Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 04:23 PM) Абе знам ви аз про-тата,избихте ни всичките.Няма значение,за Инсо тебе съм те признал,ама ангела-никога...
Толкова съм наскърбен, че не ме признаваш, че смятам да не се мъча на тоя свят и да си прережа вените...
П.П.Адаш, май няма да пием бира Съжалявам, ама одобрението на Румпи е най-висшето признание и не мога да живея без него
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Петре ти си толкова смешен,вика дай координати и изключи 50% от вселените,имам акк във 2ра,с което не играя от близо 2 месеца на 56к е,ако си с близки до мойте точки дай да се млатим...
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 02:32 PM) Петре ти си толкова смешен,вика дай координати и изключи 50% от вселените,имам акк във 2ра,с което не играя от близо 2 месеца на 56к е,ако си с близки до мойте точки дай да се млатим...
Не знам и колкото и да си кривя душата ангела е играч, и си го признавам макар че със него сме имали ни един или 2 спора много сме се закачили обаче в рамките на допустимото. Във играта сме врагове, ама сигурно в личния живот ще си пастним идеално като дружки , както обичаме алкохола и двамата мале мале, а ти скъпи ми румпи освен да киснеш по цял ден във форума и да трупаш коментари и да приказваш простотии поне вземи и понаучи малко тази игра
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Най-добре е админите да дадат права на Румпи и той да решава кога да работи Ляга да спи , спира играта . Отива да яде пак , отива да играе на жуменка зад блока пак и така до безкрай . Ехх иска да влезе в топ 5 , тогава ще станеш велик и ще ти направят паметник до НДК-то ... стига , стига
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Нико, ама аз завърших по-нагоре от теб по БТ Не се сещам, 6ти или 7ми бях
И да, Румпи, бая побихме Тамплиери и Болдли. То аз си бях виновен за това, ама и Нико нали ми е лидерче, реши, че няма да ме остави сам в беда. Ей ... тогава още се чудя как навих Атила да литне от 1ва до 5та с 1400 бойни ... Тогава имаше едно дружно прибиране на боклука, в което се включиха бая хора. Даже и аз помагах ... Ей какво време беше. Накъдето се обърнеш каси ... Перун до мен, още 2-3ма тамплиери, няколко болдлита ... Пфуууу не оставах без ресурс
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]