представянето на нашите футболни отбори

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 12 2009, 15:45) :lol:

Т'ва ми е любимото.

Иначе по въпроса с журналистите, то и сега наблюдавам някои студенти по журналистика с големи претенции - пишат същото, което не по-зле мога да напиша аз и на 10 водки, след няколко кратки справки с уикипедиа или с дядо ми на село, например...? Не се учудвам защо нашите преподаватели непрекъснато си правят майтап на техен гръб. :)

За статията... като прочетеш заглавието, все едно си прочел всичко два пъти. Евробоецът Vs евробоеца на дядо - егати богатия речник, егати логиката, егати европейския мозък. Като малоумните ни реклами на операторите, бирите и какво ли още не. Сякаш сме обречени да си измрем в кочината и туй то.
Да отточна, че вестник меридиан мач е ЦСКА-СКИ а 7 дни е Левскарски.
От цялата статия май никой нищо не разбра, човека не плюе ЦСКА а напротив плюе шефовете на отбора , защото неможе отбор който се водил като най успелия бг отбор да неможе да направи нищо в Европа през последните 20г в момента във клуба цари пълен хаос, минал през лупи и сега през титаните .През последните години когато другите отбори си развиваха школите и покриваха лицензите пред УЕФА за стадионите си а ЦСКА-а през това време взимаха чужденци за милиони долари и даваха космически заплати за нашита стандарти. дойде момента и истината лъсна в момента Литех Левски Локо и черноморец, отбори който се борят всяка година във УЕФА в момента покриват всички изисквания l Уефа а ЦСКА се наложи да си разменят домакинство със динамо, защото българска армия не покривала нормите пред Уефа .После предложиха да играят на националния стадион но на тая дата там щяла да пее Мадона .

Лоалде, човека иска да каже ,че през последните години Левски е отбора който постигнал най големите успехи за България, като четвърт финал във Уефа и влизане в шл а ЦСКА всяка година се бореше да не му отнемат лиценза
Последна промяна от Mo`Money на ср авг 12, 2009 4:25 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Благодаря, че ми споделяш очевидното, но не съм оставял съмнения, че нещо не съм разбрал. :)

Колкото до "човека" - не знам кой вестник какъв е - ама си е левскар, което си е негова работа. Просто с това идиотско заглавие и "Левски гази в Европа" ме грабна отвсякъде. Апроло, неотдавна четох една статия, че било по-добре да пишат годината дъждовна, отколкото да се напират като глист на буца, направо ми се преобърна мисленето. Нито за статията, нито за авторът обаче се сещам и не откривам. А може да има продължение, свързано със сегашния сезон и прогнози...

И какво стана в крайна сметка, на Левски ли ще разчитаме. С тая болна тема за нашенския футбол да се занимава човек, си е чисто хазартно пристрастяване. :)
Последна промяна от LoaD на ср авг 12, 2009 6:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Aug 12 2009, 17:24) дойде момента и истината лъсна в момента Литех Левски Локо и черноморец, отбори който се борят всяка година във УЕФА в момента покриват всички изисквания l Уефа а ЦСКА се наложи да си разменят домакинство със динамо, защото българска армия не покривала нормите пред Уефа
От това тука излиза че Герена и Надежда имат лиценз от УЕФА... :dizzy:

А статията наистина се опитва да разясни, че левски е по-успелият отбор в последните 10 години, но го прави по много грозен и абсурден, за която и да е било медия, начин... Въпреки това - факт е че левски са постигнали повече в последните... 5 години (между 90-та и 2000 не бих посмял да кажа, че някои измежду левски и ЦСКА има успехи). Факт. Обаче, за съжаление, омаловажава историята на ЦСКА... Ако сме тръгнали така - дай да махнем 4-5 от КЕШ-овете на Реал...

ПП
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Aug 12 2009, 16:10) P.S.: между другото - за послеписа на hammer, най-вероятно просто наистина не знае; че и от де...
Това как да го разбирам :P
Последна промяна от hammer на ср авг 12, 2009 10:06 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

hammer написа:Цитат(hammer @ Aug 12 2009, 23:54) От това тука излиза че Герена и Надежда имат лиценз от УЕФА... :dizzy:

А статията наистина се опитва да разясни, че левски е по-успелият отбор в последните 10 години, но го прави по много грозен и абсурден, за която и да е било медия, начин... Въпреки това - факт е че левски са постигнали повече в последните... 5 години (между 90-та и 2000 не бих посмял да кажа, че някои измежду левски и ЦСКА има успехи). Факт. Обаче, за съжаление, омаловажава историята на ЦСКА... Ако сме тръгнали така - дай да махнем 4-5 от КЕШ-овете на Реал...

