Дейли Спам & Флъд :-)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Телефонен измамник проявил скромност, след като жертвата му предложила 20 хиляди лева за свободатата на дъшеря си, но той обяснил, че и 18 000 са достатъчни.

http://news.data.bg/2/bulgaria/36177/%D ... 0%B4%D0%B0

ex, свестни хора, добре не е бил някой алчен, а...
Последна промяна от LoaD на пет апр 24, 2009 4:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Добре че има кой да показва дивотии...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Запознах се с много красиво момиче, Мария – готина, умна, мила, абе супер мацка. Ходихме към половин година и реших да й предложа брак. Тя прие. Бях неземно щастлив.

Вече се познавах с техните и те ме харесаха. Проблемът беше малката сестра на моята любима. Не че не ми допадаше – напротив! На 18 годинки, моделка, много много сладка.

Един ден тя дойде до нас да донесе някакви примерни покани за сватбата, а Мария я нямаше. Поканих я да влезе, а тя се приближи до мен и ме целуна. Аз се отдръпнах крайно учуден. И тя ми обясни, че много си пада по мен и искала да правим секс поне веднъж, преди да сключа брак със сестра й. Знаела, че е грешно, но не можела да ми устои. Гледах я онемял как се съблече пред мен и каза, че ще ме чака в спалнята.

Постоях няколко секунди и после без колебание се отправих към входната врата. Излязох и затворих след себе си, а там ме чакаше бащата на момичетата! Той ме прегърна с насълзени очи.

- Ти си правилният човек за Мария! След този малък тест вече съм убеден в това!

ПОУКА: Винаги дръж презервативите си в колата!
Последна промяна от LoaD на чет юни 11, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 11 2009, 21:13) Запознах се с много красиво момиче, Мария – готина, умна, мила, абе супер мацка. Ходихме към половин година и реших да й предложа брак. Тя прие. Бях неземно щастлив.

Вече се познавах с техните и те ме харесаха. Проблемът беше малката сестра на моята любима. Не че не ми допадаше – напротив! На 18 годинки, моделка, много много сладка.

Един ден тя дойде до нас да донесе някакви примерни покани за сватбата, а Мария я нямаше. Поканих я да влезе, а тя се приближи до мен и ме целуна. Аз се отдръпнах крайно учуден. И тя ми обясни, че много си пада по мен и искала да правим секс поне веднъж, преди да сключа брак със сестра й. Знаела, че е грешно, но не можела да ми устои. Гледах я онемял как се съблече пред мен и каза, че ще ме чака в спалнята.

Постоях няколко секунди и после без колебание се отправих към входната врата. Излязох и затворих след себе си, а там ме чакаше бащата на момичетата! Той ме прегърна с насълзени очи.

- Ти си правилният човек за Мария! След този малък тест вече съм убеден в това!

ПОУКА: Винаги дръж презервативите си в колата!
хахахахахха

Евала :bravo: :lol: :lol: :lol: :lol: :a013: [
Последна промяна от MrBlack на чет юни 11, 2009 9:20 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”