то щото е сложно да сложи човек още 10 % от горе мистъриmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 16 2008, 06:43 PM) Абе Ники (много ми харесва това име... Н И К И) Калкулатора ти знае ли, че си Миоп?
![]()
рециклажа и неговото изчисляване
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
мдаааааа..... той и адреса му знае..... ама Ники, споко... тя няма достъп до клакулатора ти...misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 16 2008, 06:43 PM) Абе Ники (много ми харесва това име... Н И К И) Калкулатора ти знае ли, че си Миоп?
![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
А задните ви части баничка нещат лиmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 16 2008, 07:43 PM) Сложно е Ники, сложно е...За това искаме 100% рециклаж
![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Мистерия, това момче се опитва да плаши куче с кокалniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 16 2008, 08:56 PM) А задните ви части баничка нещат ли![]()
Misterya:
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Jan 16 2008, 06:51 PM) мдаааааа..... той и адреса му знае..... ама Ники, споко... тя няма достъп до клакулатора ти...![]()
СПАМЕРИ
забравяте нещо: ако са тертет и миоп мани далаверката ми и боини точки ще трупа миопа
и то доста
абе както и да го смятам на моя калкулатор маи наи далавера си е миопа одгоре тертета отдолу и кои както може
Последна промяна от iuda на чет яну 17, 2008 3:58 am, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
ъъъъъ,извинявам се че отново вдигам кокалите на тая тема,ама офиалните лица ще ни кажат ли има ли развитие с рециклажа или след като половината вселена си изплющи протекциите и са се оформили отбранителните линии "Зигфид","Мажино" и т.н ще трябва да провеждаме битките в стил - "Битката при Сома","Битката при Изонцо",десанта при Галиполи.И ще трябва ли всеки като един същински цар Пир да извикаме - "Още една такава победа и няма да има с какво да летим" 
Последна промяна от niki_god на ср яну 23, 2008 5:49 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Битката при Х:ХХХ:Хniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 23 2008, 08:13 PM) ъъъъъ,извинявам се че отново вдиганм кокалите на тая тема,ама офиалните лица ще ни кажат ли има ли развитие с рециклажа или след като половината вселена си изплющи протекциите и са се оформили отбранителните линии "Зигфид","Мажино" и т.н ще трябва да провеждаме битките в стил - "Битката при Сома","Битката при Изонцо",десанта при Галиполи.И ще трябва ли всеки като един същински цар Пир да извикаме - "Още една такава победа и няма да има с какво да летим"![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]