You can only be free, when you have nothing to lose!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

двоен пост сори!
Последна промяна от stan4o на пет ное 07, 2008 11:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Опитах се да се пошегувам, със мини и кораби, понеже това е тема в трибуната, а там повече трябва да се коментира битката, не добива на участниците в битката. Шегата не беше разбрана... след това се опитах да спра ненужните коментари (спам) на тема шегата ми. Лошо е когато портебител се опитва да накара модератор да спре да спами.
Сматям че за мини <-> кораби се изяснихме и понеже гледам че започна да става като диалог, под профила ми има менюнце в което има опция изпрати лично съобщение в случай че искаш да си поговорим за мини, кораби, търговия, кражби, световна финансова криза итн...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Nov 7 2008, 12:48) Опитах се да се пошегувам, със мини и кораби, понеже това е тема в трибуната, а там повече трябва да се коментира битката, не добива на участниците в битката. Шегата не беше разбрана... след това се опитах да спра ненужните коментари (спам) на тема шегата ми. Лошо е когато портебител се опитва да накара модератор да спре да спами.
Сматям че за мини <-> кораби се изяснихме и понеже гледам че започна да става като диалог, под профила ми има менюнце в което има опция изпрати лично съобщение в случай че искаш да си поговорим за мини, кораби, търговия, кражби, световна финансова криза итн...
Критиката е приета.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

stan4o , къде ме прати бе бате...кога откри кръстосвача, кога почна да ме пращаш наръчници да чета.... :lol:

Не ви следя върховните умоизливания, ама поне трябва да успявате да сханете понякога къде е шегата....
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Nov 7 2008, 11:04) Ники засичали сме и колко му е дохода говоря приблизително , разбира се , че енергията не показва абсолютно нищо :c022: .

Весоо правят се ако има кой да крадеш нали има 4 човека който може да краде + петър от съюза му...взимал е по макс 1млн от нас , разбира се от време на време и повече , така , че неможеш да ме убедиш , че днес ще събере 16млн от рециклажи и астероиди :P , и-та не гони , може но 1-2 на ден.Така , че по натам в играта може , но сега да се дигат така точките не е нормално :)
не му знам играта на Цфто но е съвсем възможно на неговите точки :P
а и незнам някои от вас дали е получавал доклад на асс с мини и съборени соларни панели как ще му даде енергията на шпионажа
Последна промяна от vesoo на съб ное 08, 2008 11:21 am, променено общо 1 път.
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

vesoo написа:QUOTE (vesoo @ Nov 8 2008, 12:15) не му знам играта на Цфто но е съвсем възможно на неговите точки :P
а и незнам някои от вас дали е получавал доклад на асс с мини и съборени соларни панели как ще му даде енергията на шпионажа

Няколко дни подред му засичаме колко му е добива по планети , знаеш как става няма кво да ти обяснявам , приблизително е , но все пак :) Така че не е възможно по нещата който знае :) .

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от vesoo »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Nov 8 2008, 12:33) Няколко дни подред му засичаме колко му е добива по планети , знаеш как става няма кво да ти обяснявам , приблизително е , но все пак :) Така че не е възможно по нещата който знае :) .
а ти някога имал ли си скорости и 15 писти и такива каси от които да прибираш 4-5 мил метал само
Звезда на Смъртта
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Не е важно колко си голям, важното е да си оранжев.
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от vesoo »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Nov 9 2008, 00:08) Не е важно колко си голям, важното е да си оранжев.
е даааааа ама не ,ще ви се :P
винаги се доказва честнотта на човека :c022:
Звезда на Смъртта
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

vesoo написа:QUOTE (vesoo @ Nov 8 2008, 23:03) а ти някога имал ли си скорости и 15 писти и такива каси от които да прибираш 4-5 мил метал само

Да има съм , той е 2-3 скорости по бърз от останалите полетите им са еднакви , взима 2-3 млн , но на фона на мините който има са смешни , така че коментари ти е на на място.Това , че си в съюза му незначи че тря си на негова страна , а на страната на справедливоста!

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”