Да герена има лиценз и мачовете за шл ще са там .а в надежда тази година ги покриха, но кел файда ,като пропускат Европа, със куката :c022:

Наистина в статията е написано доста грубичко по отношение на другите отбори, но както по нагоре написах .президентите и шефовете са виновни за отношение на журналистите към отбора а не феновете, който пълнят стадионите в Евро турнирите и пеят с пълни гърла за любимият им отбор :a055:
Последна промяна от Mo`Money на ср авг 12, 2009 10:20 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от hammer »

Бате.... как да ти кажа - левски няма да играе в ШЛ на Герена ;) Просто сега, както и предният път, стадионът НЕ МОЖЕ да получи лиценз за груповата фаза на ШЛ ;) Иначе от клуба нямаше да обяват директно Васил Левски, не мислиш ли ;) (мисля че заради паркинга, или по-скоро липсата на достатъчно голям такъв, просто няма как да стане)

За Надежда да не говорим - ако онзи стадион + терен получи лиценз за УЕФА, то на Армията би трябвало финал да се играе... Най-малкото - та той дори осветление няма => няма въобще какво повече да се коментира... теренът също е... има една част от него, по ТВ-то не се вижда, пред наказателното поле от дясната страна на главната трибуна, стъпвайки на която можеш да се запиташ с удивление "Абе майка му стара, аз професионален футбол ли играя?!?"... А, и още нещо - припомни си колко от мачовете си, в квалификациите за ЕКТ, Локото са играли на Надежда... ;)
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

hammer написа:QUOTE (hammer @ Aug 11 2009, 12:42) ... левски като зеха парите преди 2 години какво направиха? Купиха си автобус :p018: В ДЮШ-а беше инвестинрана миниатюрничка, нищожничка частичка от тях...
Я, моля ти се, ми разкажи как точно са си изхарчили парите Левски, че ми стана интересно! Защото от 2003г. работя в клуба, но ти може да имаш по-вътрешна информация. Или пък аз да страдам от халюцинации как оттогава насам бяха укрепени трибуните на сектор Б, защото пропадаха, как бяха построени помощните игрища с изкуствената трева, как беше построено общежитието за юношите, как беше сложено най-модерното табло на балканския полуостров... А, да, и тая дупка дето седи в Г сектор все си мисля, че е защото смениха тревното покритие и оправиха дренажа.
Та всичкото това сигурно с половин-един милион са го направили, а?
И за автобуса недей да говориш много, защото някои други славни в близкото минало БГ отбори навремето си продадоха полуфиналния мач за КЕШ за автобус с тоалетна - нещо феноменално по онова време.

Понеже и за стадиона стана въпрос - Левски играеше мачовете си на националния, заради централното му разположение и заради по-големия капацитет. При пълен стадион за мачовете от ШЛ плюс тези с Шалке, Удинезе и Артмедия, Левски беше на загуба от билетите, защото от ръководството на стадиона специално повишиха наема. Така че една минимална част от парите са отишли за покриване на разликата - от Левски си платиха, за да могат да ги гледат 15 000 човека повече. И понеже пак съм на темата за парите, от мен да знаете, че минимум 50 000 лв. са отишли във фенклуба за "невероятната им хореография". Българските фенове са уникални, като успеят да напълнят стадион, но са уникални ако им платиш да са уникални.
Герена отдавна има лиценз три звезди, и единственото, което не му стига, за да получи 4 (право на домакинство на финал за УЕФА, или вече Лига Европа) или 5 (право на домакинство на финал за ШЛ) са липсата на хотел с 5 звезди в радиус 1 км и малкия капацитет. Националния стадион отговаря на тези 2 изисквания за 4 звезди, но е прекалено далече от летището, което е друго изискване, т.е. няма как да получи 4 звезди.
Другото изискване, на което националния не отговаря, за да получи 4 звезди, е малкия брой тоалетни. В А сектор има 4 входа с тоалетни за около 13 000 души - не броим ВИП ложата и журналистическата ложа, те си имат отделни тоалетни.

