Сливане на 2-те вселени, 1-ва и 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Е нЕ'а такива други "създания" като петар и фърки :c022: :lol: :bravo:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 5 2008, 15:37) Е нЕ'а такива други "създания" като петар и фърки :c022: :lol: :bravo:
Не обиждай Петър бре ;)

А за старите играчи, нещо си се объркал, всички играят, нови играчи няма там ни е проблема, старите псета, знайни и незнайни всички са тук. А за загадката защо предложението е тъпо, няма да ви отговарям, или ще поумнеете и сами ще си дадете отговора, или ще чакате годините да минат и да натрупате мъдрост за да си отговорите, мисля, че от друг акъл да вземаш е временно решение, не за друго, а и така и като гледам, някой се нуждаят от толкова акъл да им бъде налят, че и аз, Лоад, барабар с половината вселена няма да са им достатъчни за да се покрие простотията им ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”