Старите кучета...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

voddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Jan 25 2008, 10:30 AM) Скорпи нямам време да играя, иначе с удоволствие :)
Може би догодина ще направя пак един рунд от край до край :)
Така де, ставаш топчия. Влизаш по 1 път на ден, пускаш си защита и излизаш...сладка работа, за такива дето нямат време за игра :)
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

дам, сладка работа :oh_kotiooo: и ресурс ще има и рециклаж ще падне
The Deejay's an Alien
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 25 2008, 10:50 AM) дам, сладка работа :oh_kotiooo: и ресурс ще има и рециклаж ще падне

Аре бре Макумба...не ми разваляй далаверата сега...тъкмо си го котках ;)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 25 2008, 11:03 AM) Аре бре Макумба...не ми разваляй далаверата сега...тъкмо си го котках ;)
Няма барате,нека се развие добре.пиратите ми страдат, ако няма кой да оберат :(
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jan 24 2008, 10:37 PM) хихихихх - пипо ли е каролина .ми казваите де .

Бързо казвай със кои ник си. Имам да ти връщам една съборена планета ,хихихи аз не са крия от никои :k045:

Този рунт кои ще вардиш като орлица върхо мърша :wife:

petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 12:08 PM) Бързо казвай със кои ник си. Имам да ти връщам една съборена планета ,хихихи аз не са крия от никои :k045:

Този рунт кои ще вардиш като орлица върхо мърша :wife:
Въх стресна го,херпес получи :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 12:11 PM) Въх стресна го,херпес получи :lol:

Ся този рунд да не та е сложел и тебе под крилото си. Много обича да е като батко, да защитава по слабите деца :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 12:16 PM) Ся този рунд да не та е сложел и тебе под крилото си. Много обича да е като батко, да защитава по слабите деца :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Въх стресна ма Петриииииииииииииией,напиках се .............. от смех.Айде беги там с тунджата да си хортувате,че двамата мноо се обичате.Аз после мисля да намина.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Star_fall
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт мар 01, 2005 5:32 pm
Контакти:

Мнение от Star_fall »

хахаха боже колко познати имена виждам тук...деадмен , блууд додо , каос , скорпионбг , лордемоник , лоад , асталакраста , ивълфорс . пипона
хах не вярвах че има още толкова много хора тук които са от самото начало :a055:
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]

[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Star_fall написа:Цитат(Star_fall @ Jan 25 2008, 12:50 PM) хахаха боже колко познати имена виждам тук...деадмен , блууд додо , каос , скорпионбг , лордемоник , лоад , асталакраста , ивълфорс . пипона
хах не вярвах че има още толкова много хора тук които са от самото начало :a055:
Ако някой ми беше казал, че най-лудата глава във форума ще намине пак, нямаше да му повярвам :a055: надявам се да си си нагласил багаж за по-дълъг престой :) .
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”