Изказах се напълно без проверка (просто предположих че е твърде дълго по твойто смятане понеже аз не съм стигал до правене на ЗнС и не съм оглеждал времената ми изглеждаше твърде дълго да е 2 месеца ).Mandor_ написа:Поправи ми сметките, но аз съм дал Изсл. център и корабостроителница по 12 ниво. Дори и да са наполовина на моите изчисления, това пак си е месецpetko10 написа:Когато вдигаш нивата на изследователския и съответно на корабостроителницата скоростта на правене на проучването и сателитите се вдига т.е. не са общо 52 (или колкото беше пресмятал) дни, а доста по-малко.((
ЗНС - промени за следващия рунд.
-
petko10
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб юни 18, 2005 8:54 pm
- Контакти:
Последна промяна от petko10 на чет ное 23, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.
-
petko10
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Tака ето моето предложение (сетих се за него от онова за кораба майта) - ЗнС да може да се стационира на празно поле и от него да могат да се правят атаки - товариш ЗнС-то с колкото газ събира (или съответно няколкоте ЗнС-та и транспортерите покрай тях) и го стационираш някъде. Не съм мислил колко газ ще иска на час ,но когато тя стане по-малко от 115% от тази нужна за полета обратно тръгва обратно към някоя от планетите . Базата (стационираното ЗнС) ще се появява под колониите (т.е. като нова колония) - като цъкнеш на нея ще има само менюта : "Флоти" (за пращане на атаки),"Ресурси" (ще има само вместимост ,която ще се определя от тази на ЗнС-то/тата и стационираните на тях флоти) , "Преглед" (картинката със ЗнС-то ,координати ,оставащо време до тръгването и съответно полетите - наши/вражески) , "Галактика" , "Колонизиране" и "Рециклиране".
-
petko10
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Е не, честно виказвам, по-голямо безумие не съм чел. Дори и Лукас не е толкова смел във фантазиите си в нито един от 6-те епизода... Какъв буксир, какво преместване, давате ли си сметка това колко закона на физиката забива в земята??? Това е толкова безумно, че ако се приеме, би обезсмислило играта...[/quote]Aко се беше огледал щеше да разбереш че вероятността да се приеме е от минимална до никаква.Luciferian написа:Цитат4. Предложено от tangra
Нова функция на ЗНС - галактически буксир. Идеята е следната - ЗНС да може да премести цяла планета до определен координат, след което се самоунищожава, като не оставя рециклаж, но губиш точките за ЗНС. Примерен разход на операцията - 5-10 мил газ.
Последна промяна от petko10 на чет ное 23, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.