Стратегия за битки във ВС 1

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Най-добре е всички да играете с миопи, давате ми по-голям рециклаж, моля ви не играйте с нокси, играйте с миопи и правете звездни изтребители и транси и меги, тва са трите най добри кораба, също така не развивайте %, те не ми дават по-голям рециклаж. Успех, който не е съгласен, в момента на 3:250 може да ме опровергае, дотогава тихо :P
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Много Сакред играеш :)

Зависи от целите, които си поставят конкретните играчи. Когато се регистрирах в рунда, не бях прочел нито едно нововъведение, направих го само да видя що е то туй Миоп. Оказа се симпатична раса, с много добри бонуси за моя стил на игра. Даже бях решил, че ако се заиграя, ще правя миопи и бойни, имат еднаква скорост, а аз мразя някой кораб да ми тегли флота назад :) Обаче така се случи, че си направих кръстче, после два и т.н., които определено ми дават предимство над съседите Миопи в моя диапазон. Или те са много кухи лейки или аз съм много добър, ама второто не е определено :)
Та да си дойдем на думата накрая. Исках да кажа, че ще си направиш комбо, ако те оставят да си направиш комбо :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Spy Probes are the Answer :)
So we crawl.
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Не съм чел предишните мнения, но предполагам на 99.9% са непрофесионални и за това не си хабя времето!!!

Просто и ясно-избочвате све дет мърда и те тава е! Кви стратегии!? debel out.
1234
Отговори

Върни се в “Off Topic”