Коефициенти за атаката
Най добре направете вселена където всички топаджийчета да си мислят правилата както им е угодно на тях че като гледам всеки си има различен проблем, ама угодия за всеки няма. Аз си искам перманентна протекцийка, 50-то ниво мини, всяко ниво да стават по евтини и да се правят по бързо, всички кораби са безплатни, танкери с по 100к карго и 100к скорост. Много ли искам ? 
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
ето още един пример за този прословут "Коефициенти за атаката"
аз съм на 900К.втория след мен е на 520К третия на на 500К.това са хората който мога да нападам.и хоп те се оказва че са ми от саюза.Е кво правя аз????седими чакам някой да ми литне някаде по някое време и ЕВЕНТУАЛНО да го срещам.без да мога да помагам на саюзниците си или да взема дейно участие в играта а през това време излиза тралалато или някой друг и казва:еми то няма битки в топа.е как да има като правилата на играта НЕ ГИ ПОЗВОЛЯВАТ.ЗНАЧИ АЗ СЕ САМОНАКАЗВАМ ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ ДРЪПНАЛ.нали това е целта на тая игра.по ваща логика понедител трябва да е 11-тия в калсирането а не първия щото той е лош и се е развил много и няма право да играе а само да се пази без да може да напада.
аз съм на 900К.втория след мен е на 520К третия на на 500К.това са хората който мога да нападам.и хоп те се оказва че са ми от саюза.Е кво правя аз????седими чакам някой да ми литне някаде по някое време и ЕВЕНТУАЛНО да го срещам.без да мога да помагам на саюзниците си или да взема дейно участие в играта а през това време излиза тралалато или някой друг и казва:еми то няма битки в топа.е как да има като правилата на играта НЕ ГИ ПОЗВОЛЯВАТ.ЗНАЧИ АЗ СЕ САМОНАКАЗВАМ ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ ДРЪПНАЛ.нали това е целта на тая игра.по ваща логика понедител трябва да е 11-тия в калсирането а не първия щото той е лош и се е развил много и няма право да играе а само да се пази без да може да напада.
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Контакти:
Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 14:23) Най добре направете вселена където всички топаджийчета да си мислят правилата както им е угодно на тях че като гледам всеки си има различен проблем, ама угодия за всеки няма. Аз си искам перманентна протекцийка, 50-то ниво мини, всяко ниво да стават по евтини и да се правят по бързо, всички кораби са безплатни, танкери с по 100к карго и 100к скорост. Много ли искам ?![]()
наско за теб специална класация предлагам да се направи.1452-рия е победител.достоен играч с 260 часа игар за целия рунд.как да не му дадеш златен медал
slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ May 25 2009, 16:24) ето още един пример за този прословут "Коефициенти за атаката"
Тежестта на славата пада отгоре ти....Свиквай! Ако се оплакваш отстъпи ми акк-то си да цикля с него аз ще ти дам моето което в момента няма и 1000 точки
Само да отчета че не се казвам Наско
Последна промяна от Tralalala на пон май 25, 2009 3:37 pm, променено общо 1 път.
ъ? кои ... или по скоро, какво общо? Това, че съм баннат, банван, etc. ли е фактор да не шпионирам в последните секунди?charovna написа:Цитат(charovna @ May 25 2009, 17:10) Аз всъщност съм ти благодарна за което. Преди да ти давам обяснения относно решението си, дали ти ще дадеш такива относно това, че си баннат от някои сървъри на същата тази игра?
Освен това не играеш във вселената МИ защото те отнесоха лекинко. Ама дали да си говорим в стила на "Криво седи- право съди?"
Не играя във вселената ТИ, защото така съм решил. Нищо общо със зануляването. Винаги мога да почна нов акаунт или да взема такъв, но не да го държа в мод, сееш ли?
Ти си.
Давай по същество и да се връщаме към темата. Искам да чуя нещо по това, което аз те питах, без да местиш оффтопика, в още по-голям оффтопик.
EDIT:
http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... 0&start=20Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 11 2009, 22:14) е аз можех да го прасна доста отдавнаама не ми се даваше 1.2 мил газ
![]()
защитника влезе 30-40 сек преди биткатапоспамих го със сонди и явно не можа да реагира
![]()
За това говоря. Тук човека си признава за флъд със шпионски - резултат - никакъв!
P.S.: Нищо лично, Недоспивко.
Последна промяна от RoYaL на пон май 25, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Темата отива към размиване
Каквото и да случи искам да сме наясно че коментираме нещо което ще се случи в следващ рунд / не в някои от настоящите по вселени/ .Винаги съм бил противник на промени по средата на рунд
Така аз поне виждам 3 предложения
1 - След атака да се отвори и малкия акк за седмица
2- Да се отвори само за времето на атаката
3-Всички атаки да минат по статистически точки като коеф . е един за всички.
Ако има други предложения или коментари по тия то нека да са смислени .Моля без лични заяждания и спам .
Каквото и да случи искам да сме наясно че коментираме нещо което ще се случи в следващ рунд / не в някои от настоящите по вселени/ .Винаги съм бил противник на промени по средата на рунд
Ако има други предложения или коментари по тия то нека да са смислени .Моля без лични заяждания и спам .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Контакти:
е нали симного отворен????що не си развиеш ти един акаунд???колко му еTralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 14:32) Тежестта на славата пада отгоре ти....Свиквай! Ако се оплакваш отстъпи ми акк-то си да цикля с него аз ще ти дам моето което в момента няма и 1000 точки![]()
Само да отчета че не се казвам Наско![]()
![]()
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Контакти:
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ May 25 2009, 14:40) Темата отива към размиване
1-малкия акк се отваря за седмица.
правилата трябва да са еднакви за всички.то не може оная работа до края и душата у рая.нека всеки сам да решава дали може да се справи.ако не иска да рискува..... да не атакува.
ще започна отзад напред...Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ May 25 2009, 17:40) Темата отива към размиване
3. Ако атаката бъде само по статистически точки - хората в топа отново ще могат да си спят спокойно необезпокоявани от никой. (при нормална по скорост вселена и при тази липса на играещи хора - точно за 2 седмици от началото на рунда един добре знаещ какво да прави топаджия ще дръпне толкова напред, че само 2-3ма играчи ще са му в коефициента)
2. Споделям мнението на Роял - безсмислено е за тези няколко минути да се организира контра удар.
1. Малкия акаунт да бъде отворен за атака от по-големия за определен период от време - (най-добре времето за 1 протекция + 48 часа)
вариант 1 ми допада най-много - така всеки ще си преценява сам какво му оттърва и какво не...
остава отворен въпроса за това, че ще бъде използвано за наливане....!
Последна промяна от korahmor на пон май 25, 2009 4:00 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]