Изказването за паркинга е меко казано смехотворно - паркинга пред А сектор на Герена побира повече коли, отколкото паркинга между А и Б на националния, освен това откъм касите на Тодорини кукли има мини-паркинг за 20-ина коли, самия стадион има паркинг за футболистите, журналистите и т.н. точно зад В сектор (а не като пред националния - само двата автобуса пред централния вход), и не на последно място, понеже стадиона не е в центъра на града, "тарикатите-софиянци" винаги паркират между блоковете наоколо и ходят 100-200-300 метра пеша. Отчитайки и факта, че капацитета на Герена е 2/3 от този на националния, от гледна точка паркинги Герена е уреден в пъти по-добре.

Та мисля си, хубаво нещо са пристрастията, но все пак ле-е-екинко да се подготвяме преди да се изказваме.
И за да не кажете, че съм нахлузил сините очила, ще ви издам тайната, че отборът, инвестиращ най-много в своята ДЮШ (като процент от бюджета си), всъщност не е Левски, а е Литекс.

П.С: За статията съм съгласен - грозна е. Но това е ако трябва да съм обективен. А аз не съм - 2 години слушах първо как скиорите ни били първия мач, после как Ники Михайлов ни насрал срещу Оксер, за да се стигне до пожелания да отнесеме я тройки, я петици от Марсилия, от ЦСКА Москва, от Удинезе, от Шалке. Е стигнахме до петица, но срещу Барса и то в Шампионската Лига. А не до четворка в Прага за УЕФА. И д*петата в таваните да си ударят всички червени (или по-скоро анти-сини) фенове накуп - от 2000г. насам сме по-успелия отбор. Просто на някои други единствения им повод за гордост е победа (но не и елиминиране) на "еврошампиона Ливърпул", който е най-късметлийския и незаслужил носител на ШЛ в историята и, и който не е ставал шампион на собствената си страна вече точно 20 години. А ние, "евроидиотите" два пъти играхме напролет в УЕФА, втория път на 1/4 финал, влязохме в ШЛ, и може да отнесохме плувката от отбори като Беверен, Тампере и БАТЕ, но в сравнение с "опозицията", докато тя отнасяше тройки от Галатасарай и падаше с дузпи от Торпедо Москва (световен гранд, между другото), ние отстранихме отбори като Брьондби, Хайдук, Славия Прага... Които са светлинни години по-напред от нашата футболна действителност. Самия факт, че Литекс започва един кръг след ЦСКА говори показателно колко са успели ЦСКА в последните 5 години. Сега им остава да се надяват, че и Генков ще се спъва в топката, както го правеше Бербатов, като играха срещу Леверкузен.

Хайде, със здраве и без лоши помисли от мен, пък ще броим пилците наесен. Иска ми се да е напролет, но не виждам потенциал за това в никой от отборите...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от hammer »

Некой са го жегнали по гъза :a046: Почнах да ти чета статията... исе отказах... почнах да чета послеписа... и наистина се разсмях - не мислиш ли че тия е*авки са си заслужени?!? Не... сбърках въпроса - мислиш ли? Аз не бих се оправдавал много за такива случаи - уникални възжмоности да влизане в групите, подминати с лека ръка заради високомерието на синия клуб... А на Ники Михайлов се подиграва цяла България, така че не ми излизай с тия номера. А и аз лично виждам огромно израстване в него откак' е в Твенте. А "самияТ факт, че Литекс един кръг след ЦСКА'' показва че те са взели купата на страната, а не че ние сме слаби. Гледай си отбора и се радвай на неговите успехи, не се опитваи чрез всичко да изкараш другите (особено един отбор) слаб! Защото ако си мислиш че това което ти наричаш Левски в момента е отбор, то си много далеч от истината. Айде, не ми отговаряй, игнорирай ме - по-добре ще е за всички.

ПП Не оставай с грешни впечатления - без лоши чувства ;)

ПП2 Кога по-точно сте играли за втори път на пролет в ЕКТ?!?
Последна промяна от hammer на чет авг 13, 2009 10:05 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Хем да не ти отговарям, хем завършваш с въпрос. Пак демонстрираш познания?

