Стратегия за битки във ВС 1
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Най-добре е всички да играете с миопи, давате ми по-голям рециклаж, моля ви не играйте с нокси, играйте с миопи и правете звездни изтребители и транси и меги, тва са трите най добри кораба, също така не развивайте %, те не ми дават по-голям рециклаж. Успех, който не е съгласен, в момента на 3:250 може да ме опровергае, дотогава тихо 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
Много Сакред играеш
Зависи от целите, които си поставят конкретните играчи. Когато се регистрирах в рунда, не бях прочел нито едно нововъведение, направих го само да видя що е то туй Миоп. Оказа се симпатична раса, с много добри бонуси за моя стил на игра. Даже бях решил, че ако се заиграя, ще правя миопи и бойни, имат еднаква скорост, а аз мразя някой кораб да ми тегли флота назад
Обаче така се случи, че си направих кръстче, после два и т.н., които определено ми дават предимство над съседите Миопи в моя диапазон. Или те са много кухи лейки или аз съм много добър, ама второто не е определено
Та да си дойдем на думата накрая. Исках да кажа, че ще си направиш комбо, ако те оставят да си направиш комбо
Зависи от целите, които си поставят конкретните играчи. Когато се регистрирах в рунда, не бях прочел нито едно нововъведение, направих го само да видя що е то туй Миоп. Оказа се симпатична раса, с много добри бонуси за моя стил на игра. Даже бях решил, че ако се заиграя, ще правя миопи и бойни, имат еднаква скорост, а аз мразя някой кораб да ми тегли флота назад
Та да си дойдем на думата накрая. Исках да кажа, че ще си направиш комбо, ако те оставят да си направиш комбо
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти: