Може би отново спам тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Feb 13 2009, 13:35) ОФФ- топик! Освен това не спамя, а разкривам долни инсинуации на играчи, които си въобразяват, че като са прочели 5 реда от Правилата на играта, може да се гаврят с нея!
В интерес на истината, като Модератор, знаеш ли, че не играя?! :) Гледам ви отстрани! И честно казано много е грозно! :)
да грозно е да се правят промени по средата на рунда , да грозно е особено заради богоизбрани играчи
за твое сведение винаги съм играл с топ спай и сам си брал гайлето - казвам за последен път прави разлика между флоод и няколко атаки на ден , казвам че се протектират играчи и това е вярно - това не е ли наистина грозното...... бъди откровенна - не си криви душата.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Според мен остават още 5 поста (10 мин) докато заключат темата ;)

няма да цитирам правилата, а ще кажа една поговорка: Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Аз не плюя .. възмущавам се на глас ... т.е. на писане. Защото явно май само това остана, да си го кажа пред всички, някой заблуден ламер като мен да ме подкрепи и толкова .... Не знам колко от играчите, които играят сега помнят какво беше преди, ама вярно, мени се играта, но нали точно за повечето битки и за да станела по-раздвижена ... Ама нищо такова не се вижда. Виждам едни хора, които стоят по 20 часа в акаунтите, през 30 секунди цъкат на полетата и търсят и-та ... Карат се кой бил с по-голям, бият си ... транспортния флот и яйдееее ... играчи ... С какво той, като е стоял 20 часа е заслужил повече от мен, който стоя 5 часа ? НИЩО ! И затова аз като пич искам като си стана достатъчно да си летя по тия първите, защото няма по-добра каса от голямата каса. Или както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече ...

Едит: Не виждам много излишен спам. Не виждам и обиди. Ако темата бъде заключена, то ще е само заради нечие его, което не може да понесе, че тука се обсъждат играта и нейните миньори ... Все пак си говорим за минало ... т.е. сравняваме. И пак го казвам - темата е напълно сериозна.
Последна промяна от VaN__ на пет фев 13, 2009 12:47 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:40) да грозно е да се правят промени по средата на рунда , да грозно е особено заради богоизбрани играчи
за твое сведение винаги съм играл с топ спай и сам си брал гайлето - казвам за последен път прави разлика между флоод и няколко атаки на ден , казвам че се протектират играчи и това е вярно - това не е ли наистина грозното...... бъди откровенна - не си криви душата.
Е не мога просто да не си изкривя душата и пред това подчертаното :) Как да повярвям на горните думи, след като завършваш с клевета породена от долна инсинуация. Прости, но това е в моите очи...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

Ван да коментираш кой как играе - е неправилно всеки си има стратегии и начини на игра каде с копане , каде с бой , каде с 2-те , а това е оналйн игра естествено е че като седиш 20 часа ще постигнеш повече отколкото с 5 , така че тука се изказа непоготвен, дали ще краде ита , дали ще седи само да дси пази добива - си е лично като избор не можеш да го съдиш - дискутираме - новите измислици за това що е то смс флоод и кой има изгода от това ...........
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Въпроса беше
ЦитатС какво той, като е стоял 20 часа е заслужил повече от мен, който стоя 5 часа ?[/quote]
И не се изказвам неподготвен. Ако четеш внимателно, ще се усетиш за какво иде реч.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Заяждане!
Последна промяна от Fallen_angel на пет фев 13, 2009 1:35 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Пука ли за флуда?.За целия флийтърски живот 1 път се издразних от флууд, и то щото бях он.Връх на наглостта.Иначе го смятам за нормално, все пак може да го изключиш.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

тъй като и ние си спамим......
а като все още "недискриминран" публично..... червен .....

ей ви едно предложение за старта на следващия спийд -
"няма коефицент за допустимост на атака"
всеки лети срещу всеки... с каквото може.... и каквото стане "бой, глад, стригане.... (автоцензура, за останалите възможности дет ми идват на ум)"

е така де като ще си ги мерим.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Тя хановете не беше ли такава...само,че там се пращаха войски за подкрепа..някви такива неща ..бях се регнал по едно време там и после се издразних ,че нямаше опция за изтриване на акаунта и щеш не щеш ако не играеш ставаш каса или рестартираш акаунта(другата измислена опция).
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”