Предложение за промени Вселена СПИЙД
-
charovna
Така, извинявам се на всички, чиито постове изтрих, но целта е да се оставят само предложенията.
Ако има други предложения, за които сте се сетили или ще се сетите, можем да я продължим, но молбата отново е без излишен спам.
Ако има други предложения, за които сте се сетили или ще се сетите, можем да я продължим, но молбата отново е без излишен спам.
Последна промяна от charovna на съб мар 14, 2009 11:53 am, променено общо 1 път.
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Предлагам ви едно малко странно за флийта решение, което ще промени много вселената, според мен към добро.
А именно:
Ресурсни към бойни - 2:1 (получава се много добре за момента в 1ва)
Никъкви ограничения за транспорта, освен че трябва да си минал 10к
Каскадно правене на планети е много безполезно, 5 са достатъчно.
Строене на флотата х2
Корабната борса не е нужно да се ограничава
Спиране на сигнатурите
И предложението което ще ви се стори странно, но сперед мен е идейно.
мини до 21лвл, като добива е х10. Може и до 20лвл да е. Идеята е да не надвишава много добива при 30лвл мина със нормален добив.
Така ще постигнем:
- Много повече хора на "големите точки". Следователно повече щасливи юзери които за пръв път виждат на флоти или в червено към планетата им ЗНС.
- Много регистрирани, което може да доведе до падане на сървъра, така че тук трябва да се видят параметрите по хостването
- Отборната игра се засилва с дигането на точките, щом искате отборна игра, ще ви трябват точки
А именно:
Ресурсни към бойни - 2:1 (получава се много добре за момента в 1ва)
Никъкви ограничения за транспорта, освен че трябва да си минал 10к
Каскадно правене на планети е много безполезно, 5 са достатъчно.
Строене на флотата х2
Корабната борса не е нужно да се ограничава
Спиране на сигнатурите
И предложението което ще ви се стори странно, но сперед мен е идейно.
мини до 21лвл, като добива е х10. Може и до 20лвл да е. Идеята е да не надвишава много добива при 30лвл мина със нормален добив.
Така ще постигнем:
- Много повече хора на "големите точки". Следователно повече щасливи юзери които за пръв път виждат на флоти или в червено към планетата им ЗНС.
- Много регистрирани, което може да доведе до падане на сървъра, така че тук трябва да се видят параметрите по хостването
- Отборната игра се засилва с дигането на точките, щом искате отборна игра, ще ви трябват точки
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
T-J написа:Цитат(T-J @ Feb 3 2009, 00:38) Доста доста четох и какво измисли мозакът ми е, че повечето то Вас желаят да се върне игра към предишното и състояние, а именно още от преди въвеждането на расите. Лично на мен това ми допада, но както всички се досещате това е невъзможно.
Предложенията ми са следните:
1. Забрана на нанокредити (поне през 1вите 2 седмици).
Причина:
Всички платени услуги според мен развалиха правото на конкуренция. Има играчи които имат огромно желание, но просто не разполагат с наличните средства за да се конкурират с платежоспособните.По този начин началото няма да дърпат толкова платежоспособните, а умеещите да развиват максимално бързо акаунт.(Вярно, че така печелите, но моето мнение е това, а доколкото зная всеки има право на мнение)
2. Преразглеждане на бонусите на раса Конфедерация.
Причина
Горките Конфедерати тотално излязоха от класацията като раса. Малко са вече играчите Конфедерати.
3. Каскадното строене на планети да се премахне.
Причина:
В спийд каскадното строене е просто въпрос на 4-5 дена. 30к в спийд се правят адски лесно с макснатия добив.
4. Увеличаване на срока на рунда.
Причина:
Според мен 3 месеца е малко време за гледане на наистина яки зрелища. Ако рунда беше 5 месеца примерно би направило рунда още по-динамичен. (това ще доведе и до нови коефициенти който мисля, че не са трудност да се добавят 2-3 коефициента над максималната граница).
5. Възможност за транспорт между съюзниците поне през 1вия месец със съответния коефициент за транспорт.
Причина:
Така ще има поне малко повече отборна игра. Трансорта да си има коефициент примерно нещо като с атаките, но не толкова голям.
Пример:
от 10000 до 30000 коефициент 2 Пример: човек на 20к ще може да транспортира на човек на 10к
от 30000 до 50000 коефициент 1,6
от 50000 до 70000 коефициент 1,2
от 70000 до 90000 коефициент 0,8
над 90000 коефициент 0,4
Това беше от мен надявам се да съм бил от полза на администрацията.
Малък идиоте,осра моята тема когато ме нямаше и ме обиди дори. Не си мисли че аз няма да направя същото след като оставаш безнаказано олигофренче.
Първо да ти кажа че твоето мнение е изцяло дебилно и що не се хвърлиш в някоя бездънна яма за да не те хвърлям аз,да напротив нанокредирането да не се спира поради молба на жиВутно като теб,поради причината че смрадоляци като теб осраха буквално играта,какво ли не се направи по играта заради такива като вас,моето мнение е играта да няма транспорти и да си има кредитирането като сега,да се спрът модовете и да се увеличът протекцийте на 10 като първата е безплатна а всека следваща с по 80 нанокредита по скъпа,нека топърите си дават парите а именно касимуги като теб.
