Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Mar 4 2008, 01:20 AM) кои си ти да ме наричаш идиот и да ме пращаш на маината ми бе селяндур,я връи на маината си ти бе шибаняк да не си мислиш че ше стоя и ше чета глупостите ти бе олигофрен

простак,идиот ти не научи ли се да не обиждаш хората бре

да не те заболя че си 100 процентова ^влагалище^ ти,лично мене ме боли хаспеля за теб ташак,не се задеваи с мене,че един ден шси патиш сериозно ти говора
олигофрен с олигофрен идиотски,сигурен съм че си истински ташак и в живота си,ето CORWIN виж кои е глупака и кои обижда секи потребител,нека ме накажат,баси идиота хич нема се занимавам с комплексари,маика му го е истръсила от черниката то затва е нередовен
Какво да ти кажа Владко... Ако можеше да се видиш отстрани, щеше да си теглиш куршума.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Milanoff написа:QUOTE(Milanoff @ Mar 3 2008, 10:45 PM) Малко да ти освежа паметта че явно и забравяш. Общо взето с всичките си постове обиждаш хората, въпреки че те не пишат такива работи за тебе. В оня форум си псувай колкото искаш в тоя ще се придържаш към добрия тон.
ми накажи каоса бре що не го накажеш и него сега а??????????????????????????
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

Мнение от krass »

Много неща се изписаха, но според мен същността не се каза.
Значи причината за т.нар. "бунт" е липсата на свобода на словото. Защото играчите искат да се изразят да бъдат чути и изслушани. Виждал съм милиони теми изтрити, хиляди достойни мнения запратени в боклука, защото не се харесват на някой. На всичкото отгоре с доста груб и подигравателен тон се показва грубото незачитане на същите. И оттам според мен идва логично бягство в свободния свят, където човек може да се изрази свободно.
Мога още много да говоря по темата ама не ми се занимава в момента. Айде успех на всички.
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

krass написа:Цитат(krass @ Mar 4 2008, 01:46 AM) Много неща се изписаха, но според мен същността не се каза.
Значи причината за т.нар. "бунт" е липсата на свобода на словото. Защото играчите искат да се изразят да бъдат чути и изслушани. Виждал съм милиони теми изтрити, хиляди достойни мнения запратени в боклука, защото не се харесват на някой. На всичкото отгоре с доста груб и подигравателен тон се показва грубото незачитане на същите. И оттам според мен идва логично бягство в свободния свят, където човек може да се изрази свободно.
Мога още много да говоря по темата ама не ми се занимава в момента. Айде успех на всички.
Ако това над теб заслужава според теб "свобода на словото", ти пожелавам цял живот да му се радваш. Кажи ми, като си такъв радетел за свобода, ти какво наказание би му наложил, като имаш предвид, че това не му е първо наказание, а ежедневие след поредното му излизане от наказание отново за псуване. В случая имаме рецидив в тежка степен.

За справка - до тук има 21 наказания с различен срок - все за едно и също.
Последна промяна от MartinNosovich на вт мар 04, 2008 12:55 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

гледам доста сте се поупражнили върху лексиката....
а и за красотата на българския език сте поспорили ;)

сега ще позатворим за почистване, че нещо ми се изгуби главната тема, ако изобщо имаше такава !
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нов ден, нов късмет.....

П.С. Всеки позволил си да пише като Върколака, ще яде голямата баница.....вервайте ми.... него го бавих,бавих..ама да намине през 2009 ако иска....
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Сега и по темата:

Ще започна от форума. Либералното отношение, от старна на администриращия му екип към потребителите е на доста високо ниво. Много се съмнявам дали в друга толкова популярна игра има такава свобода на изразяването. Естественно има си и граници, които няма как да се прекрачват. Единственото, което се иска от потребителите е да проявяват нужното уважение. И като казвам уважение, не разбирайте само възпитание. Нима ви пречи, когато имате някаъв проблем, да погледнете в съответната секция дали не е докладвано вече за това? Не, не пречи, но пък защо да се чете...по-лесничко е на полуграмотен български да се скалъпи тема, в която дори и автора й не знае какво точно иска да попита. Ще ме прощавате, но това си е неуважение към екипа. Съответно и не би трябвало да очаквате кой знае какво внимание. Няма потребител, който да е подходил с уважение и да не е получил същото от наша страна.
Засегна се темата за вестника, та искам и по нея да си изкажа мнението. Вестника трябва да е независим, да се съобразява със своята си политика. Има си редколегия, тя трябва да е свободна да изразява идеите си, но също така трябва и да се съобразява с начина на изразяване. Знам, че там има хора, които са на ТИ с това и умело магат да съчетаят нещата ...... ако имат желание.