03/03/2004 00:00 ПФК Левски - Ливърпул 2:4 "Васил Левски" - София
26/02/2004 00:00 Ливърпул - ПФК Левски 2:0 "Анфийлд" - Ливърпул
27/11/2003 00:00 ПФК Левски - Славия (Прага) 0:0 "Георги Аспарухов" - София
06/11/2003 00:00 Славия (Прага) - ПФК Левски 2:2 "Евжена Росичкехо" - Прага
15/10/2003 00:00 ПФК Левски - Апоел Рамат Ган 4:0 "Георги Аспарухов" - София
24/09/2003 00:00 Апоел Рамат Ган - ПФК Левски 0:1 "Общински , Дунайска стреда" - Словакия
28/08/2003 00:00 ПФК Левски - Атирау 2:0 "Георги Аспарухов" - София
14/08/2003 00:00 Атирау - ПФК Левски 1:4 "Мунайши" - Атирау

Мисля че това е сезона който ти се губи. Другия беше по-скоро и повече шум се вдигна около него, че много злоба се насъбра - "как може толкова време да не се о*ерат говедата, да го е*а?"

"Почнах да ти чета статията... исе отказах"... Или така ти изнася да кажеш? Ми да я беше прочел, та да научиш нещо ново! За разлика от послеписа съществената част в писанието ми е изградена на факти. И не касае ЦСКА, спокойно. "За умрял - или добро, или нищо!" - мен така са ме учили. Те още не са умрели, ама натам отиват със сигурни стъпки от 20 години. ФАКТ! :P

Жегват ме по гъза такива като... Тетка Тунка от Чепръчане, дето избягват да четат нови неща, щото не им харесват и повече им допадат спомените от далечното минало.
"Тия ебавки са си заслужени" навремето имах един много близък приятел, с който съм израснал като с брат. Беше ми по-близък от истинския ми брат. Делили сме абсолютно всичко, което сме нямали - последната цигара, последните пари за кафе, последните 10-ина минути в компютърната зала. Абе адски близък. Но навлязохме в пубертета, започнаха да ни се променят интересите, респективно и ценностите, и в един хубав ден момчето след серия от глупости, които вършеше в продължение на месеци, след като го подкара цялата компания за пореден път на бъзик, се обърна и си изми ръцете с мен - майсторски се опита да отклони вниманието от себе си с моята скромна особа, и по-точно член на семейството ми. Ма "то си било точно така, както той казвал, не било лъжа". Схващаш ли поуката от тая история или ти трябва цветна картинка? Докато сте пълни с ебавки за Левски, ще ви се връща тъпкано - по титли ви догонваме, по купи ви водиме, по суперкупи ви водиме, в евротурнирите имаме епизодични успехи, докато вашите вече хващат прах някъде в историята, даже и в националния отбор от години има повече играчи на Левски. Не може да мразиш, да обиждаш, и да обясняваш, че си прав. Така че докато го правиш на глас - ще преглъщаш отговорите. Слава богу нашите отговори обикновено идват от терена. Защото колкото и да сме зле, все сме по-добре от вас

П.С: Ники Михайлов никога не съм го харесвал и е факт, че насра единствения мач, в който имахме някакви шансове да вземем точка в ШЛ, но това е отделна тема. Аз говорех конкретно за мача с Оксер за купата на УЕФА повече от година по-рано.

П.П.С: Да ти копирам ли и коефициентите на Литекс и ЦСКА, за да ти стане по-ясно защо Литекс започва един кръг по-късно. Купата на страна не може да те направи поставен при жребия за да играеш срещу непоставения БАТЕ Борисов, за сметка на онеправдания вицешампион, който като непоставен ще играе срещу поставения Динамо Москва. Следиш ли ми мисълта? Известно ли ти е, че и Литекс, за разлика от ЦСКА, в последните 5 години са стигали веднъж до мачове напролет?
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от hammer »

Не вече наистина спирам с темата, просто заминавам за море следобед и няма желание да следя развитието на спора от морето.

П.П.С. А на теб известно ли ти е, че всъщност Динамо бяха непоставените :lol:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Що не вземете да спрете с глупостите...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”