Уууу Ване, от де го измъкна тоя архив бре?!VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 27 2008, 17:17) ЦЪК
Вселена 2 рунд 1
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Уууу Ване, от де го измъкна тоя архив бре?!VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 27 2008, 17:17) ЦЪК
Я*, я*. Не "го".Taison написа:Цитат(Taison @ Jun 27 2008, 21:10) Ама ти направо си го отказъл от играта... малеееее, много транси си му свалил![]()
и аз предполагах че истинския играч с този ник ще е друг... и си пълен палячо... дето го занулиха и почна да бие ламерите на по 20-30 к точки и да слага битки... абе бягай и това ми било играч...No_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 27 2008, 16:38) а ве пич я се грамни най-добре !!! в СМЕРШ съм вече 4-ти рунд(малко излагах 3 рунда и половина) така от както играя в СМЕРШ съм с ник No_FeaR ,а и от преди това си играя с този ник! та не ми обяснявай някакви глупости! VaN__ ти ми открадна ник-а !?! та само твоя ник ли може да е VaN__ ? ти си заел пръв този ник тъй ,че не ми пука...да се регне No_FeaRr или както иска това мен не ме засяга ! и само , ако може да знам кога е играл с тоя ник мноооооого ми е чудно !!!![]()
![]()
Хич не му мисли,аз бях 2 дена на Балчик и водата е сууперрр,а бирата е по студена от всякога.5 лв за чадър и кеф ти сянка кеф ти море.А ако не ти се дават 5 лв-а за чадър пълниш раничката със биричка и отиваш на 2-а буна и скачаш и се наслаждаваш на морето.АХХ МОРЕТОООО.Ludetina написа:QUOTE(Ludetina @ Jun 27 2008, 21:25) отказа меъхъ
.... дори и на море ще ида ... ще се тровя с пилешки дробчета, шерденчета, червено вино .... каквото до`ди .... барем има лек за моята болка
![]()
някой да не е видял, че моднах![]()
Big_Noob написа:Цитат(Big_Noob @ Jun 28 2008, 08:04) и аз предполагах че истинския играч с този ник ще е друг... и си пълен палячо... дето го занулиха и почна да бие ламерите на по 20-30 к точки и да слага битки... абе бягай и това ми било играч...![]()
![]()
и това че си бил най големия... хахахаха... недей цитира реплики на други хора моля те... може да си най слабия ама най-големия не.... явно си се пообъркал
![]()
![]()
![]()
скорпионе нз какво имаш против мен и СМРЕШ но и не ми пука ! ти като те гледам сега като си на 151к и пак в МОД сигурно ги биеш тея на по 300к точки а БОЕЦООО ?Big_Noob написа:Цитат(Big_Noob @ Jun 28 2008, 07:04) и аз предполагах че истинския играч с този ник ще е друг... и си пълен палячо... дето го занулиха и почна да бие ламерите на по 20-30 к точки и да слага битки... абе бягай и това ми било играч...![]()
![]()
и това че си бил най големия... хахахаха... недей цитира реплики на други хора моля те... може да си най слабия ама най-големия не.... явно си се пообъркал
![]()
![]()
![]()