това е доста интересен въпрос, какъв е отговора ?korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Aug 22 2008, 16:45) А знаеш ли какво е казал Крум на Никифор преди да му резне главата??
Спейд*"Моля, влизайте в темата на своя отговорност!"
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Принципно мисля бе казал "Като нещеше мира, на ти секира", но няма оцелели очевидци на разговора им и вариации много. 
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
До пета, докъде..... 
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
@korahmor,не знам отговора,не съм бил там
ама това ми напомня сюжета на един виц:
При разпването на Исус Христос,съучениците му се събрали и понеже той бил техният учител и те решили да изберат някой,който да отиде при него и да чуе последните му думи,от които също да почерпят мъдрост.Те избрали Петър като най-мъдър и най-достоен сред тях.
Отишъл той на площада в деня на разпването,но стражата забранила вярващите да се доближават до Исус.Ако някой посмee да отиде при него,те щели да му отрежат едната ръка.Но Петър като най-достоен сред учениците Христови не можел да не изпълни поставената му мисия.Успял той да достигне на няколко метра от кръста и преудолял страха си от стражата.Гордо се изправил и запитал Христос:
-Какви ще са последните ти думи,Учителю?
В този момент единият войник му отрязал ръката.
Петър макар и с отрязана ръка се приближил още по-близо,защото чувал само стенанията на Исус:
-Учителю,аз съм тук,за да узная последните ти думи.
-Петрeeeе,Петрeeee...
В този момент стражата се приближила и му отрязала и другата ръка.
Но Петър бил решен на живот и смърт да чуе последните думи на Христос и се приближил още по-близо.
-Кажи ми,учителю,искам за последно да почерпя от твоята мъдрост.
-Петрeeeeeee,Петрeeeeee...
В това време стражата отрязала единия крак на Петър.
Петър паднал покосен на земята и със сетни усилия се пpиближил малко по-близо.
-Учителю,не те чух,аз съм тук,за да изпълня мисията си и да предам твоята мъдрост на поколенията.
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeе,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
И стражата се приближила и отрязала и другия крак на Петър.
Но той не се отказал и намиращ се съвсем близо до кръста на Исус Христос,запитал с цялата решителност,която може да има един човек:
-Учителю,Исусе,аз ще умра щастлив ако чуя последните ти слова.Слушам те,за да ги предам на поколенията...
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
оттук виждам къщата ти,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
ама това ми напомня сюжета на един виц:
При разпването на Исус Христос,съучениците му се събрали и понеже той бил техният учител и те решили да изберат някой,който да отиде при него и да чуе последните му думи,от които също да почерпят мъдрост.Те избрали Петър като най-мъдър и най-достоен сред тях.
Отишъл той на площада в деня на разпването,но стражата забранила вярващите да се доближават до Исус.Ако някой посмee да отиде при него,те щели да му отрежат едната ръка.Но Петър като най-достоен сред учениците Христови не можел да не изпълни поставената му мисия.Успял той да достигне на няколко метра от кръста и преудолял страха си от стражата.Гордо се изправил и запитал Христос:
-Какви ще са последните ти думи,Учителю?
В този момент единият войник му отрязал ръката.
Петър макар и с отрязана ръка се приближил още по-близо,защото чувал само стенанията на Исус:
-Учителю,аз съм тук,за да узная последните ти думи.
-Петрeeeе,Петрeeee...
В този момент стражата се приближила и му отрязала и другата ръка.
Но Петър бил решен на живот и смърт да чуе последните думи на Христос и се приближил още по-близо.
-Кажи ми,учителю,искам за последно да почерпя от твоята мъдрост.
-Петрeeeeeee,Петрeeeeee...
В това време стражата отрязала единия крак на Петър.
Петър паднал покосен на земята и със сетни усилия се пpиближил малко по-близо.
-Учителю,не те чух,аз съм тук,за да изпълня мисията си и да предам твоята мъдрост на поколенията.
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeе,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
И стражата се приближила и отрязала и другия крак на Петър.
Но той не се отказал и намиращ се съвсем близо до кръста на Исус Христос,запитал с цялата решителност,която може да има един човек:
-Учителю,Исусе,аз ще умра щастлив ако чуя последните ти слова.Слушам те,за да ги предам на поколенията...
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
оттук виждам къщата ти,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
Последна промяна от Skullcollector` на пет авг 22, 2008 7:47 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Кво ппротив имаш овцете, че не разбрах ?ЗмеяСпас написа:QUOTE(ЗмеяСпас @ Aug 22 2008, 15:56) Де отиде овчарчето с махмурлука? Кажи бе, що спряхта Спейда?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
Ludetina
течееееее, всичко течееее, времето няма крааай и ни влече ... няма какLoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 25 2008, 09:56) Върви ли СПЕЙДА ?
http://www.youtube.com/watch?v=ASXkPxU45YI - ето я ...
Последна промяна от Ludetina на пон авг 25, 2008 8:16 am, променено общо 1 път.