ЗНС - промени за следващия рунд.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
petko10
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юни 18, 2005 8:54 pm
Контакти:

Мнение от petko10 »

Mandor_ написа:
petko10 написа:Когато вдигаш нивата на изследователския и съответно на корабостроителницата скоростта на правене на проучването и сателитите се вдига т.е. не са общо 52 (или колкото беше пресмятал) дни, а доста по-малко.
Поправи ми сметките, но аз съм дал Изсл. център и корабостроителница по 12 ниво. Дори и да са наполовина на моите изчисления, това пак си е месец :(((
Изказах се напълно без проверка (просто предположих че е твърде дълго по твойто смятане понеже аз не съм стигал до правене на ЗнС и не съм оглеждал времената ми изглеждаше твърде дълго да е 2 месеца ).
Последна промяна от petko10 на чет ное 23, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mandor_
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 11, 2005 9:48 pm
Контакти:

Мнение от Mandor_ »

Ако някой е стигнал до ЗНС, нека да ни осветли.
chieffw
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 29, 2006 7:42 am
Контакти:

Мнение от chieffw »

Ами не ми хареса само предложението за самоунижтожаването, кажи ми ти би ли изхарчил милиони ресурси за нещо което след две атаки да земе се самоунищожи ей така от кеф, просто без никаква причина земе се гръмне
freeico: коригирам ти подписа.
petko10
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от petko10 »

Tака ето моето предложение (сетих се за него от онова за кораба майта) - ЗнС да може да се стационира на празно поле и от него да могат да се правят атаки - товариш ЗнС-то с колкото газ събира (или съответно няколкоте ЗнС-та и транспортерите покрай тях) и го стационираш някъде. Не съм мислил колко газ ще иска на час ,но когато тя стане по-малко от 115% от тази нужна за полета обратно тръгва обратно към някоя от планетите . Базата (стационираното ЗнС) ще се появява под колониите (т.е. като нова колония) - като цъкнеш на нея ще има само менюта : "Флоти" (за пращане на атаки),"Ресурси" (ще има само вместимост ,която ще се определя от тази на ЗнС-то/тата и стационираните на тях флоти) , "Преглед" (картинката със ЗнС-то ,координати ,оставащо време до тръгването и съответно полетите - наши/вражески) , "Галактика" , "Колонизиране" и "Рециклиране".
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

Много добро последното... винаги ще има склад -> ресурса който дойде идва в товарния отсек на корабите и си остава там...
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
petko10
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от petko10 »

Luciferian написа:Цитат4. Предложено от tangra
Нова функция на ЗНС - галактически буксир. Идеята е следната - ЗНС да може да премести цяла планета до определен координат, след което се самоунищожава, като не оставя рециклаж, но губиш точките за ЗНС. Примерен разход на операцията - 5-10 мил газ.
Е не, честно виказвам, по-голямо безумие не съм чел. Дори и Лукас не е толкова смел във фантазиите си в нито един от 6-те епизода... Какъв буксир, какво преместване, давате ли си сметка това колко закона на физиката забива в земята??? Това е толкова безумно, че ако се приеме, би обезсмислило играта...[/quote]Aко се беше огледал щеше да разбереш че вероятността да се приеме е от минимална до никаква.
Последна промяна от petko10 на чет ное 23, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Предложения”