Драги администратори извинявам се за държанието си но не издържах, накажете ме подобаващо според вашите разъждения, но искам да вмъкна че отново бях обиден,и вие пак не забелязахте. Човека си остана безнаказан ето ви и линка да му видите поста!
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=56768 -това е линка ако има изобщо хора преценяващи нещата нямаше да избухна,а тоя идиот да върви ДА РИНЕ НА КРАВИТЕ СЪЩО
Въркиии, 2 дни да пиеш бира без да спамиш
Последна промяна от varkulak на съб мар 14, 2009 10:53 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Feb 3 2009, 15:59) Класация 2 ресурсни=1 точка в класацията 1 бойна=1 точка в класацията.
Транспорт разрешен след 10 к точки
Обвързване на флотата с добива от мините:колкото повече флота имаш толкова по малко ти копаят мините-тук може да се направи флотата да ти е на нива примерно 1 ниво -максимум 500 единици флота и 5% намалявне на добива -2 ниво-1500 единици флота и 7% намаляване н добива и така нататъка.И за да се предотврати пълното копаене преди да изкарш какъв да е кораб: мина над 10-о ниво да не може да се вдига без 1 ниво флоти.По това предложение може още да се поработи ,така че съм отворен за идеи.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Рунд - 3 месеца.
8 планети - без каскадно строене.
Добив х3
строеж на кораби, и сгради х2
мини - макс ниво 25
Банка - да
Специалности - да
Транспорт позволен САМО между съюзници при следните условия:
* помощ при рециклиране - летене по неизлязъл рециклаж - забранено. Връщане на рециклажа на собственика - до 24 часа.
*заеми между съюзници - позволени, но обвързани с ресурсните точки на играча поискал заема. Имам в предвид нещо като опцията Банка, но в случая необвързано с купуването на нанокредити. Заема задължително се докладва на съпорта и се връща до 3 дни.
Забранена търговия с расови кораби и ЗНС.
Търговия на газ за други ресурси - забранена.
Позволени атаки със шпионски сонди.
Забранени финални битки между играчите. За отказващите се, които държат да се разбият да се предоставя противник - адм. акаунт, без рециклаж след битката и бойни точки. Акаунта на отказалия се да се изтрива задължително, след провеждането на битката.
За останалите, които играят цял рунд, да се млатят по време на рунда, ако се хванат....
Опция "смс - събуждане" - НЕ!
Даване на акаунт за временно ползване - забранено. Смяна на собственик на акаунт - 1 път за рунда.
8 планети - без каскадно строене.
Добив х3
строеж на кораби, и сгради х2
мини - макс ниво 25
Банка - да
Специалности - да
Транспорт позволен САМО между съюзници при следните условия:
* помощ при рециклиране - летене по неизлязъл рециклаж - забранено. Връщане на рециклажа на собственика - до 24 часа.
*заеми между съюзници - позволени, но обвързани с ресурсните точки на играча поискал заема. Имам в предвид нещо като опцията Банка, но в случая необвързано с купуването на нанокредити. Заема задължително се докладва на съпорта и се връща до 3 дни.
Забранена търговия с расови кораби и ЗНС.
Търговия на газ за други ресурси - забранена.
Позволени атаки със шпионски сонди.
Забранени финални битки между играчите. За отказващите се, които държат да се разбият да се предоставя противник - адм. акаунт, без рециклаж след битката и бойни точки. Акаунта на отказалия се да се изтрива задължително, след провеждането на битката.
За останалите, които играят цял рунд, да се млатят по време на рунда, ако се хванат....
Опция "смс - събуждане" - НЕ!
Даване на акаунт за временно ползване - забранено. Смяна на собственик на акаунт - 1 път за рунда.
Последна промяна от steff1 на ср мар 25, 2009 2:20 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
WQAS
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 12:58 pm
- Контакти:
Стоя ли , чета ли .... много предложения , много идеи.Моето предложение е да се направи 1 бонус рунд в които да имат право на участие определени играчи .....а именно завършилите в ТОП 10 на всички проведени досега рундовее във всички вселени.
А относно параметрите на които ще се проведе рунда .....аз съм за 1 "OLD SCHOOL" хард кор рунд. По този начин мисля че от 1 страна ще бъде интересно - ще има опитни и доказани играчи които играят помежду си .....а от друга страна ще е интересно и за тези които ще наблюдават.
А относно параметрите на които ще се проведе рунда .....аз съм за 1 "OLD SCHOOL" хард кор рунд. По този начин мисля че от 1 страна ще бъде интересно - ще има опитни и доказани играчи които играят помежду си .....а от друга страна ще е интересно и за тези които ще наблюдават.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
момко доста налудничева ии според мен не изпълнима задача добро мислене обачеWQAS написа:Цитат(WQAS @ Mar 28 2009, 12:17) Стоя ли , чета ли .... много предложения , много идеи.Моето предложение е да се направи 1 бонус рунд в които да имат право на участие определени играчи .....а именно завършилите в ТОП 10 на всички проведени досега рундовее във всички вселени.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]