Каква музика харесвате ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Mar 5 2008, 02:29 AM) Иначе доста си падам и по музика, слушана от скинове. Не знам за какъв стил се води :(
Води се "Ой", ако не ме лъже паметта. Доста скинове имах в компанията докато бяхме във възрастовата група 14-18, но за съжаление това беше доста отдавна. Мда-а-а, много време мина, някои даже малко сме поумнели в сравнение с тогава :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Дами и господа, оркестър "Контрол" !
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 5 2008, 11:41 AM) Дами и господа, оркестър "Контрол" !
И ще дойде най-щастливия ден,когато ти ще си далече от мен.А,ти тука ли си още маааааа :P
Последна промяна от niki_god на ср мар 05, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

"Бой с лопатата, където свариш" ...мхм, Контрол са луди, мн радват :) иначе не съм мн сигурен ама "Ой" е неква пънкария ;) а иначе аз слушам Рок/Хард Рок, Метъл, Пънк и т.н. важното е жица да има :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Rave, Techno, Hard Techno, Drum 'n' Bass, Electronic, Hardcore и Gabba ама рядко срещам някой, който слуша подобна музика ;(
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

И аз като повечето хора,писали по-горе,слушам главно и предимно метЪл.Залагам най-вече на power/speed/ метЪла-Helloween,Gamma Ray,Primal Fear,Stratovarius+много по-нови банди от същия стил.Освен тях слушам и малко по-различни групи като Korpiklaani,Finntroll,Amon Amarth,Ancient и др.Също така много обичам и хард рока-любима група от този жанр ми остава Rainbow(просто велика банда с ненормално добър китарист-Ричи Блекмор).Много добре ми действат и Blackmore's night,релакса с тяхната музика е гарантиран!!! :) :c022: Блек Сабат,Дио и Пърпъл няма да ги коментирам,за тях каквото и да кажа,ще е малко!!!От БГ музиката най ме радват Хиподил-е нема такива образи!!!Контрол също си ги уважавам :) Ахат ги нареждам след Хиподил по "любимост",Сигнал,ФСБ и Щурците също кефят :)

П.П. Сега по Z-Rock тече Motorhead-Smiling like a killer!!!Поздрав за всички фенове!!! :a013:
Последна промяна от Primal Fear на ср мар 05, 2008 12:46 pm, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
deskataf
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
Контакти:

Мнение от deskataf »

Da Buzz - Give Me Your Hand.mp3....Ferry Corsten - Holding on.mp3.......Rue Du Soleil - In My Heart.mp3.......Whitesnake - Is this Love.mp3....ето няколко от любимите ми,бавна и чувствена музика....това май е моят стил...на 100% обратно на същноста ми! ахахаххахахах ;-)
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
hito
Редник (Private)
Регистриран: пон май 22, 2006 7:49 am
Контакти:

Мнение от hito »

Narayan написа:Цитат(Narayan @ Mar 5 2008, 12:39 PM) Rave, Techno, Hard Techno, Drum 'n' Bass, Electronic, Hardcore и Gabba ама рядко срещам някой, който слуша подобна музика ;(
Вярвай ми не си сам........ :p140:
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Орхииидейоооо моооя хууубаааваааа,
О, тии моой фииилоодееендрооон!

Поздрав момчета :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 5 2008, 11:07 PM) Искам някое гадже, между мойте крака... Тихо, нежно да мърка и така да заспя!

Поздрав момчета :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”