До кога да бъдат спрени атаките?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Ramirezz написа:Цитат(Ramirezz @ Oct 5 2009, 17:13) Хайде по-леко с езика , като Ви гледам повечето сте се разкрещяли "мишоци" и тем-подобни ама кой
знае какви мишки сте Вие зад клавиатурите.Хайде дръжте приличен тон.

:k050:

Ха ха като прочетох за мишоците си припомних една песничка къде се споменават пак мишки къде царкат и като .... Нататък го знаете
:c022: :c022: :c022:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Ramirezz

Хайде по-леко с езика , като Ви гледам повечето сте се разкрещяли "мишоци" и тем-подобни ама кой

Не всичко са мишоци зад клавиатурите ,само аз съм ......
Ти да не си надзирателя ,или учителката ми по математика да ми говориш за тона а ????
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

А едно време нямаше анкети и питания.Само тема с дата и часа и се оправяй, кой както може.
Изнежихте се еййййййййййй.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Аз въпреки че не играя, гласувах за утре. Като ви гледам тука, си ви трябва още един ден офлайн....поне. Пък аз съм ви загрижен за здравето :P
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

аз вече си починах тия дни :) отдавна не бях сядал пред тв да гледам филм с биричка в ръка и вилица с херинга на друга и да си лягам спокоен че няма да оправям флоти поне 1-2 дни :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
rada
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 01, 2007 4:47 pm
Контакти:

Мнение от rada »

Ramirezz написа:QUOTE (Ramirezz @ Oct 5 2009, 17:13) Хайде по-леко с езика , като Ви гледам повечето сте се разкрещяли "мишоци" и тем-подобни ама кой

:k050:
:p077:
Хмм ... точно juda и TUNJO мишоци, и то зад клавиатури. Ти сигърен ли си, че не си се регнал докато беше паднал сървъра :lol:
Xepa's fan!
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 5 2009, 17:25) Аз въпреки че не играя, гласувах за утре. Като ви гледам тука, си ви трябва още един ден офлайн....поне. Пък аз съм ви загрижен за здравето :P
Айде нема нужда.
:c022:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 5 2009, 17:23) А едно време нямаше анкети и питания.Само тема с дата и часа и се оправяй, кой както може.
Изнежихте се еййййййййййй.
Ники,няма само на мен да ми гледат сеира като няма сървър. В момента сменихме ролите. Сървър има,аз гледам сеир. Както виждам по резултатите,май пак аз ще трябва да разпределям сеното.

Да не забравя - логналите акаунти във форума специално за гласуването,ще им отварям атаките за 2 часа в играта. Да не избирате Мис Свят...
Последна промяна от dios на пон окт 05, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Пускай им атаките и да видиш как ще се спреш с червеното... :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”