добре де не разбирам защо се карате на човека,просто му напомнете да си глътне хапчетата и готовоdjinka написа:Цитат(djinka @ Nov 27 2008, 22:32) незнам какво още чакаш...надявам се след следващия му пост да си го направил![]()
Warlords vs. Corry
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Serial_H
- Майор (Major)
- Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
- Контакти:
Всъщност трябваше ли да се пише по битката или не
.
Айде малко поне странично свРЪзани приказки
Значи, първо за търговеца, дето купува на базова и после продава с надценка - ц-ц-ц, що за алчност, надявам това да не му е основно препитание, щото и на него може да му приседнат
.
Иначе поздрави за смелостта и огромния риск, поет от афазия - полет през 3 (ТРИ!?) галактики, с огромен разход на гориво и сигурно мотивиран до дупка! Аз лично много бих се замислил дали да предприема нещо подобно, още повече щом имам добра идея кой е опонента,
.
Смешните проценти на участниците (като изключим афазия, който поне малко-от-малко отсрамва) - гавра, какво да кажа - явно наистина вече не е мода. Па сигурно и са излишни - що въобще да не се премахнат от менютата, а
.
Уискито пак се е разписало излишно, ама той си знае най-добре. Връа му го
.
Load, поискай (с връзки, алкохол и мезе), да ти се даде административно някой акаунт в спийда, примерно в топ 50, и ни покажи в картинки (ако може и bootleg видео с леко омазан фокус, но все пак за по-голяма яснота на визуализацията), как се правят нещата. Аз пък ще ти продавам флот без надценка
.
Какво подядохте Svetozariss, той човека не е виновен. Пък и неговото не е за наказание ... нека пише
.
Коруин, я дай някакво по-така, конкретно обещание, не само сдържани зловещи мъгляви заплахи - това и аз го мога
.
Айде малко поне странично свРЪзани приказки
Значи, първо за търговеца, дето купува на базова и после продава с надценка - ц-ц-ц, що за алчност, надявам това да не му е основно препитание, щото и на него може да му приседнат
Иначе поздрави за смелостта и огромния риск, поет от афазия - полет през 3 (ТРИ!?) галактики, с огромен разход на гориво и сигурно мотивиран до дупка! Аз лично много бих се замислил дали да предприема нещо подобно, още повече щом имам добра идея кой е опонента,
Смешните проценти на участниците (като изключим афазия, който поне малко-от-малко отсрамва) - гавра, какво да кажа - явно наистина вече не е мода. Па сигурно и са излишни - що въобще да не се премахнат от менютата, а
Уискито пак се е разписало излишно, ама той си знае най-добре. Връа му го
Load, поискай (с връзки, алкохол и мезе), да ти се даде административно някой акаунт в спийда, примерно в топ 50, и ни покажи в картинки (ако може и bootleg видео с леко омазан фокус, но все пак за по-голяма яснота на визуализацията), как се правят нещата. Аз пък ще ти продавам флот без надценка
Какво подядохте Svetozariss, той човека не е виновен. Пък и неговото не е за наказание ... нека пише
Коруин, я дай някакво по-така, конкретно обещание, не само сдържани зловещи мъгляви заплахи - това и аз го мога
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Ако е и миоп само на мини, ще е прекалено хубаво, за да истина. Ще се просълзя... :>Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Nov 27 2008, 23:39) Load, поискай (с връзки, алкохол и мезе), да ти се даде административно някой акаунт в спийда, примерно в топ 50, и ни покажи в картинки (ако може и bootleg видео с леко омазан фокус, но все пак за по-голяма яснота на визуализацията), как се правят нещата. Аз пък ще ти продавам флот без надценка.
p.s. Aз ако докопам пари за алкохол, нема ме намерите една седмица... хяхя
Ади бре, нема ли още счупени летящи чинии? Цял ден мина.
Последна промяна от LoaD на чет ное 27, 2008 9:57 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Не е зле! Все пак тук - там има нещо смислено казано, на което смятам да отговоря. "Процентите" - вярно смешни са и сме наясно с това. Вижда се, че работим по въпроса, макар и не упорито, но има достатъчно време, за да се направят и те. Просто не са били приоритетни до сега. За всичко има време...
ПП. Misterya, темата така като гледам изобщо не е пълна с простотии и в определени моменти изобщо не излиза от рамките на добрия тон! А и подстрекателските намеци от страна на модератор/ка са в ръмките на нормалното! Разшири си мирогледа и прочети Общите правила за форума. Не само Правилата на трибуните! Приеми го като препоръка, ако обичаш, защото е такава. Далеч съм от мисълта да ти давам "наклон в живота"!
ПП. Misterya, темата така като гледам изобщо не е пълна с простотии и в определени моменти изобщо не излиза от рамките на добрия тон! А и подстрекателските намеци от страна на модератор/ка са в ръмките на нормалното! Разшири си мирогледа и прочети Общите правила за форума. Не само Правилата на трибуните! Приеми го като препоръка, ако обичаш, защото е такава. Далеч съм от мисълта да ти давам "наклон в живота"!
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
SweetSmile
- Редник (Private)
- Регистриран: пет юни 01, 2007 11:37 pm
- Контакти:
Та с това пута мерде исках само да изразя на къде отива тази тема.
Я да пробваме да обобщим
1-во Вачетата за втори път показват отлична отборна игра.
2-ро Да порежете така Корвин, не се случва всеки ден.
3-то ами третото си е живо мерене на чишки без линийка (Визирам дйаки миси и мацона и джадая) Големи хора сте, покажете малко уважение един към друг. Да седя и да ви гледам как се псувате един друг БЕЗЦЕЛНО си е жива мъка
Аре Наздраве
Я да пробваме да обобщим
1-во Вачетата за втори път показват отлична отборна игра.
2-ро Да порежете така Корвин, не се случва всеки ден.
3-то ами третото си е живо мерене на чишки без линийка (Визирам дйаки миси и мацона и джадая) Големи хора сте, покажете малко уважение един към друг. Да седя и да ви гледам как се псувате един друг БЕЗЦЕЛНО си е жива мъка
Аре Наздраве
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Димо какво уважение искаш при условие, че зная каква измет са и как играят. Но продължавам да настоявам да не ги наказват въпреки, това, че няма край наглостите им вече. Никакво уважение за тея, дано на онова ламерче му махнат наказанието пак да го направя за смях.Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 28 2008, 00:04) 3-то ами третото си е живо мерене на чишки без линийка (Визирам дйаки миси и мацона и джадая) Големи хора сте, покажете малко уважение един към друг. Да седя и да ви гледам как се псувате един друг БЕЗЦЕЛНО си е жива мъка
Аре Наздраве
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."