Моля за внимание!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

ела до студенски, бл 37, стая 704 и ще ти я дам тая, че на мен нещо не ми е вкусна. а аз ще изляза да си взема друга
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2009, 00:47) Това чаровната обаче все още не го възприема разбираш ли ме Рояле,

Чаровна моля те помисли малко и попрочети ..........
Абе ти ... ти си ... стига ми рева да не казвам къде, ПРИЕМИ ГО НАКАЗАН СИ НЯМА ДА ТИ МАХНАТ НАКАЗАНИЕТО .... 2 глави имаш (за едната несъм сигурен, може да е навътре нз) помисли малко не ми се прави на шефче, тя е админ, тя ще реши стига дава акъл и наставления ... порасни малко.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Значи до тук я стигнахме да си даваме парите да играем честно и накрая да не ни разберат и да нинакажат без причина еми ше напускаме тогава,аз сега какво да стана в 4 сутринта и да се дигам и от 6 и 309 на работа как така,щом никои не му пука че съм прецакан и не иска да си поправи грешката,това беше последния рунд за мене

Щом високото самочувствие и срама да се извиниш,да кажеш едно извинявай владо не прецених добре махам ти наказанието аз се отказвам,явно ще търся друга онлаин игра с по свестни хора които евентуално биха ме разбрали в подобен случай,ЧАРОВАНА изложи се наистина.......
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Guilty написа:QUOTE (Guilty @ Jul 24 2009, 00:50) Абе ти ... ти си ... стига ми рева да не казвам къде, ПРИЕМИ ГО НАКАЗАН СИ НЯМА ДА ТИ МАХНАТ НАКАЗАНИЕТО .... 2 глави имаш (за едната несъм сигурен, може да е навътре нз) помисли малко не ми се прави на шефче, тя е админ, тя ще реши стига дава акъл и наставления ... порасни малко.
Върви на майната си бе клошар,белкем сега има закакво да ме накажат!!!!!!!!!!!!!!
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jul 24 2009, 00:53) Значи до тук я стигнахме да си даваме парите да играем честно и накрая да не ни разберат и да нинакажат без причина еми ше напускаме тогава,аз сега какво да стана в 4 сутринта и да се дигам и от 6 и 309 на работа как така,щом никои не му пука че съм прецакан и не иска да си поправи грешката,това беше последния рунд за мене

Щом високото самочувствие и срама да се извиниш,да кажеш едно извинявай владо не прецених добре махам ти наказанието аз се отказвам,явно ще търся друга онлаин игра с по свестни хора които евентуално биха ме разбрали в подобен случай,ЧАРОВАНА изложи се наистина.......
Еми тия обиди .... някой да ти каже - ходи на мисис българия или да те убижда как си изглеждал кво ще му кажеш ??? аре стига тука дал 1903242389 пари ....
Потребителски аватар
BlackHand
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 26, 2007 5:34 pm
Контакти:

Мнение от BlackHand »

http://www.vbox7.com/play:c4d36d9e
Айди мале джиклака джикита джикита !
Въркулак ..... ти .... батенце си един голем смЕшник!
Не се моли на админите.... ЖИКСА ЩЕ ТЕ СПАСИ !
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

а не е ли по-добре да останеш и да покажеш на въпросния... индивид къде серат гладните гърци? Да му покажеш, че въпреки тарикатлъците на дребно си по-добър от него и нахалитетът му само ще му играе курвачката? Вместо да бягаш като бито псе, остани и го прати за храна на чакалите
Последна промяна от ????? ?????? на чет юли 23, 2009 11:01 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Ruskia_bg
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 14, 2005 10:12 am
Контакти:

Мнение от Ruskia_bg »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jul 24 2009, 00:34) Приятелю живота си ми е ок работя си изкарвам си парите и пак ще съм в топа и пак ще ви начукам канчетата,да не говорим че дините в най скоро време гимпускам
Това на мен ли си го писал? Ако е на мен , само да ти споделя , че нито се е случвало , нито ще се случи . А дали си изкарваш парите ......... дълбоко ме съмнява. Ако найстина бачкаше , нито ще ти е за някакво наказание, нито за разправии в форума , а най-малкото нямаше да хабиш нерви в една игра. Така че вземи се спри че се излагаш! Приятелски съвет и то безплатен
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 24 2009, 00:56) Еми тия обиди .... някой да ти каже - ходи на мисис българия или да те убижда как си изглеждал кво ще му кажеш ??? аре стига тука дал 1903242389 пари ....

И ти върви на майната си!!!!!!!!!
Последна промяна от varkulak на чет юли 23, 2009 11:15 pm, променено общо 1 път.
Причина: Ок, отиваме всички на майната си, а на теб ти спирам достъпа до този форум. Съжалявам наистина, но мисля, че в случая не съм допуснала грешка!
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

ти да си беше мълчал поне нямаше да се изложиш!щеше да ти мине наказанието и всичко щеше да мине мирно и тихо,сега може и още да получиш!
Последна промяна от federaciq на чет юли 23, 2009 11:03 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”