You can only be free, when you have nothing to lose!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Nov 9 2008, 21:02) Да има съм , той е 2-3 скорости по бърз от останалите полетите им са еднакви , взима 2-3 млн , но на фона на мините който има са смешни , така че коментари ти е на на място.Това , че си в съюза му незначи че тря си на негова страна , а на страната на справедливоста!
в момента съм на стараната на справедливоста направи по хубава сметка с неговите скорости и пистите които има колко ще му е дохода от кражби ,тия 2-3 мил които казваш че взима от кражби говори колко можеш да смяташ :dizzy:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
valu123
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 07, 2008 10:07 am
Контакти:

Мнение от valu123 »

TeRrOrIsT написа:QUOTE (TeRrOrIsT @ Nov 9 2008, 21:02) Да има съм , той е 2-3 скорости по бърз от останалите полетите им са еднакви , взима 2-3 млн , но на фона на мините който има са смешни , така че коментари ти е на на място.Това , че си в съюза му незначи че тря си на негова страна , а на страната на справедливоста!
Много ми е интересно как преценяваш кой с какви скорости е или пък с какви нива на мините е....да не говорим за това колко полета имал....мисля че твоя коментар не е на място колега.И какво казваш за справедливостта???
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

разбирачи мн,ревлъовци още повече, а от форумните лъвове няма отърване и все пак цъф си е първи и си контролират рунда още повече и роял му е на помощ при евентуални проблеми...ако наистина гони рецове и ита 10 милки на ден се прават без грешка...играел по 18/19 часа всеки ден какво очаквате?в момента я прави сейв я не и може да си пуска полети като излиза или спи...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”