Да си създадем сървар за CS 1.6

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

дай читаво ИП, лоуд ;) да се пострелкам малко утре ;) ако има някой навит после да пусна сървъра ?
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

Then and now написа:QUOTE (Then and now @ Oct 5 2008, 20:06) Просто да му се порадвам на компа, преди да го разбия за пореден път.
прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pipone написа:Цитат(Pipone @ Oct 6 2008, 13:05) прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.
И между това, че не можеш сам да го оправиш и се набутавш с 20 лева :) )))))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 6 2008, 13:08) И между това, че не можеш сам да го оправиш и се набутавш с 20 лева :) )))))
Най-вече :) ))))
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Pipone написа:Цитат(Pipone @ Oct 6 2008, 12:05) прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.
Общо взето и в трите случая се набутвам, пък и компа ми тежко го изживява игровото натоварване. Време е да почнат златните му пенсионни години.
"Времето променя, времето подменя."
Отговори

Върни се в “Off Topic”