1. Категорично Не
2. n/a
3. Да
4. Предложението е изключително ... необмислено (да не се изразявам по-силно) . 1 В булфлийт във всяка система има по точно 15 планети и ще стане малко тъпо ако на едно и също поле можеш да колонизираш и да преместиш планета , а пък преместването на 0-во или 16-то място ще е доста сложно . 2 От къде на къде да губиш ЗнС-то след предполагаемото местене .
5. Ето с това предложение съм много съгласен и ще се радвам да се въведе
6. И с това
ЗНС - промени за следващия рунд.
Re: ÇÍÑ - ïðîìåíè çà ñëåäâàùèÿ ðóíä.
Това предложение ми допада страшно така ще си разхождам една планеата със развити корабостроителници и складове.kaos написа:Във връзка със завързалата се полемика относно ЗНС, ето няколко предложения за обсъждане:
4. Предложено от tangra
Нова функция на ЗНС - галактически буксир. Идеята е следната - ЗНС да може да премести цяла планета до определен координат, след което се самоунищожава, като не оставя рециклаж, но губиш точките за ЗНС. Примерен разход на операцията - 5-10 мил газ.
Над 500К точки ако трябва да се преместиш до някой за атака трябват поне 5/6 дена да развиваш планетата за да усвоиш рециклажа пълноцено.
Според мен така ще има повече битки.
Последна промяна от DJ_BOBY на чет ное 23, 2006 10:44 am, променено общо 1 път.
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет мар 11, 2005 9:48 pm
- Контакти:
Искам да попитам кой прави ЗНС?
Елементарна сметка:
300к енергия=15к сателита
При корабостроителница 12 ниво 1сат- 4мин
15к*4 мин= 60к мин
60к мин= 1к часа
1к часа= 41.666666 дни
Самото проучване е
400 часа=16,6666 дни
Общо 59 дни или 2 месеца
При това без времето за събиране на нужния ресурс и развиването до там. Че те рестартите са по-често.
Ако идеята е да няма ЗНС- защо изобщо са вкарани в играта?
Иначе предлагам:
Гравитационните системи да искат по-малко енергия или просто ресурс, но разумни цифри, това си е прекалено.
Това е моето ЛИЧНО мнение!
w-surfer: Прекалено погрешно подхождаш в твоето пресмятане. При 12 ниво корабостроителница и 12 ниво изследователски център на първа планета в слънчевата система (х:х:1) гравитационните сили се правят за по-малко от месец. Казвам ти го от личен опит.
Edit Mandor_
Кажи колко време точно пише на изследователския 12 ниво.
Елементарна сметка:
300к енергия=15к сателита
При корабостроителница 12 ниво 1сат- 4мин
15к*4 мин= 60к мин
60к мин= 1к часа
1к часа= 41.666666 дни
Самото проучване е
400 часа=16,6666 дни
Общо 59 дни или 2 месеца
При това без времето за събиране на нужния ресурс и развиването до там. Че те рестартите са по-често.
Ако идеята е да няма ЗНС- защо изобщо са вкарани в играта?
Иначе предлагам:
Гравитационните системи да искат по-малко енергия или просто ресурс, но разумни цифри, това си е прекалено.
Това е моето ЛИЧНО мнение!
w-surfer: Прекалено погрешно подхождаш в твоето пресмятане. При 12 ниво корабостроителница и 12 ниво изследователски център на първа планета в слънчевата система (х:х:1) гравитационните сили се правят за по-малко от месец. Казвам ти го от личен опит.
Edit Mandor_
Кажи колко време точно пише на изследователския 12 ниво.
- Mandor_
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет мар 11, 2005 9:48 pm
- Контакти:
Поправи ми сметките, но аз съм дал Изсл. център и корабостроителница по 12 ниво. Дори и да са наполовина на моите изчисления, това пак си е месецpetko10 написа:Когато вдигаш нивата на изследователския и съответно на корабостроителницата скоростта на правене на проучването и сателитите се вдига т.е. не са общо 52 (или колкото беше пресмятал) дни, а доста по-малко.
Последна промяна от Mandor_ на чет ное 23, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.