Кво мое да стане бре ВАЛ освен да се шмугне в ъгъла отлево
Прецака и подлъга няколко добри хора в съиуза си на които държех и засвети в небесно сиииииииииииииииинннн цвят
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
valyo написа:QUOTE (valyo @ Feb 6 2010, 10:23) хахахахах но комент
първо помисли преди да пишеш(ако дрогата не ти е изпушила мозъка де)че ако бяхме сем сиитъри върколака щеше ли да събере реца
Не знам тука за каква дрога ми говориш..виж в уикипедия какво значи никът ми, ако това визираш..
Нали не очакваш да ти повярвам, как спите по един час..след това един час играете...след това спите 1 час..след това пак 1 час играете..това явление се наблюдава ежедневно..офлайн часовете да си ги правите един по един а не 4 накуп..е труда работа ако нямаш ситър. Аз неслучайно имам 4 часа офф всеки ден по едно и също време, ако не си забелязал..Поне играя честно..Евала ви за битката добра е..и жалко за shadowface...
Последна промяна от Kolma_Pushi на съб фев 06, 2010 9:38 am, променено общо 1 път.
Kolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Feb 6 2010, 10:33) Не знам тука за каква дрога ми говориш..виж в уикипедия какво значи никът ми, ако това визираш..
Нали не очакваш да ти повярвам, как спите по един час..след това един час играете...след това спите 1 час..след това пак 1 час играете..това явление се наблюдава ежедневно..офлайн часовете да си ги правите един по един а не 4 накуп..е труда работа ако нямаш ситър. Аз неслучайно имам 4 часа офф всеки ден по едно и също време, ако не си забелязал..Поне играя честно..Евала ви за битката добра е..и жалко за shadowface...
точно пък на теб ли ще давам обяснение как играя като се съмняваш има си ОВ ходи там реви
Иха страхотна битка
А как съм се наспал поне....
Добре, че стана така, че ми предпосят изпити след 1-2 седмици.
Айде от мен успех на 2та съюза
И върки вземи смени хаповете....
Последна промяна от shadowface на съб фев 06, 2010 9:50 am, променено общо 1 път.
Kolma_Pushi написа:QUOTE (Kolma_Pushi @ Feb 6 2010, 11:33) Не знам тука за каква дрога ми говориш..виж в уикипедия какво значи никът ми, ако това визираш..
Пич явно играта не ти е много ясна как се оффа и действа изобщо
Земи си намери неко батко или кака да те научи да играеш и тогава коментирай,запази си собственото самовлиубено аз за себе си и не дразни, щото по тоя начин лицемерието ти изпъква в огромни размери и заслепява целия форум ок
Трай си тама или може да отидеш при шъдоуъ у лево
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
valyo написа:QUOTE (valyo @ Feb 6 2010, 10:37) точно пък на теб ли ще давам обяснение как играя като се съмняваш има си ОВ ходи там реви
Дали да не отида да рева на някой, че г-н и г-жа Ситърови се редуват на 1-2 часа..и всеки бие шамари на другия да става от леглото вече, щото е дошъл неговия ред..Изобщо не ми трябва обяснение..Все едно да търся обяснение прани гащи що са още мокри ..стегни се. :X