А иначе, никва стратегия... само стремеж към пълно удоволствие...
Айде малко помощ
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Е па я за опитните нищо не мога да кажа, щот съм ламер, ама имам кураж да седя в топа, КОГАТО ИСКАМ. Освен тва почти редовно- 1-2 пъти в рунда си чупя танкерите при самоатака, ама то е само щот съм лАмер.... Ще ми се админ да ми даде акъл как се играе на високи точки, ама нещо не ми връзват
ЗАЩО ЛИ?
Последна промяна от steff1 на чет юли 23, 2009 12:18 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
заради функцията бутам сгради секакви за това държа на бомбера освен него това прави само знсLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 20 2009, 22:40) Що толкоз държиш да има бомбер, човекът може да не е чак такъв ламер, та да мислиш, че само защитник ще може да удари... Все пак, добър съвет де, знае ли се. :>
На Скаутите върнаха функцията в играта - като те нападат с дини, да купуваш на килограм без притеснения, че не си им вдигнал нивата или че може да си отидат с планетата - ама това не ги прави от по-здрав картон. В по-новобрански ръце, скаута е като табелка "рециклаж-тук". :>
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
аа тфа с подписа и е само за прикритиеLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 23 2009, 01:23) щот съсипваш половината от безсъние...))))
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jul 23 2009, 02:54) Почваш да ми ставаш любимец.Обичам леките закачки, както всеки... Ама админ все още не ми е дал акъл
![]()
тц.тц.тц...... това момче Вальо..... пак си го оставила на сухо..... горкия
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Мани, отиде си един добър купувачCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 23 2009, 10:16) гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......
тц.тц.тц...... това момче Вальо..... пак си го оставила на сухо..... горкия![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Нищо му няма, той е търпелив....CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 23 2009, 10:16) гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......
тц.тц.тц...... това момче Вальо..... пак си го оставила на сухо..... горкия![]()
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]