Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya написа:QUOTE (misterya @ Feb 13 2009, 13:35) ОФФ- топик! Освен това не спамя, а разкривам долни инсинуации на играчи, които си въобразяват, че като са прочели 5 реда от Правилата на играта, може да се гаврят с нея!
В интерес на истината, като Модератор, знаеш ли, че не играя?! Гледам ви отстрани! И честно казано много е грозно!
да грозно е да се правят промени по средата на рунда , да грозно е особено заради богоизбрани играчи
за твое сведение винаги съм играл с топ спай и сам си брал гайлето - казвам за последен път прави разлика между флоод и няколко атаки на ден , казвам че се протектират играчи и това е вярно - това не е ли наистина грозното...... бъди откровенна - не си криви душата.
Аз не плюя .. възмущавам се на глас ... т.е. на писане. Защото явно май само това остана, да си го кажа пред всички, някой заблуден ламер като мен да ме подкрепи и толкова .... Не знам колко от играчите, които играят сега помнят какво беше преди, ама вярно, мени се играта, но нали точно за повечето битки и за да станела по-раздвижена ... Ама нищо такова не се вижда. Виждам едни хора, които стоят по 20 часа в акаунтите, през 30 секунди цъкат на полетата и търсят и-та ... Карат се кой бил с по-голям, бият си ... транспортния флот и яйдееее ... играчи ... С какво той, като е стоял 20 часа е заслужил повече от мен, който стоя 5 часа ? НИЩО ! И затова аз като пич искам като си стана достатъчно да си летя по тия първите, защото няма по-добра каса от голямата каса. Или както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече ...
Едит: Не виждам много излишен спам. Не виждам и обиди. Ако темата бъде заключена, то ще е само заради нечие его, което не може да понесе, че тука се обсъждат играта и нейните миньори ... Все пак си говорим за минало ... т.е. сравняваме. И пак го казвам - темата е напълно сериозна.
Последна промяна от VaN__ на пет фев 13, 2009 12:47 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:40) да грозно е да се правят промени по средата на рунда , да грозно е особено заради богоизбрани играчи
за твое сведение винаги съм играл с топ спай и сам си брал гайлето - казвам за последен път прави разлика между флоод и няколко атаки на ден , казвам че се протектират играчи и това е вярно - това не е ли наистина грозното...... бъди откровенна - не си криви душата.
Е не мога просто да не си изкривя душата и пред това подчертаното Как да повярвям на горните думи, след като завършваш с клевета породена от долна инсинуация. Прости, но това е в моите очи...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ван да коментираш кой как играе - е неправилно всеки си има стратегии и начини на игра каде с копане , каде с бой , каде с 2-те , а това е оналйн игра естествено е че като седиш 20 часа ще постигнеш повече отколкото с 5 , така че тука се изказа непоготвен, дали ще краде ита , дали ще седи само да дси пази добива - си е лично като избор не можеш да го съдиш - дискутираме - новите измислици за това що е то смс флоод и кой има изгода от това ...........
Въпроса беше
ЦитатС какво той, като е стоял 20 часа е заслужил повече от мен, който стоя 5 часа ?[/quote]
И не се изказвам неподготвен. Ако четеш внимателно, ще се усетиш за какво иде реч.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Последна промяна от Fallen_angel на пет фев 13, 2009 1:35 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Пука ли за флуда?.За целия флийтърски живот 1 път се издразних от флууд, и то щото бях он.Връх на наглостта.Иначе го смятам за нормално, все пак може да го изключиш.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
тъй като и ние си спамим......
а като все още "недискриминран" публично..... червен .....
ей ви едно предложение за старта на следващия спийд - "няма коефицент за допустимост на атака"
всеки лети срещу всеки... с каквото може.... и каквото стане "бой, глад, стригане.... (автоцензура, за останалите възможности дет ми идват на ум)"
е така де като ще си ги мерим.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Тя хановете не беше ли такава...само,че там се пращаха войски за подкрепа..някви такива неща ..бях се регнал по едно време там и после се издразних ,че нямаше опция за изтриване на акаунта и щеш не щеш ако не играеш ставаш каса или рестартираш акаунта(другата измислена опция).