Хахаха, МОМИЧЕ, хахаааааа. Под ника й обаче беше ти .. ако че твърдеше че е гаджето ти или там който и да е. Тогава ми занулихте няколко рецки, но не и боен флот. Ударната ми мощ летеше така че не съм бил занулен. ПОмисли си пак и ако пазиш бекъпа ще видиш че съм прав. Поздрави от мен за ламерките, ТонVaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 21 2007, 06:00 PM) Тон ... Що лъжиш бря ? Даже мога ти кажа как се казва момичето, което те удари. Мога да ти кажа, че и играеше за 1ви път БФ. Ама май забравяш ... Даже доста се зачудих, дали пак не играе, ама явно не е, защото щеше да ми пише, ако беше тя. Тцтцтцтц ... Ако искаш продължавай да спориш и ще помоля Падналия да изнамери и бекъпа. Мога да ти кажа само, че й беше на 1 с-ма разтояние. А после и скорпиона колонизира до нея. После ангажиментите я отказаха.
Посвещение на младия пилот
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
хахах Роял пак сипал ориз на хората
изчетох почти всички глупости в темата-някои хора немогат да приемат ,че едно 14-15 годишно момче ги прави сами да си говорят .Роял Бъгвал , Роял бил такъв , Роял онакъв , но почти всеки рунд в който играе е сред първите и определено е сред хората , разбиращи най-много логиката на играта . Аз ако така ме разсипят - поне ще си трая , да не се излагам толкова много ... и разбира се немога да подмина поста на RIP - бате не те знам на колко си,ама да ти кажа повечето хора на 14-15 не са такива Playboy-и като тебе,всеки ден СЕКС да правят, и или ходят на училище,или играят я игрички , я навън с топка,някои и ги съчетават ... сещаш ли се колко си смешен
и ако го срещнеш какво - ще вземеш да го набиеш щото ти бутнал корабите ли 
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Тоз мн яко се е филмиралR.I.P. написа:QUOTE(R.I.P. @ Dec 21 2007, 12:45 PM) Ела ми го кажи в очите да видим дали ще ти стиска бре ДЕТЕ, на дали ако ми го кажи в очите ще остнеш сред живите ...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Едно благодаря на хората, разбрали наистина за какво иде реч, за тези които не гледат толкова повърхностно
Няма смисъл да се тровите с дарк и останалия народ, дето е яко в матрицата, както вацата се изрази:-)
Айде със здраве
Няма смисъл да се тровите с дарк и останалия народ, дето е яко в матрицата, както вацата се изрази:-)
Айде със здраве
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Не, Тон. С това ацц играх точно 7 часа и пуснах мод. Тя после си го спря и пак го пусна. И имаше боен флот. Беше вкъщи, когато литна по теб.
Тя искаше да играя с него, но аз отказах, тъй като бях на работа. А и точно тогава се случи един инцидент ...
Тя искаше да играя с него, но аз отказах, тъй като бях на работа. А и точно тогава се случи един инцидент ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
нямам думи толко глупости в в 1на тема не бях чел
евала на писачите им
за битките ми по скоро тва е кражба на ресурс се пак браво
евала на писачите им
за битките ми по скоро тва е кражба на ресурс се пак браво
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Рояла си е като един малък робокоп
бие наред . Всички го плюете че не става от компа и по цял ден цикли ?! Той е на 15 и не работи до скоро не учиха , какво друго да прави ? Вие уж работите и пак седите колкото него в играта интересно кой играе за удоволствие и кой се вживява
п.с. За нещата който се казаха за мен от евил-а няма да коментирам. Ударили са ме и толкова (за инфо си делнах акк с повече флота от колкото ми удари Дидо, така че не мисля да приписваш това за твоя заслуга...малко не върви)
п.с.с.Дори и лошата реклама си е реклама ... Колкото и да плюете по Роял-а просто го правите по известен .. нищо повече
Аиде със здраве и весели празници на всички

п.с. За нещата който се казаха за мен от евил-а няма да коментирам. Ударили са ме и толкова (за инфо си делнах акк с повече флота от колкото ми удари Дидо, така че не мисля да приписваш това за твоя заслуга...малко не върви)
п.с.с.Дори и лошата реклама си е реклама ... Колкото и да плюете по Роял-а просто го правите по известен .. нищо повече
Аиде със здраве и весели празници на всички

[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota