Земетресение ???

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

aip_99, прав си! Но наблюдаваното тук е напълно нормално, защото земетресенията в нашите географски ширини са рядко явление... нещо като вид "атракция" и хората не се панират толкова. По-добре ли щеше да е ако се бяха втурнали всички в бесни паники и паранои за края на света? ;) "Ако ти е писано да се удавиш няма да се убесиш" са казали хората и напълно с право. Време за паники и тревоги има винаги, няма нищо лошо ако човек се опитва да се позабавлява в такива случаи - "живей за мига" ;)

Сабре, колкото е по-богат и разнообразен жанрово един филм, толкова по-добре :)
Последна промяна от gajet_killer на съб ное 15, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=54501 айде малко да ви измъкна от тука и елате помогнете плс :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Nov 15 2008, 23:41) ... "живей за мига" ;)
` Айде без етнически теории за живота, а... ?! А, "утре"?! Какво ще стане "утре"....

Офф, май нещо съм апатично настроена... :dizzy:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 15 2008, 23:49) ` Айде без етнически теории за живота, а... ?! А, "утре"?! Какво ще стане "утре"....

Офф, май нещо съм апатично настроена... :dizzy:

хе хе хе хе ....ако беше "АПАТИЧНО" - нямаше да питаш "за утре" ...... самият факт показва загрижеността ти (а това далеч не е апатия ..... жив оптимизъм, бих казал ) .... :P
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Баж си е апатия с безсилни опити за провокация за измъкване от това състояние... :P

Та като си говорим сладко за заметресението, щях да забравя( aip_99 ме разсейва, нещо ;) ):
Последна промяна от misterya на съб ное 15, 2008 11:07 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

колко силно беше някой знае ли защото аз бях на вън и .... го усетих доста здраво!
Победата Ще Бъде Наша
charovna

Мнение от charovna »

duinox написа:Цитат(duinox @ Nov 16 2008, 00:10) колко силно беше някой знае ли защото аз бях на вън и .... го усетих доста здраво!
Магнитуд 4, епицентър - Южен парк (news.bg)
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

maks написа:QUOTE (maks @ Nov 16 2008, 00:32) До Южния парк (15.11.2008 г. | 22:48ч.)
Живея до южния парк. Разбрах, че епицентърът бил тук. На обяд ядох боб и сега усещам ефектът му. От това ще да е било. Не се безпокойте, взех Еспомизан и няма вече! Обещавам

мдам от боба ще да е :) тука в Пловдив нищо не се усети :P първи дето ша умрат са шопите :) :P
ще усетите... боблакът към вас се е понесъл ;)
Последна промяна от ender на нед ное 16, 2008 12:00 am, променено общо 1 път.
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Аз викам, така и така ще се мре - дайте да си разменим партньорите, кат за последно :a086:
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

OMG току що тресна отново само че по-слабо ....
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”