[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
ейййййй...... избихте се у тоя форум......
що не се преместите в играта само не ми е ясно......
п.п.
и накрая, някои от участниците в дискусията по тази тема са на ръба на търпението ми за добър тон.... свободата да се изразяваш не е свободия.... така че не прекалявайте.....
що не се преместите в играта само не ми е ясно......
п.п.
и накрая, някои от участниците в дискусията по тази тема са на ръба на търпението ми за добър тон.... свободата да се изразяваш не е свободия.... така че не прекалявайте.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
заключение : всички приемате играта много на сериозно,ставате с мисълта за нея,лягате с мисълта за нея
с 1 дума сте се превърнали в ЗОМБИТА.Предлагам да излезете и да си намерите "истински" приятели с които ще говорите за нещо друго освен bulfleet
пп: браво за битката очаквам ответния удар от сторми
пп: браво за битката очаквам ответния удар от сторми
@Anonimen` : с право ще му прецакаш рунда
@Мaat : тея услогия да си ги спазват те , ние можем и без напове
Защо да си бутам планета заради някой , който първи стигне до рециклажа / и-то да си го взима бива ли така аз защо дигам скорости , на такива абсурдни условия никога не бих се съгласил , но КАТО се обещае е друго 
@Мaat : тея услогия да си ги спазват те , ние можем и без напове
Последна промяна от Kisi на съб дек 29, 2007 1:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- choko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
- Контакти:
Бре бре тоя рунд голема веселба станало
и явно зомбирането не ви се отразява добре
и 1 съвет ~~~> не лети в форума лети в играта
и 1 съвет ~~~> не лети в форума лети в играта
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
- InSaNe__ShAdY
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
- Контакти:
ахахах ако искаш да знаеш точно ревлиовците йо хо хо ни заплашваха да не им лазим и-тата и точно "кало" най много мръкаше (и атила не изоставаше) даже чак заплахи имаше валов списък си праеше как да ни триеMaat написа:QUOTE(Maat @ Dec 29 2007, 01:50 PM) Корахмор, маку... осъзнайте се! Не всички трябва да вис е подчиняват на абсурдните условия.И не всички го правят.Замислете се защо бе войната с мен миналия рунд и защо е сега сторм-райдър.За едно и също.Абсурдните ви ултиматуми.`Ако летиш по тва (i) ще те счупим` ; `Ако не си делнеш 2 планети ще те трие топ 10` и пр. Смешно е, по портокалите.
Миналия рунд компенсирах корахмор с ресурс, за разбитата планета, като част от откраднатото от CoverMe.Като се замисля од някаква степен има право, но все пак да си мислите, че постоянно командвата парада - а не, няма нужда.Играйте си играта и това е.Не си мислете, че имате някакво преимущество пред другите, за да им поставяте условия.
ихааа тука яко спам, разпри и заплахи евала само така дразнете се един друг и се хранете че да има повече хъс!!
евалата STORM нека му е гадно на детето дето цял рунд се прави на мъж!
кало не схвана че никой не го е страх от него цял рунд, угодих ти на някои желания детенце ама ти след нема и 24 часа си смени думата за разлика от тебе аз продължих да си държа на думата, което ти помогна доста да си развиеш акаунта!!
един ден реших че е крайно време да накажа наглото ти приятелче merlin а ти най-подло нападна анчето щото си "играч" занули я да ама тя си беше виновна не си постигнал кой знае кво!!
трябваше на мене да ми дойдеш нали аз ти бях трън в очите вярно че съм почти постоянно мод вече ама като си казал че ти си ми позволил да мина 150к точки аиде занули ме че да се докажеш!!
мене ме дразни merlin и седя и го чакам нищо че и той е постоянно в мод щото го предупредих че ще съжелява за наглостта си ама той продължи да наглее ударих го веднъж дори, а ти кало нищо бате само устата ти голяма!!
ближи си раните детенце и не се прави на мъж пък току виж довършиш някои рунд не в мод!!
P.S.
при всяка възможност ще те храня кало!!

евалата STORM нека му е гадно на детето дето цял рунд се прави на мъж!
кало не схвана че никой не го е страх от него цял рунд, угодих ти на някои желания детенце ама ти след нема и 24 часа си смени думата за разлика от тебе аз продължих да си държа на думата, което ти помогна доста да си развиеш акаунта!!
един ден реших че е крайно време да накажа наглото ти приятелче merlin а ти най-подло нападна анчето щото си "играч" занули я да ама тя си беше виновна не си постигнал кой знае кво!!
трябваше на мене да ми дойдеш нали аз ти бях трън в очите вярно че съм почти постоянно мод вече ама като си казал че ти си ми позволил да мина 150к точки аиде занули ме че да се докажеш!!
мене ме дразни merlin и седя и го чакам нищо че и той е постоянно в мод щото го предупредих че ще съжелява за наглостта си ама той продължи да наглее ударих го веднъж дори, а ти кало нищо бате само устата ти голяма!!
ближи си раните детенце и не се прави на мъж пък току виж довършиш някои рунд не в мод!!
P.S.
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Пак за Анчето .....ам що ли все само споменавате кой я е чукнал...а ударил де, а нищо за нея - коя е па тая ?!hafte написа:QUOTE(hafte @ Dec 30 2007, 12:15 PM) ихааа тука яко спам, разпри и заплахи евала само така дразнете се един друг и се хранете че да има повече хъс!!
евалата STORM нека му е гадно на детето дето цял рунд се прави на мъж!![]()
P.S.
![]()
И аджааба освен да я удрят и пазят разните и чичковци и бартковци кво е постигнала тука ?!
Аман от пишлемета и душевни боклуци
С батко всеки може, ма иначе си нищо - каквато е явно и в живота, щом целта и тука с всички средства е да е пазена и Големо то Про ..е да ма не ?!
Мухахаххааа ...смешковцииии ...айде Весели празници ан всички нормални и ненормални комплексари
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Пак ли църкаш бе мишле?Анчето тва,Анчето онова цър,цър комплексара се вижда кой е мамин златен.Квото е постигнала Анчето в тая игра дотук,ти няма да можеш за цял живот и само ще си църкаш тука щото си мишок.Казах ти излез си от дупката и тогава говори палячо
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
пфф пак успамихте форума.... нямате ли си друга работа....
Ще помоля админ да заключи темата.
!!!!!! В тоя форум за всичко друго се говори ама не и за битки ....
ПП: Сложа ли битка ще е под ключ.Да не може вече великите форумни книжни мишленца да спамят.Те кога ли са виждали кораби .... това се чудя...
Ще помоля админ да заключи темата.
ПП: Сложа ли битка ще е под ключ.Да не може вече великите форумни книжни мишленца да спамят.Те кога ли са виждали кораби .... това се чудя...
Последна промяна от Petar на нед дек 30, 2007 11:59 am, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]