[Nightwish]icedeath vs [x]storm

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Mar 26 2009, 22:05) Хахахах взех си пуканките и си налях халба бира :lol:

хахахахха Продължаваите момчета :dizzy:
И аз вече се отказвам да давам съвети които никой не иска, затова и аз с пуканките и бирата гледам сапунката: Богатите флийтъри също плачат. Има начин както казаха по-долу да се ситва всеки без да го усетят. Но кой го е ползвал и кой не, и кой го знае и кой не не се наемам да кажа. :)
Последна промяна от Plevel на чет мар 26, 2009 9:49 pm, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

Амалее кви са тия сапунени истории :) за една игра се напраихте на г*з :) :) :)
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

"Вървя сам напред,сам в мрака играя честно и така ще бъде винаги!Не влизам в никакви нечестни дела!"Това ми е в съюза,прочетете го и се изтрийте,лъжци!!!Ще правите каквото си искате ли?Така плюете на много хора под вас в класирането,които са се борили да постигнат нещо в тази игра,и наблягам на думата ИГРА тя е за да се забавляваме,и в живота ли сте такива измамници,само мога да ви съжалявам!!!Ако имате достойнство ще изчезнете от тази игра,защото сте срам за нея!Призовавам за един по-красив "Булфлийт"без icedeath и без storm!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Plevel написа:Цитат(Plevel @ Mar 26 2009, 23:44) И аз вече се отказвам да давам съвети които никой не иска, затова и аз с пуканките и бирата гледам сапунката: Богатите флийтъри също плачат.
Те така, мен само това, което Тралалайчо сподели, ми хареса, т.е. си беше вярно - туй на топ-акаунт да тръгнеш ей така да го обвиняваш, не се иска нищо повече от празна глава и липса на първите 7-10-15 годинки... на всички им е ясно на колко лишения (било то и на собственото си достойнство) трябва да се подложи човек, като иска да е "отгоре"; и не само в играта, ами и по всички йерархии и системи в реалния свят. Но колкото по-малко знаеш, толкова по-добре за теб, т'ва да се вреш между шамарите или да тръгнеш да се надлъгваш, или да ровиш да вадиш кой по-кирлива риза имал - 'ептен ниско ниво показва... Пък и като ти куца сценария...
Последна промяна от LoaD на пет мар 27, 2009 9:10 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
damage_god
Редник (Private)
Регистриран: вт май 13, 2008 12:28 pm
Контакти:

Мнение от damage_god »

Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Mar 26 2009, 22:36) айсчо хубавото момче СТОРМА наби ли те ? наби тееее айде стига си се оправдавал с старите си историй и не падай чак на толкова ниско ниво щото мисля че си жалак айде край :a055:
хаха , данте , винаги си ми бил смешен , ама ся вече си ми жалък :D :D :D
Още помна кога се излюпи от яйцето си , че вече порасна ии стана форумна мишка :D:D:D
то хубаво чее когато ice летя към сторм , тоест към акаунта storm не си бил ти на смяна , че щеше голяма авария да стане - да видим тогава мишка зад борда :D :D :D па пак плюе та плюе отрова ... голям играч бил ^^
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Браво, браво :) Да бяхте се обадили година по-рано, да ми кажет адреса си да ви пратя тенекето, вместо да правите тоя цирк днес.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

поне ги видяхме какви хора са и да се ПОСМЕЕМ от сърце :a024:
X-man написа:Цитат(X-man @ Mar 26 2009, 19:40) хаххахахах луд ли си ??? не са ме сийтвали в София си влизах от една квартира и към 23:хх влезнах от Сливен :) Показах ти смс ,че миро ( T-J) ме накара да влезна в бф спрях си мода влезнах видях ,че пак са те налели с Бойни точки и те двамата с Свилко искаха да се ударят в мен.АЗ ИМ ОТКАЗАХ!! ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ ИГРАЧО.Може админ да провери ,че в 19:10 последно се бях логнал от София квартала го забравих.И 23:хх си влезнах от Сливен като преди това си направих сайванче.А ти през него време светеше не се издавай сам.... До като бяхме на кафе за разлика от мен!Така ли беше ???
Ах мамините светулки,ходят си на кафенце,а те светят ли светят в един друг,виртуален свят :yako:
Последна промяна от m0rtaL на чет мар 26, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Лелееее като чета тъпотийте дето пише тоя Dan7e напр. ми се вдига кръвното,но пък и в същия момент ми става смешно :) .К'ви наркотици к'ви 5 лева ?!Не си интересен!!!Явно не ти се отразява добре стоенето по 20 часа на ден пред компа :crazy_pilot: .КРЕТЕН!!!

Понеже ти си много умен, а явно имаш и проблеми с кръвното ти пожелавам приятна почивка.Втори акаунт ако направиш ще отлети докато внуците ти имат правнуци.

Fallen_angel
Последна промяна от BSC_Nasko на пет мар 27, 2009 1:56 pm, променено общо 1 път.
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Plevel написа:Цитат(Plevel @ Mar 26 2009, 21:44) И аз вече се отказвам да давам съвети които никой не иска, затова и аз с пуканките и бирата гледам сапунката: Богатите флийтъри също плачат. Има начин както казаха по-долу да се ситва всеки без да го усетят. Но кой го е ползвал и кой не, и кой го знае и кой не не се наемам да кажа. :)
Много си прав ;)
Може да се ситва, може да се влиза през "телефона" , много неща могат да се правят :D
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
bobar
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 14, 2008 8:21 am
Контакти:

Мнение от bobar »

ЕВАЛА НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА
голем е кеф да се чете, ако някой има време за губене тука му е мястото можеш да си четеш и да си размишляваш и да си се смееш с глас
поздрави на всички мене ме кефи може и романче да напишете съвместно получава се добре а после ако го и побликувате и пари може да се изкарат
наистина много готина тема аз лично много я харесвам давайте все така, Забавно е. :a013: :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”