1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Абе и аз съм цъкъл играта от самото начало,и мисля че ако се пусна сега в такъв ретро рунд ще испростея максимално!
Не че играта не беше по интересна,но сега с всички тези улеснения,и изведнъж в каменната ера!!! :piratecaptain:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Jul 10 2009, 20:33) Абе и аз съм цъкъл играта от самото начало,и мисля че ако се пусна сега в такъв ретро рунд ще испростея максимално!
Не че играта не беше по интересна,но сега с всички тези улеснения,и изведнъж в каменната ера!!! :piratecaptain:
назад към природата, дет се казва :)

нещо против, смокиновото листо ли имаш .......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 10 2009, 17:55) да ме осветлиш по един наболял въпрос може ли?като си мод няма ресурс нали?ама като си протекция копаш ли копаш или?ивъле мода се ползваше много от мене но пък ти забавя развитието и то многоо .пак ли не си съгласен?
Като нямаш пукната мина си беше чиста протекция,какво развитие ти спира като копаш 300 метал на час...
Последна промяна от EvilForce на пет юли 10, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 10 2009, 22:10) Като нямаш пукната мина си беше чиста протекция,какво развитие ти спира като копаш 300 метал на час...
като нямаш да но ако имаш?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 10 2009, 21:47) като нямаш да но ако имаш?
Е то трябва да си голям умник, че да играеш по 4 часа на ден, през останалите 20 да си в мод и да си наблъскал мини до забрава .Локуми почнаха дa се разтягат тука.
Последна промяна от EvilForce на съб юли 11, 2009 2:29 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Епа ся ми хрумна да попитам нещо. Щом ще е като в доброто старо време - нека рундовете да бъдат пак само 10 :) Ще ми се да видя как тогава ще се лети с дини на 6 рунда .... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 11 2009, 12:17) Епа ся ми хрумна да попитам нещо. Щом ще е като в доброто старо време - нека рундовете да бъдат пак само 10 :) Ще ми се да видя как тогава ще се лети с дини на 6 рунда .... :)
Благодаря за идеята Ван, само трябва да видя дали е реализуемо......
.... малииии, колко неща се забравят :)

п.п.
има и още един спомен, Рояла го спомена онази вечер.... но се съмнявам, че и ако него върнем всеки неиграл тогава ще оттече в канавката на първия месец :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 11 2009, 12:29) Благодаря за идеята Ван, само трябва да видя дали е реализуемо......
.... малииии, колко неща се забравят :)

п.п.
има и още един спомен, Рояла го спомена онази вечер.... но се съмнявам, че и ако него върнем всеки неиграл тогава ще оттече в канавката на първия месец :c022:

Ако се върнат и същия брой играчи както преди малии :crazy_pilot: . А итата ще дават ли бойни точки , имам такъв спомен ,че даваха но пък бойните точки не влияеха на класацията :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Никой не беше чувал за бойни точки в началото.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 11 2009, 13:32) Ако се върнат и същия брой играчи както преди малии :crazy_pilot: . А итата ще дават ли бойни точки , имам такъв спомен ,че даваха но пък бойните точки не влияеха на класацията :a055:
Явно си далеч от началото
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”