Спряха му нета и си ляга в 8 след Сънчо....провинил се е нещоfennabarca написа:Цитат(fennabarca @ May 21 2008, 12:20) балбук, балбук ....
и само глупости чета ... обичаме сеир да гледаме , а до ся и наченки няма... форумни боици дека сте бре...Върки покажи ни колко си велик ....
Вселена Спеед - тема за спам
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Модирал ангеле,ква е таа твоита завист бре дете баси лапето си,ама лика прилика сте си с онуи детенце.
Земи се разкараи малко,че ми се е втръснало от *фъшкий* чесно казано!
2005 /ръсиш простотий и комплекси
2006/пак комплекси
2007/пак комплекси
2008/още комплекси от твоя страна
Не мислиш ли да си пооддъхнеш малко за 2009 бъдеща година,има нещо женско у тебе,клиукарство и завист в едно събрано,по точно такъф меУр комплексен нема се роди.
Явно нещо психически те бие по мозъка,невиждана мъка,непостигнат успех или нещо от тоя род.Ми даи да та заведеме на неко чичо доктор да те попрегледа,маи пак си в течно състояние по добре ше да ти напазаруваме от магазино тампони и тем подобни атрибути че да се поуспокоиш да се почувстваш добре у кожата си!!!!!!!!!!!!!
Земи се разкараи малко,че ми се е втръснало от *фъшкий* чесно казано!
2005 /ръсиш простотий и комплекси
2006/пак комплекси
2007/пак комплекси
2008/още комплекси от твоя страна
Не мислиш ли да си пооддъхнеш малко за 2009 бъдеща година,има нещо женско у тебе,клиукарство и завист в едно събрано,по точно такъф меУр комплексен нема се роди.
Явно нещо психически те бие по мозъка,невиждана мъка,непостигнат успех или нещо от тоя род.Ми даи да та заведеме на неко чичо доктор да те попрегледа,маи пак си в течно състояние по добре ше да ти напазаруваме от магазино тампони и тем подобни атрибути че да се поуспокоиш да се почувстваш добре у кожата си!!!!!!!!!!!!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Върки отново плямпа.Глупости естествено.Та поред на номерата.
2005 не съм бил регнат във форума.Ако трябва да сме точни - за радост не бях и чувал за Булфлийт тогава(е, към края на годината разбрах
)
Но тъпата ти кратуна даже не си прави труда да види датата на регистрация.Не се изисква много акъл, ама ти като нямаш грам - ко да те правим.
Колкото до успехи и прочие - ало, селяндур, срещу мене да тичаш, пак няма да ме стигнеш
Отивай да прекопаеш овошките, че няма да има надница и ще останеш без нет, та няма да ни забавляваш като Мунчо, селския идиот 
2005 не съм бил регнат във форума.Ако трябва да сме точни - за радост не бях и чувал за Булфлийт тогава(е, към края на годината разбрах
Но тъпата ти кратуна даже не си прави труда да види датата на регистрация.Не се изисква много акъл, ама ти като нямаш грам - ко да те правим.
Колкото до успехи и прочие - ало, селяндур, срещу мене да тичаш, пак няма да ме стигнеш
Последна промяна от Fallen_angel на ср май 21, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти: