И към тях може да се разсъждава, за да се видят и плюсовете и минусите им...
Разискване на промените за вселена спиид.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
1. Времетраене на рунда- 3 месеца. Точна дата за вземане на класация и старт Детмач режим няма да има.misterya написа:Цитат(misterya @ Apr 2 2009, 09:46) Хубави предложения имате, но поне се аргументирайте...![]()
И към тях може да се разсъждава, за да се видят и плюсовете и минусите им...
Ами тогава да залагаме - условно казано 3 месеца е край на 6-ти юли или 5,4 ,3,7,8,9........юли
Кои са плюсовете и минусите?
А какво толкова се коментират тези новости? Това не разбирам аз. Приемете, че това са правилата и точка. Тц, тц всеки рунд като почва и ревльовци във форума! Приемате просто, че такива са били правилата винаги, четете ги внимателно няколко пъти и решавате дали да играете - всичко останало са форумни безмислици. А ако искате да помогнете с някаква 'велика' мисъл/нововъведение - има си тема за предложения, където наистина ги четат и разглеждат ако са достатъчно аргументирани и интересни.
Да си кажа, че и аз съм против едно от правилата -> това, че не може да си пуснеш протекция преди 10 000 статистически точки. По старите правила на 10К точки много хора оставаха без протекции или най-много с една. Това определено ми харесваше.
Това го казвам в кръга на шегата.
Да си кажа, че и аз съм против едно от правилата -> това, че не може да си пуснеш протекция преди 10 000 статистически точки. По старите правила на 10К точки много хора оставаха без протекции или най-много с една. Това определено ми харесваше.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Това ми е първи цял рундCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Apr 2 2009, 09:09) имам въпрос: did7, mortal (тук не съм сигурен за точното изписване), и всички други дето пищат за бойните точки.....
Вие от кога играете ?
защото си спомням (а щом помня, значи не е било чак толкова отдавна) времето, когато нямаше понятие - бойни точки. И тогава как играехте !!!
Към анализа на новите правила или по скоро моя си скромен анализ:
"те са в разрез с моите виждания за играта, но това не значи че са зле.... напротив, просто са други..... и изразяват други виждания.... възможно е те да са по-атрактивни за потребителите и това ще се докаже в практиката или не...."
"в началото, като ги обявиха, реших че любимата ми вселена "ЗАБЪРЗАНАТА" (нали така се превежда) вече приключва за мен, сега като чета 5 страници коментари.... се понавивам да разцъкам.... па да видим...."
"ако мога да си позволя малко обобщение, новите постулати за игра във вселената, връщат частично условията от зората на играта (рунд 1 на II-ра, рунд 2 на I-ва), нещо което пренесено с новите раси, банки, специалности и т.н. може да даде интерсни възможности за развитие и интрига.... Поживьом - увидем....."
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
мнем ... не беше тъпо ... нямаше и търговия, нямаше и Банка, нямаше астероиди ... нямаше протекции ... нямаше специалности ... имаше само играчиm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 2 2009, 20:20) Това ми е първи цял рундпреди това играх 2-3 месеца във втора но се изтрих там,и не си представям какво е било по времето когато е нямало бойни точки!Сигурно е било тъпо!!!
Последна промяна от Nicoll на чет апр 02, 2009 6:33 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 2 2009, 20:31) Доживях и някой да каже, че първите рундове е било тъпо. Вече нема кво да ме учуди в тая игра и тоз форум. :>
Чакай бе LoaD- е, сега ще ни отворят очите. Не го резвай така момчето ....
Иначе да кажа и аз, че докато немаше WP беше супер тъпо
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
размазахте се вий от копане, някои наливаха други с рециклажиsteff1 написа:Цитат(steff1 @ Apr 2 2009, 20:42) Чакай бе LoaD- е, сега ще ни отворят очите. Не го резвай така момчето ....![]()
Иначе да кажа и аз, че докато немаше WP беше супер тъпоДобре че ги измислиха та да построим по някой кораб, иначе се бехме размазали от копане .....
ех, спомени ... спомени ... хубаво беше
п.п. сещам се когато пуснаха Пазара и нямаше минимум 5 оферти ... хаххахаха - хората пускаха само по една
Последна промяна от Nicoll на чет апр 02, 2009 6:50 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]