Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 25 2009, 09:41) Абе твоя работа си е какъв ще си,ама не ни занимавай и останалите.Ще те видим след 1 месец с какъв флот ще си и как ще те летят и най-вече ти как ще ги летиш,сега какво ми се мислиш за боец срещу хора на 2-3к точки? Айде стига,че самочувствието ти взе да се вдига,като нещо друго,когато си в една стая с Азис и стана лошо..
Точки: 10424 (90 място от общо 3317 играчи), (Бойни Точки: 9575)
Мисля че хората на 2к 3к точки от 1 месец немога да ги нападам абе неме занимавай и ти си някав измислен герой от червената чапчеза
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 24 2009, 21:50) Твоите >оважение ама вие почнахте 1 ви аз си сложех 1 2 битки >в форума вие почнахте да се бъзикате >>>>>>>>abe are u кофата и >неме >занимааите с >ваште вицове
матури държал ли си?
Последна промяна от federaciq на нед окт 25, 2009 10:03 am, променено общо 1 път.
Zl_TePMuHaToP написа:Цитат(Zl_TePMuHaToP @ Oct 25 2009, 09:38) Лек научи се да пишеш че наистина изглеждаш като някъв 11 годишен . МеждИ или МеждУ ? сАм или сЪм ?никАв или никЪв?
Тва тоя спийд било пълно с комици,а аз си гледам тая втора .
Тва в форума всички сме много добри пилоти ама в играта ..
Ако трягна да ти пиша правилно грам думичка няма да разбереш:за съжеление Български несам учел.Ако искаш може на Немски да си пишем
Трябва да си доволен на човек като мен които не е ходел на даскало в България и пак се mache тука да ти пише на български
Последна промяна от LEKIA на нед окт 25, 2009 10:07 am, променено общо 1 път.
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 24 2009, 22:01) Ако >трягна да ти пиша правилно грам думичка няма да разбереш>?:за съжеление Български >несам >учел.Ако искаш може на Немски да си пишем
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 25 2009, 11:01) Ако трягна да ти пиша правилно грам думичка няма да разбереш:за съжеление Български несам учел.Ако искаш може на Немски да си пишем
Трябва да си доволен на човек като мен които не е ходел на даскало в България и пак се mache тука да ти пише на български