Ракията:полезна или вредна ?
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Ракия вече-НЕ!
Само 50-100 максимум и това е...
Лоши случки и една особено култова:
Края на 8-ми клас събиране в класната с по-голямата част от класа.За час и половина се направих на "рейнджър-терминатор"(местен термин за яко клане).Изпих 1 чаша джин и до четвъртата ракия помня ...
след това никой не знае
Вече само като помириша ракия и ми мирише повече на спешното отделение и двете системи,които ми сложиха.
Ако може форумните пиячи да не се изказват остроумно,че не мога да пия или че е било от джина :D
Едит:Пета година вече не съм си взел епикризата...
страх ме е
Края на 8-ми клас събиране в класната с по-голямата част от класа.За час и половина се направих на "рейнджър-терминатор"(местен термин за яко клане).Изпих 1 чаша джин и до четвъртата ракия помня ...
след това никой не знае
Вече само като помириша ракия и ми мирише повече на спешното отделение и двете системи,които ми сложиха.
Ако може форумните пиячи да не се изказват остроумно,че не мога да пия или че е било от джина :D
страх ме е
Последна промяна от Skullcollector` на нед юли 06, 2008 10:04 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 6 2008, 20:48) Ракия вече-НЕ!
след това никой не знае![]()
страх ме е![]()
Е, говориш за 8ми клас, та на теб стомаха ти поне до 20тата година няма да изпитва кеф от алкохола. Нормално е когато пиеш на сила за да се напиеш, да не можеш изпитваш удоволствие от ракията, като станеш мъж някой ден, ще го разбереш, аз доскоро също не пиех ракия, защото не ми харесваше, но явно с годините вкуса и се променя. Ако не седна в петък с колегите на шопска и 7/8 25тограмки, цялата седмица е заминала на вятъра. А за по-младите колеги летци, не пийте ракия, ракията наистина вреди на вашето младо пубертетско тяло.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Прав си донякъде,ама така го каза...JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 7 2008, 00:51) Е, говориш за 8ми клас, та на теб стомаха ти поне до 20тата година няма да изпитва кеф от алкохола. Нормално е когато пиеш на сила за да се напиеш, да не можеш изпитваш удоволствие от ракията, като станеш мъж някой ден, ще го разбереш, аз доскоро също не пиех ракия, защото не ми харесваше, но явно с годините вкуса и се променя. Ако не седна в петък с колегите на шопска и 7/8 25тограмки, цялата седмица е заминала на вятъра. А за по-младите колеги летци, не пийте ракия, ракията наистина вреди на вашето младо пубертетско тяло.
да отивам да си играя в пясъчника,а?
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 6 2008, 21:54) Прав си донякъде,ама така го каза...
да отивам да си играя в пясъчника,а?![]()
Е не ме разбра
Последна промяна от JackDaniels на нед юли 06, 2008 10:58 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Така е по-добре
Просто работата е в това,че съм се натровил и повече не мога да помириша ракия.Иначе си нямам проблеми с твърдия алкохол,недей ме мисли
'Що си мислиш,че на мен не ми се вижда смешно като се нарязвам до безпаметност,защото или ми е тъпо и не си тръгвам,или искам да направя нещо,ама е кофти ако ме отрежат?А с алкохол(джин,уиски или ром) всичко е толкова лесно
Ако ти е тъпо,ти става едно приятно такова...
Ако нещо те е възспирало,вече не помниш какво точно
Просто работата е в това,че съм се натровил и повече не мога да помириша ракия.Иначе си нямам проблеми с твърдия алкохол,недей ме мисли
'Що си мислиш,че на мен не ми се вижда смешно като се нарязвам до безпаметност,защото или ми е тъпо и не си тръгвам,или искам да направя нещо,ама е кофти ако ме отрежат?А с алкохол(джин,уиски или ром) всичко е толкова лесно
Ако ти е тъпо,ти става едно приятно такова...
Ако нещо те е възспирало,вече не помниш какво точно
Последна промяна от Skullcollector` на нед юли 06, 2008 11:04 pm, променено общо 1 път.
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
твоя телефон беше изключен, а атомик цел ден не дига, та от 11 до 14 немаше кво да права и сам висел в едно кафе в овчекупел самduinox написа:Цитат(duinox @ Jul 7 2008, 20:46) още не се обадил тоз куфто да почерпи бе безобразие![]()
Последна промяна от cuf на пон юли 07, 2008 7:49 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК