nemoga da vlqza v bulfleeta

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
alambil
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2012 6:06 pm

Re: nemoga da vlqza v bulfleeta

Мнение от alambil »

г-н Роял вече наистина сериозно се обръщам към вас!Излезте най-после с някакво становище макар и хвърчащо какво точно става с играта!!!Три дни почти вече без няколко часа игра няма,какво се случва в крайна сметка!?Вече наистина почвам да смятам че рестарта на на рунда и минимум връщане на закупените от хората нанокредити е най-малкото което трябва да се направи след възстановяване на играта!!!НЕщата вече дадоха фира тотално то се видя!Ако смятате да залъжите след пусканте на играта хората с дребни трохи не мисля ,че е редно!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аламбил, три дни няма игра при първоначални прогнози една седмица. Мисля, че не сме пресрочили срока, за да има каквито и да е по-нататъшни становища от първоначалните.

Започвам да мисля, че само пишеш без да четеш. Още в първия си пост казах, че се предвижда началото на другата седмица. Как може да кажеш, че никой администратор не е казал кога горе-долу ще се отстрани проблема.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

то под началото на другата седмица какво разбираш? то може да легне и 14 дни!!!
рунда си отиде по дяволите
мн здраве от мене и с най добри чувства пуснете ли го се делкам
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

он игри играя от 8 години на сам ама сефте виждам подобен крах на игра ,вие надминахте и най големия краш в историята на софиа уарс от преди 18 месеца просто съм изумен наистина
berbatovmu
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 21, 2010 12:39 pm
Контакти:

Мнение от berbatovmu »

До уважаемия админ с уважаемия му никнейм Роял , може ли да се постне някакво разсяснение какво точно се е случило с сървъра , от какво естество е проблема. Питам от чисто любопитсво , а и все пак потребителите малко или много ги вълнува това нещо.

пп: Пиша тук , понеже това е най - оспамваната тема ... исках да кажа най - активна.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

berbatovmu написа:До уважаемия админ с уважаемия му никнейм Роял , може ли да се постне някакво разсяснение какво точно се е случило с сървъра , от какво естество е проблема. Питам от чисто любопитсво , а и все пак потребителите малко или много ги вълнува това нещо.

пп: Пиша тук , понеже това е най - оспамваната тема ... исках да кажа най - активна.
Приятелю за мене причината е една това което се случи някога със софето>Слаба подръжка на сървара,отиването му на кино и следователно тоталното прецакване на кода само че разликата сега е огромна и причината е една!!!Сървара е лесно поправим или да се закачи играта временно за друг на фирмата>Поправката на кода обаче е сложната ганимация>тогава софето за да го оправят понеже играта е със закупени прав от руската оригинална версия помолиха руските им партнйори да им предоставят тяхния код.за 12 часа оправиха всичко балабар с новите преводи от руски на български>Само че разликата тук ако това е дефакто причината а аз друг вариант не виждам е че просто сега трябва подръжката и админите на булфаа да правят кода от а,б понеже нямат като софето от къде да го вземат на готово
berbatovmu
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 21, 2010 12:39 pm
Контакти:

Мнение от berbatovmu »

RAINBOW няма да е същия като (ако) оправят сървера. Ами все пак ако сървъра е в някое мазе в кв. Обеля и хазяйката прави ремонт отгоре и 4ти месец иска наема преварително , може и от там да идват проблемите ..примерно ;)
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

berbatovmu написа:RAINBOW няма да е същия като (ако) оправят сървера. Ами все пак ако сървъра е в някое мазе в кв. Обеля и хазяйката прави ремонт отгоре и 4ти месец иска наема преварително , може и от там да идват проблемите ..примерно ;)
приятелю сървара им е най-малкия проблем.ти погледнал ли си коя фирма държи правата на булфа.че имат поне още 15 он игри и че масова практика им е да закачат по няколко игри на един сървар
най лесната им работа е да закачът играта поне временно към нов сървар на друга игра
проблема е друг
ако се разровиш в нета ще видиш какво пише за тази фирма
проблема е че подръжката им е мега калпава и не става за нищо с извинение
нищо лично нищо против админите евала че след всичката помия която се изливаше до преди 18 месеца си седнаха на дупцетата и си взеха поука и станаха други хора ама не мога да кажа същото и за поддържащите екипи
разрови се малко в нета и ще видиш за какво говоря
аз ти казвам в по горния пост случай с игра на същата фирма че заради некадърност да се справят с проблема хората помолиха фирмата държаща оригиналната версия а именно Мос лар да им даде кода на готово да си оправят помиите
само че тука няма сега от къде да го вземат
ся си блъскат главите 3 дена и не знаят кво вършат същност
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не можеш да сравняваш софия уарс (нов, преуспреукпяващ и печеливш продукт) с булфлийт (застаряващ и в повечето случаи на загуба продукт). Кодът и базата на играта ги има. В това съм убеден. До колко са адаптирани за се пускат на нов сървър обаче не съм убеден. Това е нещо, което не знам, за да ви го кажа. Но вярвам има логична причина техническият екип да иска да пусне играта върху същата конфигурация, а не върху друга.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

RoYaL написа:Не можеш да сравняваш софия уарс (нов, преуспреукпяващ и печеливш продукт) с булфлийт (застаряващ и в повечето случаи на загуба продукт). Кодът и базата на играта ги има. В това съм убеден. До колко са адаптирани за се пускат на нов сървър обаче не съм убеден. Това е нещо, което не знам, за да ви го кажа. Но вярвам има логична причина техническият екип да иска да пусне играта върху същата конфигурация, а не върху друга.
все пак съм прав до някъде за евентуалните причини нали :)
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”