Вярно е, че никоя игра браузърна няма дето са маса народ и админите да хващат всички с ботове и рефрешери, АМА ако са забранени поне правят усилия да хванат най - наглите и възможно най - много около тях. Играл съм и други, дето па абсолютно е без никъв смисъл да имаш бот, просто щото хората са махнали такива ботчекове, играта си се рефрешва автоматично и единственото условие е да имаш включен браузър. Кеф ти пускай ботове кеф ти прави квото искаш, ама има разни интересни добавки в играта, че ако си достатъчно добър и имаш малко повече мозък, ич ама няма никво значение кой кви ботове ползва. Играл съм и трети, дето па си има официални ботове
Ма за друго исках да пиша, ама се отплеснах нещо...
Влизайки да играя тука едно рундче, ме бяха предупредили, че има подбутвани съюзи или играчи във Вселена 2. Аз тогава просто си казах, че да ги бутат, ама да не ми пречат на мене/нас. Виках си, ся като сме пък толкова малко хора, колкото па и да са заети админите, се ще преглеждат играта, няма да позволяват нагло ползване на ботове, няма да пречат на хората и т.н. Да де ама се оказа, че не е точно така. Не е като да не се знаем от някоя и друга година, не е като да не сме поиграли някой и друг рунд заедно, ама признавам си толкова нагли истории е няяяяяяяяямало никогиш, а толкова слаба администрация пък не знам дали и ще има някъде някога в друга игра. То е ясно тука, че само надолу ще върви (поздрави бтв за вселенката която си си направил, тва е май лъча надежда за играта).
Толкова много елементарни неща не се правеха, че направо по едно време седях и се чудех бе мааа му стара що се занимавам с тва изчадие в което се е превърнал булфа, ама нали съм инат си виках да довърша на въпреки тоя рунд. Най - неприятно впечатление ми направи на никаквата реакция на админите във форума и на ужасно бавната такава в играта. Не е нормално да задаваш конкретен въпрос който засята много правилата на играта и във форума и играта да няма отговор от съответната администрация. БТВ до админите ей хора, в играта има едно поле ПРОЧЕТЕНО съобщение. Това значи че сте ПРОЧЕЛИ какво някой ви е питал. Толкова е абсурно, че 99% от случаите се е налагало излизане от възпитания тон, видиш ли за да получиш някакъв отговор, ама и тва не е сигурно. АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НЕ ЗНАМ КАКВО Е СМС ФЛУУД И ЗАЩО СЕ НАКАЗВАТ ЧЕТИРИ ПОКРИВАЩИ АТАКИ НА ДИНИТЕ! Много е дразнещо и да се случи нещо, да го докладваш и 3-4 дена ни вест ни кост от администрацията. Е сори, ама поне 2 думи мнооо помагат - Здравейте, благодарим за ***** (квото е писано). Ще се заемем при първа възможност. ТОЧКА! След 2-3 дена, което е скандално много за тая игра, като видите кво става едно бързо отговорче и тва е.
Това е в самата игра, ами ако погледнем началото на рунда. Рунда ще почне еди кога си, ама може и да не почне тогава, ако не почне тогава то ще почне все някога. Това са ви правилата, ама и не са точно това, какви са правилата ще ги разберете, ама може и да не ги разберете. Играйте, пък като някой мнооо напредне е или щото е знаел нещо повече от вас, или щото е бъгнал, ама тва па кво ни пука ние ще проверим, ама може и да не проверим, та и на вас не тряяя ви пука.
Ирония? Може би! Дори и сега е така - цял булфлит знае, че Ноксител е курва и си продава гъза за нанокредити. Цял булфлит знае какво, как и за колко се е продал отново, сааааамоо админите не знаят. Може и да знаят, ама да не казват. Ми да, нали рунда е свършил, кво да ни пука. Ми ПУКА НИ, ей така за спортната злоба, ей така за безсънните нощи ни пука, ние за нано не играем, за измислени купи също, класиране не гоним, гоним ЧЕСТ мааа му стара. Ей тааа дето я няма в тая игра вече. За мене е абсурдно, да не излезне Димо с едно съобщение и да каже - Ваца, пий си хапчетата! Ей това е проверката, ей тва сме видяли, ей тва са фактите. Имало/Нямало е наливане, ама рунда е свършил квото било такова.
Да зема да спра ли да пиша вече ... а колко много има неща които са АБСУРДНИ.
Както и на другото място казах - Бъдете живи и здрави, пък нищо не се знае.