Предложение за промени Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

говоря принципно... в началото на рунда... ако ще и 700к същото е ;)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 1 2009, 17:16) При 500к бойни точки няма да си "изкарваш прехраната" потрошвайки и отказвайки хора, регнали се преди седмица-две, и никога да не им оставиш шанса да се насладят на играта. За тях, тя ще е "баси трудната игра, гонят ме и ме бият постоянно, а още не съм изкарал боен кораб". Хубаво, че това ви доставя удоволствие, на педофилите също разни неща им доставят удоволствие, радвам се за всичките. Но идва моментът, в който човек трябва да разбере, че ако иска той да е центъра на вселената в играта и само на него да му е кеф, трябва да се преориантира към игри Single Player. Това е. Ако зависеше от мен - 1 вселена със съотношение бойни към ресурсни 2:1 или 3:1 и за другите вселени забравете. Тъй като бойните точки се определят от изгубените точки в битка, което е доста лош вариант, но само с него разполага играта.

Относно скоростите... при макснати скорости летя за 3:07 минути до съседна планета със спийдър, 3:21 с кръст, 4:04 с боен,... 39:09 със ЗНС... ако искате скорости - вдигайте ги. Ако ви струват много скъпо - покажете пък, че сте скъпа стока в тая игра. Стига с това "не мога, затова - променете го".

И така и така почнах с това "ако зависеше от мен", да довърша. Ако зависеше от мен, коефициента за атака щеше да зависи и от бойните точки. Като удариш 5 ламета и изкараш 5к бойни точки, докато те са по на 0 - айде марш. Върви да се биеш с другите "бойци" с по толкова. Бойците нали се бият и помежду си, не само надпревара кой ще хване новаците.
нямам нищо против да се направи една вселена така както казваш тук,и относно скоростите,до съседна планета стигам за 8 мин,до съседна галактика за 37 с кръстосвача,тъй че не се скъпя за скоростите,и друго ще ти кажа макар че се издавам,сигурно бях човека с най-малката флота от топ 50 с две три изключения,заради скоростите но не съжалявам :c022: защото размера невинаги е от значение,и нямам нищо против коефициента да е от бойните точки,но горките "ламета"никога няма да се научат да играят като ги оставяме да пасат на свобода!
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

нали са ламета, как ще се научат :)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Apr 1 2009, 17:33) нали са ламета, как ще се научат :)
На индиански ли пиша? ще се научат както аз се научих,като има кой да ги бута за да вкарат мисъл как да не го допускат отново!!!
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

старфитер ии аз цел рунд седях на 50к ии ги къртех но съм за бойни ресурсни 1:1 то да биеш ламуси писва :lol:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Лоуде, мисля, че помниш едно време, коагто границата беше 150к ресурсни, хората на по милион точки можеха да бият освен 10те човека в коефициента си още 40 над 150к. Имаше едно понятие "Щом си стигнал 150к, значи си достатъчно опитен, и щом си се опазил до сега, ще се опазиш и след това". Та идеята ми е точно такава. Ако играта ще продължава да е тетрис - защо я играем? Както казах, новите играчи и на 5к ги тъпчат, не е нужно да стигат 150к. Просто нека, който е решил, че ще взима рунд с БТ да има някаква пречка. Казвал съм го и в други теми. Мисля, дискутирахме 1ва. Играч ан 5к, с 600к бойни точки, и да го занулят - губи 100 кръста, бълха го ухапала. Така, че той един вид става безсмъртен. На 10к хората нямат звезди. Но като мине тая граница, вече играта му ще стане досат по-трудна, и няма да влиза веднъж на ден, да набие 20те кръста на съседа. А ще прояви малко игра, ще се съпротивлява... или ще загине достойно.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 1 2009, 20:53) Лоуде, мисля, че помниш едно време, коагто границата беше 150к ресурсни, хората на по милион точки можеха да бият освен 10те човека в коефициента си още 40 над 150к. Имаше едно понятие "Щом си стигнал 150к, значи си достатъчно опитен, и щом си се опазил до сега, ще се опазиш и след това".
Прекъсвам те дотук. Помня го това. Обаче даваш пример за нещо, което в крайна сметка не се оказа добро и трябваше да бъде променяно, не малко хора мрънкаха против това, както и се нагледахме във вселена 1 тия на по 151к да ядат звезди и звездни тупаници. Когато една идея впоследствие не се е оказала добра, не я давай за пример да се работи по нещо на нейния принцип. Просто с прекалено прости мерки тая игра не става. Не ставаше като беше само по ресурсни, а сега - ръгай бойни точки, ама кой ще мисли вместо мен?! Трябва някакво "следящо регулиране" да има... заради същият този термин, нашата държава България е пълна боза и хаос. То не става с никва работа, елементарни мерки, минимални средства, и щракане с пръсти.
Последна промяна от LoaD на ср апр 01, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 1 2009, 21:03) Прекъсвам те дотук. Помня го това. Обаче даваш пример за нещо, което в крайна сметка не се оказа добро и трябваше да бъде променяно, не малко хора мрънкаха против това, както и се нагледахме във вселена 1 тия на по 151к да ядат звезди и звездни тупаници. Когато една идея впоследствие не се е оказала добра, не я давай за пример да се работи по нещо на нейния принцип.
Идеята беше супер добра. Реваха тея, които не им беше по угодата. Просто защото не могат бе, не могат. Трупат там, трупат, и накрая като вейне вятъра и им събори кибритената къщичка. Еми, естествено, то не става само с ядене...
И, знаеш ли? Смениха я на 350к, и битките в "топа" намаляха в пъти. Играчите в играта - също. Мда...

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мда, супер добре е да ти летят по 3 акаунта на по 5 вълни с по 10 ЗНС-та, при положение, че ти си 150к и чисто и просто нищо не можеш да направиш. И ЗНС-тата им летят по-бързо от кръстовете ти.

И затова като наложиха ограниченията - окей, вдигай си 2815182М точки, радвай се обаче, като си играеш сам. Така че... няма да ги вдигаш или ще вдигаш, ама с минусите от това, съобразяваш се с масата. Проблемът е, че при бойните точки обаче, колкото и изроден акаунт да правиш - все си у коефициента на ламетата. Въобще квото и да правиш, все си тъпчеш там. И пак се налага ограничение на изродените акаунти, щото в момента такова няма. Разчита се на съвестта на другите играчи, та като минат еди-си-колко статистически, да ги направят криви.
Последна промяна от LoaD на ср апр 01, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 1 2009, 21:08) Мда, супер добре е да ти летят по 3 акаунта на по 5 вълни с по 10 ЗНС-та, при положение, че ти си 150к и чисто и просто нищо не можеш да направиш. И ЗНС-тата им летят по-бързо от кръстовете ти.
Ми проблема сигурно е при тях, че са се развили по-бързо и флотът им от ЗНС се равнява на 100к точки, в моемнта, в който на теб целия ти е акаунт е 150к... Пак едно звучно, Мда...

P.S.: По повод едит-а ти. Това е игра с цел развитие. Трябва да ес научиш да се развиваш. И то достатъчно бързо, за да не те изядат големите риби. Ако не, просто ще висши на 149к. Ако ти е писано, да се обесиш - просто няма да се удавиш. Ще те прасне някой на 300к :)
Последна промяна от RoYaL на ср апр 01, 2009 7:18 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”