Играта. Ах, тази игра. Стана по-раздвижена от когато и да било. Уви, пак куцат нещата. И ако администрирането е проблем, чието решение е въпрос на време, то някой неща не се променят. Първото и главно нещо е промяната на правилата. РР и Хера трябва да разберат, че тук има доста запален народ, чиято цел не е просто провеждането на една битка. Градят се стратегии с месеци, гони се развитие, правят се сметки като чаршафи..... и в един момент, по средата на рунда се въвежда нещо, което обръща до голяма степен всичко градено. По този параграф би трябвало да няма спор. С КАКВИТО ПРАВИ ЗАПОЧВА РУНДА, С ТЯХ И ДА ПРИКЛЮЧВА.
Нововъведенията. По-голямата част са добри и разчупени. Направиха играта по-интересна и повечко мислене се изисква. Има обаче и такива, които направо ми бъркат в здравето. Гласуването е едно от тях. От последните - сигнатура и вербуване пък направо лошо ми стана. Всеки, които е малко по-напред с интернет материята може да си генерира едно доста голямо количество ресурси без да си дава голям зор. Това определено праща гейплея в кофата. Трябва да се разбере, че всеки начин да си набавяш ресурси освен от мини и с полети, дава по-голяма възможност за нечестна игра.
Бъговете. Не искам някой да ми обяснява колко била бъгава играта в момента и каква била някога. Вярвайте ми, виждал съм неща, които направо ще ви накарат свещи да ходите да палите всяка неделя, че играта е на това ниво в момента.

Епилог. Всичко тече, всичко се променя.....
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Тук май не бях писал :}

Конкретно по темата. Няма нужда от такъв форум. Обсъждане на админите ... а смисъла къде е ? То и освен това съвсем малко останаха тези, които се занимават по играта :>

По-скоро моментната ситуация ми напомня една предишна. Когато 2/3 от темите в офа бяха заключени. Главно недоволството беше против скорпа ... въпреки че отчасти не си спомням почти нищо, но помня, че имаше доста дискусии как форума да стане по-приятно местенце. И тогава се появиха нови форуми за протести ... Та ако се сетите как тази ситуация беше преодоляна ... защото после определено нямаше такива дразги. Най-вече с повече търпимост от страна на отговорния за форума екип, а оттам и потребителите ще са по-малко недоволни. Иначе в момента и двете страни са отчасти прави, отчасти криви. Каосе@, голяма част от постовете имат доза заяждане, а при моментното недоволство от липсата на бързи отговори от съпорта, лагвания на сървъра, нововъведението "вербуване" само толкова малко трябва, за да се изнерви групичка потребители и да си го изкара във форума. А оттам следва верижна реакция ---> екипа ( каос (като форумен админ) и другите модератори ) да накажат по даден начин потребител(и) ---> пак недоволни ---> пак наказания ---> ... Сещате се накъде бия ;)

Извода според мен е, че една от двете страни трябва да отстъпи. И това трябва да е администрацията, все пак тя е загрижена всичко във форума и играта да бъде безпроблемно ( доколкото е възможно ). Докато за част от потребителите сигурно толкова и им пука дали има спокойствие във форума ...

Успех ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

С викане,повишавне на тон и псувни(образно казано) и от двете страни,хептен нищо няма да се получи.За мен решението е следното - както има правила за поведение които потребителя приема,така нека да има и правила за поведение на администация и модератори за да има що годе някакво разграничиние и да се елиминира до известна степен фактора субективизъм.По отношение на геймплея -видно е че решенията се вземат от определен кръг хора(ся да не чувам - айде пак се почна с теорията за конспирацията,сам Каос го каза,че се допитват до хора с опит в играта),добре ще е да се знае кои са те - това ще намали мисля до известна степен спекулациите(ще се увеличи натиска по линия на познанствата,но хората са големи и могат да разсъдят и да отсеят плявата от зърното).По отношение на геймплея свързан с нанокредитите,нека се направи статистика и анализ от страна на ръководството и се съпоставят постъпленията преди и след нововъведенията.

P.S На първо време,ако се правят машините,мисля ще намалеят поне 50% от оплакванията.

P.S Във връзка с оплакванията за влиянието на нанокредитите,интересно ми е как успявах да се задържа в челото на класацията и около нея 2-3 рунда,само с едно генералство(за справки класирането на 2 ра за да не съм голословен)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Според мен трябва да ни се остави поне офтопика,където свободно да изразяваме мнението си.То тая тема вестника е друго нещо,примирихме се.Ама тука...Ако няма обиди по ваш адрес,какъв ви е проблема,мрънкаме си,дрънка ме си,спамим си,контролирайте ни ама не така.Каос ми тури банана за 2 седмици за някакъв си прост майтап,изпотрепа целия форум,добре че не е вече админ на играта,че невървеше на добре (не си проса втори банан,а изразявам мнение ;) ) Смирете се малко,играта зарязахте (админите) тука дойдохте :lol: Вижте Миланоф,най-веселия администратор,който играта някога е имала,да не говорим за форума и мултитата,колко пъри е наказал човек,а си върши работата,нали?Малко по свободно го давайте,всеки има проблеми в реалния живот,ама да си го изкарва на форума не е редно.Вчера някой го тури и на върки,че си каза мнението,а не обиди почти никой,което за него е голям напредък.Това е само игра,трябва да сме приятели тук,а в играта да се трепем,то се видя,че играта няма да я бъде,така че само приятели...Каосе нямам нищо против теб (почти де) и ме радваш (почти де) ама с тия изпълнения дразниш,кво са ти виновни хората...Според мен ни трябва по-ангажираща администрация,която да си върши работата и да не се цепи на форума...Трябва ни Обето и Ройала :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Майтапа на страна,fly safe и айде за бахамите :a013:
Отговори

Върни се в “Off Topic”