Айде малко помощ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

За по опитните... :P Самоатаката е най-добрата защита... :lol:

А иначе, никва стратегия... само стремеж към пълно удоволствие... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Е па я за опитните нищо не мога да кажа, щот съм ламер, ама имам кураж да седя в топа, КОГАТО ИСКАМ. Освен тва почти редовно- 1-2 пъти в рунда си чупя танкерите при самоатака, ама то е само щот съм лАмер.... Ще ми се админ да ми даде акъл как се играе на високи точки, ама нещо не ми връзват ;) ЗАЩО ЛИ?
Последна промяна от steff1 на чет юли 23, 2009 12:18 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

щот съсипваш половината от безсъние... :) ))))
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 20 2009, 22:40) Що толкоз държиш да има бомбер, човекът може да не е чак такъв ламер, та да мислиш, че само защитник ще може да удари... Все пак, добър съвет де, знае ли се. :>

На Скаутите върнаха функцията в играта - като те нападат с дини, да купуваш на килограм без притеснения, че не си им вдигнал нивата или че може да си отидат с планетата - ама това не ги прави от по-здрав картон. В по-новобрански ръце, скаута е като табелка "рециклаж-тук". :>
заради функцията бутам сгради секакви за това държа на бомбера освен него това прави само знс
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 23 2009, 02:23) щот съсипваш половината от безсъние... :) ))))
Почваш да ми ставаш любимец. :) Обичам леките закачки, както всеки... Ама админ все още не ми е дал акъл ;)
[/color][/i] [i] [/i]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 23 2009, 01:23) щот съсипваш половината от безсъние... :) ))))
аа тфа с подписа и е само за прикритие :) ) :P не спи по много пфуу неможе да и се смогне :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jul 23 2009, 02:54) Почваш да ми ставаш любимец. :) Обичам леките закачки, както всеки... Ама админ все още не ми е дал акъл ;)
гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......
тц.тц.тц...... това момче Вальо..... пак си го оставила на сухо..... горкия :P
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 23 2009, 10:16) гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......
Мани, отиде си един добър купувач :(
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 23 2009, 10:16) гледам пак си цъфнала за зомбиране във втора .......
Нищо му няма, той е търпелив.... :P
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Не слушай никой за тактики играй си както искаш и както можеш,пък и нали знаеш много баби-хилаво бебе :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”