Я да го видя Моралния кодекс, та да си знам правата завбъдещеGeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ May 5 2008, 23:31) Ти недей обижда Макси, че ми беше приятел. Пък и ни беше съюзник, не го забравяй (ще го кажа пак по-бавно да си спомниш - беше в нашия съюз) ! Тъй че нямаш моралното право да говориш лошо за него.
Ама нали ми помниш първият въпрос, след като спрях мода - "тоз па ко ни прай у съюза?". Лидер беше ти, а той беше поел акаунта на... вече забравих кой. То си беше по стечение на обстоятелствата. На него не му пречеше да ми мрънка за оная прословута класация Златен Оберон у вестника и да ми се прави на мъж. Накрая Лошко го размаза броени дни преди детмача... 'Убав рециклаж си взехме, хи-хи.
Също така като заклет фен (той де, не аз) на клоyнския си съюз "Криеница", редовен абонамент за игнор листата ми след поредното съобщение "Кажи на Мимоза да не ме бара като мина 150к плс плс плс", "Опази ме от тоя, кажи на оня, плс плс плс", както и да не забравяме плодът на шизофренията му - несъществуващата му сестра "Мира", да си кажа правичката - ама отдавна си е загубил перманентно моралните права върху лошотията ми по негов адрес
И пиша всичко това, 'щото е подробно описание на индивида, когото споменах по-горе по темата, която ни е завещал за размисли и страсти - самият Дон Румпи
А ти сигурен ли си, че той ти е бил приятел? Да не е бил баща му, приятелят му или сестра му - Мира... то ту единия, ту другия - аз лично не успявах да следя кога кой точно е