Тема за филми

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Малей, много яки анимацийки! Снощи беше супер размазвация. Първо Кунг Фу Панда, след това Уол-И. Абе много са готини и двата.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

готин ли е Wall-e?
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Уникален!
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

sabre death race го има ама като гледма качеството май е сниман със телефон със VGA камера от премиерата , през септември ще излезе Rip-a и аз го чакам :)
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Като каза сега VGA мога и да ти повярвам....при мене всичко беше тъмно, като гледам скрийновете - то ден :) Чакам с настървение рипа ;)
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

за нищо на света не гледайте "X files 2".... мнннн тъп филм ееей, нищо общо със замисъла на темата за "досиетата Х", боза от всякъде. иначе, да анимацийките мн къртят, Кунг Фу Пандата беше мн сила :)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

абсолютно си прав, голяма тъпотия са новите досиета, кат се замисля, че ходих на кино да ги гледам и ми става лошо !!! иначе кунг фу пандата е мн зарибяваща, тия анимацийките стават все по-хубави :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ Sep 1 2008, 12:12) абсолютно си прав, голяма тъпотия са новите досиета, кат се замисля, че ходих на кино да ги гледам и ми става лошо !!! иначе кунг фу пандата е мн зарибяваща, тия анимацийките стават все по-хубави :)

Това като ви чета постовете за филма досиетата х , хептен ми убивате мерака да го гледам . Някой няма ли до подхвърли за какво иде реч, във тоя филм :a013:
Последна промяна от Mo`Money на пон сеп 01, 2008 12:50 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Sep 1 2008, 14:49) Това като ви чета постовете за филма досиетата х , хептен ми убивате мерака да го гледам . Някой няма ли до подхвърли за какво иде реч, във тоя филм :a013:
предимно за глупости ... гледах му трейлъра, по - точно почти изгледах трейлъра и го спрях.

Та по темата.

Препоръчайте някой готин филм/аниме с вампири. Без "Интервю с вампир", "Блейд" всички части, ... "Дракула 2000". "Vamprire Hunter D" първа и втора и "Hellsing".

бтв, ако има някой филм, от гореизброените, който не сте гледали ги препоръчвам.
Последна промяна от VaCaTa на пон сеп 01, 2008 1:11 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Sep 1 2008, 15:10) предимно за глупости ... гледах му трейлъра, по - точно почти изгледах трейлъра и го спрях.

Та по темата.

Препоръчайте някой готин филм/аниме с вампири. Без "Интервю с вампир", "Блейд" всички части, ... "Дракула 2000". "Vamprire Hunter D" първа и втора и "Hellsing".

бтв, ако има някой филм, от гореизброените, който не сте гледали ги препоръчвам.

А гледал ли си сериала блеид :a013:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”