До кога да бъдат спрени атаките?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
На батко малкия тарикат.В мануто има стациониране може да го ползваш при добро желание.Най-добре пусни транспорт, после нямаш никакви грижи, става ти едно лежерноооооanti написа:Цитат(anti @ Oct 5 2009, 17:53) Няма ли как да се пуснат атаки само към неактивните играчи (i)?
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Мдааа... Като доброто старо време... Помпане на (i)та яку...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 5 2009, 17:58) .Най-добре пусни транспорт, после нямаш никакви грижи, става ти едно лежернооооо.
Последна промяна от misterya на пон окт 05, 2009 4:04 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ни ги мисли.Мнооо плющят мишоците им с мишоци, гиди мискини таквизrealdark написа:Цитат(realdark @ Oct 5 2009, 17:52) /офф
Брей, много ядене се насъбра... ще може ли всичко да се изяде?
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
anti
- Редник (Private)
- Регистриран: чет авг 21, 2008 12:23 pm
- Контакти:
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 5 2009, 17:58) На батко малкия тарикат.В мануто има стациониране може да го ползваш при добро желание.Най-добре пусни транспорт, после нямаш никакви грижи, става ти едно лежернооооо.
Транспорт и стациониране не ми вършат работа в момента...за съжаление...
както и да е...ще се оправим някак си...поне планетата която ми бутнаха преди срива си е на мястото...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3105170][/url]