Гръм от ясно небе

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jul 16 2008, 10:12) И според мен Инекто, който и да е ( вече не играя в СПИЙДА ) играе нечестно. Имах ъкаунт на 140к там, а той беше на 95к. Продаваше ми бойни кораби. Дадох си ъкаунта на GuttlesKing и ето сега се регнах да видя какво става там, той беше 4 милиона. Имаше един бъг, който администрацията и досега не е оправила там. Беше доста печеливш... Не знам. Битката си е битка... С 1000 кръста спокойно можеш да ги омажеш тези сонди. Според мен няма смисъл от цялата тая работа... Явно наистина от топа си нямат работа. Толкова от мен. Приятна игра!
:p140:
П.П. Инкето да ги направиш 500к. ;) :a055:
Мога ли да попитам що за изказване е това?!
За какъв бъг иде реч?
Май някои хора, вече си ги изсмукват мислите от ноктите на краката, а?
Последна промяна от misterya на ср юли 16, 2008 10:16 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jul 16 2008, 12:15) Мога ли да попитам що за изказване е това?!
За какъв бъг иде реч?
Май някои хора, вече си ги изсмукват мислите от ноктите на краката, а?

Писах ти лично съобщение.
charovna

Мнение от charovna »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 13:39) стига сте пискали просто аццто стана от игрово->опитно и хера тества математическите си способности върху ацц
Грешиш, драги, вие сте тия които ги изпробвате. Може да ви се признае, че добре смятате...все пак ще видим до кога ;)
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

бе аз само незнам ако всеки път като мина 4милиона точки ако ни наказват с рояла то ще стане нещо като практика...довечера ще ви покажа в 1 тема как се случва това да не ми се дивите показах го и на хера, но тя остави ацц наказано без да има доказателства за нечестна игра, а нали логиката е невинен до доказване на противното...Да не говорим, че има съвсем др индивиди, които нямат честно изкарана точка тоя рунд и нищо не им се казва на мен и роял-а тръгнали да прават проблеми.за неразбралите аз играх с ацц до 28 юни после го пое Роял-а, после като имам време ще ви разясна всичко, че сега нямам.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) бе аз само незнам ако всеки път като мина 4милиона точки ако ни наказват с рояла то ще стане нещо като практика...довечера ще ви покажа в 1 тема как се случва това да не ми се дивите показах го и на хера, но тя остави ацц наказано без да има доказателства за нечестна игра, а нали логиката е невинен до доказване на противното...Да не говорим, че има съвсем др индивиди, които нямат честно изкарана точка тоя рунд и нищо не им се казва на мен и роял-а тръгнали да прават проблеми.за неразбралите аз играх с ацц до 28 юни после го пое Роял-а, после като имам време ще ви разясна всичко, че сега нямам.
Знаеш ли?! Няма да си правя труда да те чета...
Но само ще нахвърлям:
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) бе аз само незнам ако всеки път като мина 4милиона точки ако ни наказват с рояла то ще стане нещо като практика...
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) б... без да има доказателства за нечестна игра...
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) ...индивиди, които нямат честно изкарана точка тоя рунд
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) ...на мен и роял-а тръгнали да прават проблеми
Цитат2.Бейбиситинг

За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване. Съгласно тези правила бейбиситингът се забранява и се наказва по следния начин:
[/quote]

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) аз играх с ацц до 28 юни после го пое Роял-а, после като имам време ще ви разясна всичко, че сега нямам.
Та какво викаш за наказанието?! :)

Нека другите сами да си вадят изводите... Нали ?! ;)
Последна промяна от misterya на ср юли 16, 2008 5:07 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Тука е трибуна,а не място да обсъждате наказания и да си чешете езиците не по темата.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”