pooh написа:П.П.П. Не казах нищо за Бомберите, но реално те нямат друго приложение ... Хера, кака, мисля , че ако им се вдигне значително цената и се приеме шанса за сриване на сгради ще се задоволи целокупното население на Вселената
Я виж плазмите примерно колко атака имат и ще си говорим дали нямат приложение бомберите.
xepa написа:Обсъждат се вариантите:
1. Повече процент при кражба.
2. Да няма смс когато нападате някого на който сте обявили война.
3. Ако нападате с бомбери човек на който сте обявили война да му разрушавате сгради.
Виждам, че част от абсурдните предложения поне са отхвърлени. За сметка на това останалата част абсурдни предложения е на дневен ред. След всички оплаквания, че ЗНС-то е прекалено сега ако направите и това с бомберите... ми аз примерно ще подлудя малките около мене, като им изпочупя сградите с бомбери, които са доста пъти по-бързи от ЗНС-та и се строят много по-лесно. Айде ако искате и скаутите да бутат планети?
За смс-а - категорично против. Не стига, че сега робуваме постоянно на играта, висим онлайн и като излизаме се молим на Бог противника да е с по-ниско или равно ниво на шпионаж, а сега да искате да ни вземете единствения шанс за нормален живот, далеч от компютъра? Това, което предлага warrior е просто смешно, аз за какво си давам парите - за да съм генерал много ясно. Само ще насърчите бейбиситинга още повече. Не благодаря. И за какво ще дигам високи нива на шпионаж, като някое малко, жалко съюзче, в което всички са ми зелени примерно може през нощта да ми обяви война и да ме скъса от грабежи като мина 150к?
То бива-бива да търсите промяна, ама замисляйте се малко какво предлагате. Липсата на смс-и при атака просто ще обезмисли съществуването на
смс-опцията, за която си плащаме, това да не е Хардкор?
За по-големия % кражби съм съгласен. Тогава миньорството ще позагуби фенове, надявам се.
За НАП-овете и Алиансите може да се направи нещо много просто. Както е било в историята до момента - примирията се сключват за определен период и не могат да се развалят преди това. Сключва се двустранно примерно за 7 дни и когато изтекат вече може да бъде развален договора.