях тази тема, ми щукна идеята да направя вестнк "Космичекса Правда". Ама ще бъде платен и ще ви струва 45 нанокредита, ако искате да го четете :c022:
Хаха ти ли бе пияницо ?
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Jan 17 2008, 02:42 PM) Навремето имаше едни алтернативни издания, а сега, докато четях тази тема, ми щукна идеята да направя вестнк "Космичекса Правда". Ама ще бъде платен и ще ви струва 45 нанокредита, ако искате да го четете :c022:
Ххихих- 45 кредита - много бре .На наш гръб кредитен милионер искаш да ставаш.

А за вестника - няма нищо безплатно - плаща си на информатори плаща се на журналисти плаща се на редактори и т.н. А като искаме да четем си купуваме вестник . Така е -няма да откриваме сега топлата вода .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от astalavista »

Искаш да летиш - плащаш си, искаш да четеш вестник "Космическа Правда" - пак :)
Вече дори и измислих система за абонамент, която ще ви струва 5 лева на рунд ;)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

JPS написа:Цитат(JPS @ Jan 17 2008, 02:01 PM) Te ви една тайна... Каоса играе в 1ва ;)

на бас че е във на TUNJO съюза :c030:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Май грешиш :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Jan 17 2008, 02:42 PM) Навремето имаше едни алтернативни издания, а сега, докато четях тази тема, ми щукна идеята да направя вестнк "Космичекса Правда". Ама ще бъде платен и ще ви струва 45 нанокредита, ако искате да го четете :c022:

аз съм съгласен :p140: // даже имам идея да ме вземеш за бизнес партнер // аз ще инвестирам за една година напред //

но имам едно условие искам вестника да е илюстрован :)

ще пускаме клюки и снимков материал когато има такъв :a013: // а не зная защо ама си мисля че вече имам снимки за едногодишно издание //
освен това в бъдеще имам идея да започнеме да стимулираме и мотивираме папарашките наклонности на някои наши общи познати :)
и тряя да ти кажа че със сигурност няма да липсват читатели и за по 45 нанота :a013: :a013:

а и да не забравя ще пуснеме специялна колонка за хитруша :)
там ще пускаме кака хитра да вилнее // тя не е като да няма потенциял //
Последна промяна от iuda на чет яну 17, 2008 2:10 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от astalavista »

Значи, Ванка, при първа възможност ще дойда до София, за да го дообсъдим.
Ми така де, и ние да изкараме по някой лев от булфлийт :)
[/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”