[Lamez]rehavia122 [ СМЕРШ ]StarFighter

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Slabak, защо си мислиш че ми дреме кой какви ги върши. Само споменах, че се оттегли стратегически тогава при ламетата под предлог да не ти почнат да ти литкат със зезди.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Я по полека с епитетите...!
Специално за slabaka122, още един подобен коментар и ще излетиш за дълго от форума!
Лично аз ще се погрижа за това, няма да ти търпя повече невъзпитаното и арогантно отношение тук!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 5 2009, 10:36) Я по полека с епитетите...!
Специално за slabaka122, още един подобен коментар и ще излетиш за дълго от форума!
Лично аз ще се погрижа за това, няма да ти търпя повече невъзпитаното и арогантно отношение тук!

1-во дремеме ми нали се сещаш на какво.
2-ро аз що трябва да търпим на тоя простотийте дето ги пише?лази по неврите на всички от доста време,норлмално е да му се каже истината накрая
Последна промяна от slabaka122 на пет юни 05, 2009 6:44 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Тея истини винаги имат и по-цензурен, дори същевременно по-тежък, начин на изразяване, вервай ми :) .
Keep space clean, it's not yours.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 5 2009, 18:49) Тея истини винаги имат и по-цензурен, дори същевременно по-тежък, начин на изразяване, вервай ми :) .

прав си приятелю ама всяко нещо си има граници,търпях го бая.не е ме познава и не е редно такива като него да ме оценяват.
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Тревопасното е от онези, който се опитват, но не могат(дали умения или време не им стига, но не ми и дреме особенно) и плюят по останалите, като така им е по-лесно да обяснят своята некъдърност или айде да не съм толкова прям - некомпетентност
Последна промяна от Fen_na_Barca на съб юни 06, 2009 5:10 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”