Мнения относно развитието на БФ в бъдеще

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ May 5 2008, 23:31) Ти недей обижда Макси, че ми беше приятел. Пък и ни беше съюзник, не го забравяй (ще го кажа пак по-бавно да си спомниш - беше в нашия съюз) ! Тъй че нямаш моралното право да говориш лошо за него.
Я да го видя Моралния кодекс, та да си знам правата завбъдеще :) .

Ама нали ми помниш първият въпрос, след като спрях мода - "тоз па ко ни прай у съюза?". Лидер беше ти, а той беше поел акаунта на... вече забравих кой. То си беше по стечение на обстоятелствата. На него не му пречеше да ми мрънка за оная прословута класация Златен Оберон у вестника и да ми се прави на мъж. Накрая Лошко го размаза броени дни преди детмача... 'Убав рециклаж си взехме, хи-хи.

Също така като заклет фен (той де, не аз) на клоyнския си съюз "Криеница", редовен абонамент за игнор листата ми след поредното съобщение "Кажи на Мимоза да не ме бара като мина 150к плс плс плс", "Опази ме от тоя, кажи на оня, плс плс плс", както и да не забравяме плодът на шизофренията му - несъществуващата му сестра "Мира", да си кажа правичката - ама отдавна си е загубил перманентно моралните права върху лошотията ми по негов адрес :) .

И пиша всичко това, 'щото е подробно описание на индивида, когото споменах по-горе по темата, която ни е завещал за размисли и страсти - самият Дон Румпи :) .

А ти сигурен ли си, че той ти е бил приятел? Да не е бил баща му, приятелят му или сестра му - Мира... то ту единия, ту другия - аз лично не успявах да следя кога кой точно е :) .
Последна промяна от LoaD на пон май 05, 2008 10:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

Ей хорааа, не се ли усещате че полека лека на повечето от нас ни остава само заяждането по форума. Темата беше за бъдещето на играта, не за славното и минало. Аре спрете бе. Кажете кои ще са бъдещите велики играчи, комбинатори и биткаджии.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Нали знаеш поговорката Мама е от Градска тати е от село ама и аз съм от градска.Така и ти се опитваш биткаджия да станеш.Вмомента все едно ми говориш за цветя,верно цветар от тебе може да стане,ти както и бившия весникарски ссср-кец.
Освен да земеш на баба си Цецка преждата и да ми плетеш чорапе или пуловерче за друго нема да те бива,или пос скоро да мотивираш ссср-ските ита да не достигат 21 ден хъъх за друго па нема да станеш,2 годин ми защитава некав съиуз които буквално е на най долното място в хранителната верига.Земи разлепи плакати или си татуираи дупето с инициалите на собствениа си съиуз да та уважим :a086:
и признаем до тогава си оставаш вселенска каса и миниор.Ма ко се разправам с тебе бе ти ма ич не си ми у ранга на мене :( :a086: ,чесно казано тревопасни индивиди кат тебе ни са ми нужни аи у десно и да та нема :lol: :a050:

Чаровна много ме кефи аватарчето ти,но ми се струва,че очите бяха малко по различни или съм се заблудил нещо :dizzy:
Последна промяна от varkulak на пон май 05, 2008 10:09 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 6 2008, 00:07) Ей хорааа, не се ли усещате че полека лека на повечето от нас ни остава само заяждането по форума. Темата беше за бъдещето на играта, не за славното и минало. Аре спрете бе. Кажете кои ще са бъдещите велики играчи, комбинатори и биткаджии.
Mr.Max will be back! (в лицето на дотогава изгубеният му трети брат - Мъро... или нещо такова :) може да е и Миро ).
Последна промяна от LoaD на пон май 05, 2008 10:10 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Върки, върки...нема се оправиш.И да, защитавам, защото в този съюз срещнах страхотни хора ;) Всеки един от тях може и да не е особено голям играч(всъщност има доста, които са страхотни играчи, но не тук е въпроса), ама като човек спрямо всеки от тях ти си една бактерия ;) Или иначе казано - боклук, отпадък ;) Схваща ли кухата ти тиква какво намеквам? ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ May 6 2008, 00:07) Чаровна много ме кефи аватарчето ти,но ми се струва,че очите бяха малко по различни или съм се заблудил нещо :dizzy:
Ти земи се спри малко да се пянавиш/както и другите де/ че ептен няма да ми виждаш очите. Същите са си ;)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

charovna написа:QUOTE(charovna @ May 6 2008, 00:07) Ей хорааа, не се ли усещате че полека лека на повечето от нас ни остава само заяждането по форума. Темата беше за бъдещето на играта, не за славното и минало. Аре спрете бе. Кажете кои ще са бъдещите велики играчи, комбинатори и биткаджии.
Не се безпокои златенцеи :p070: туй ше им покажа на точки само от флот,да се дразнат,ама много да се дразнат,и па ше цепим мрака,писъци и крясъци из системите пак ше се опитват име да правят покраи моя ник,то тва е неизбежно :a086: мешан ама убаво умешан,флот,цел Мишмаш,че им предоставим на теииин кооординат :c022:
Последна промяна от varkulak на пон май 05, 2008 10:15 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

charovna написа:QUOTE(charovna @ May 6 2008, 00:12) Ти земи се спри малко да се пянавиш/както и другите де/ че ептен няма да ми виждаш очите. Същите са си ;)
Падам си по синеоки бриунетки,не много високи.Не харесвам високи жени,надменни са.Ако можех и поръчка да си направя,бих искал да фенка на bulfleet се пак може и с много светло кафява коса да е,но да е нещо от типа на аватара ти,чис съблазам.Искам и акаунтчето да ми поддържа,най-важното да е биткаджийка кЪТ мен :b030: .Искам и моите очи на въркито да се местат,леееко на ляво,после лееко на дясно Зъл поглед искам ма ко да се праи по други части се местат както виждаш,една порода сме :lol: :a086:
Последна промяна от varkulak на пон май 05, 2008 10:23 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ May 6 2008, 00:21) Падам си по синеоки бриунетки,не много високи.
Че то па по тях кой не си пада :c022: Тука поне сме на една вълна... (само дето освен блондинка с боядисана коса, какъв друг вариант има да срещнеш такава? :>)

А... така и така говорим за бъдещето. Кога белким ще е тоя рунд, дето ще си само на флота ? Ай дано и тоя път да не е пак "не се знае кой точно рунд във вселена 3 или SPEED" :)
Последна промяна от LoaD на пон май 05, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

ебаахтиии уникалната тема ;)
започна от развитие на играта => премина в пишкомерене с редовните 2-3ма участници => сега минава на любовни мечти тип teenproblem.(нещо си) => очакваме развитието в обяви за връзка и тема за свалки

п.п. е как човек да се откаже от влизане във форума :)

п.п.п. Рооониии шампион

п.п.... Честит имен ден на Георги-тата и т.н. :)
Последна промяна от VaCaTa на пон май 05, 2008 10:31 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”