Кога ще ги стигнем?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Feb 21 2009, 17:02) Аууу, как последните 5-6 поста са тамън по тематаа...
А сега и по нея:
Кучетата си лаят, кервана си върви...
И все още не сън съгласен с лоад :)
Позачистиха, дано се придържаме вече към тази тема.
А какво не си съласен с лоуд? Много точно си го каза. Пък и той доста време играе в ЛТ вече :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

И какво било .... Епа там хората си играят за кефа, явно .. Ама то не пречи и тука да е така. Да не говорим, че вселените ще се пръснат по шевовете от играчи. А тука какво правим. За 2 седмици влизаш в топ50, дори да играеш за кеф. Всичко под 400я играч е само нулички, а до 200я даже и не играят .... И какво беше то ... 6к играчи държеше 1ва и то постоянно. Малко по-малко бяха във 2ра. Може да си направите справка с меню победители, акаунти на колко точки къде са. Тогава по-гламави ли бяхме ... И се правеха повече битки. Ама има едно нещо. Ако някой не беше доволен постоянно се появяваше отговора "Щом не си доволен, никой не те задържа тук". Еми не ги задържаше хората и сега вселените са празни. Не можем да ги стигнем, дори да бягаме срещу тях. Еми няма да стане, макар, че повечето играчи тук, там могат да бъдат много повече, защото и каси си има, и каси, и каси и т.н. ... и пак каси. Пък и не трябва да не отчетем факта, че топаджиите останаха само старите играчи, които вече се познават, играят редовно и добре и е трудно да се хванат. Няма как просто ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

До колкото разбрах сега там тече 1ви рунд. Може би ще се сетите как е било и тук 1ви рунд. До колкото съм чувал по разкази - дооста си прилича с положението там ;) И спокойно мога да предскажа какво ще е 2ри 3ти и т.н рундове там ;)
ЛОАД:
Дразни ме че това което се случва в Булфа го отдаваш на общи извинения, с които обясняваш и оправдаваш всичко. Т.е.:
"Български манталитет", "българска работа".
Всъщност обяснението за мен е съвсем другаде:
Там - нова игра, много нови играчи, които тепърва откриват топлата вода, голям интерес.
Тук- всичко е навик, знае се какво и кога трябва да се прави, останали са шепа хора.

Направи тук една вселена с 10К играчи и да видим първия какви битки ще има и на колко точки ще финишира ;)

Както Роял каза - след 4 години и там ще е, както тук е в момента, и играта ще се пусне в Китай ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Едно е първи рунд на онлайн игра 2004, съвсем друго е първи рунд на същото през 2008. Пък и сравнения на БФ-алфа и бета с БФ версия 3 не правя, не съм компетентен.
Не го отдавам на общи извинения, аз пак ти казвам, че си разсъждавам върху мнението, за да си го изградя като такова, не ми се базира само на първите впечатления. Нарочно играх там толкова време. Като бонус - и горчивият опит, който натрупах от няколко наистина читави онлайн игри наоколо, не само на Булфлийт. Това по въпроса с "общите извинения". Сега за играта... ами да тръгнем от някъде. За манталитет ли ще си приказваме? Аха. А спомняте ли си, че нещо не се сещам (и ще дам пример с Ромфлийт, тъй като беше няколко рунда, и доста се научиха да играят), кой пръв започна да се ситва и да мултясва там? Въпреки и забраната за български IP-та де, да живеят прокситата. То който иска - може, не беше особена пречка. За протокола - още от зората на БФ.ком има ситинг и мултиакаунтърство, с всеки ден все по-усъвършенствани (също така още от тогава си имаше плюене по админи и баджанашки истории). А там, защо беше такава рядкост това провинение и именно затова за първи провинения наказанията варираха от 1 час до 2-3 дни. Напсуваш ли някого на майка обаче, забрави да играеш тия години със същия акаунт. Камо ли да роптаеш срещу екипа из целия форум. Същевременно обаче, няма да те накажат, че си употребил думата "задник" и то в словосъчетание ала "падна ми задника от смях". И то от човек, който и до ден днешен го намирам за що-годе точен пич. Представям си по-зле ако беше. Но важното в случая е, че човешките отношения не се променят от днес за утре, имаш ги или такива, или такива.

Разликата е от земята до небето, горещо ви препоръчвам да не подхващате подобни теми за обсъждане :) . Освен ако не държите да продължавам с разликите, а те са наистина много. Особено в манталитета. Който, ако изключим мотото на Вуте да му е зле и как да прецакаме системата, ни е много по-добре поне от социална гледна точка и общо взето затова си седя и тук.. Но както и да е, потретям, че при нас на друго ниво ни е проблема, но не вярвам, че е от едно нещо, по-скоро от всички изброени в темата от различни потребители проблеми, накуп. И това си е позор за нас, тъй като можем много повече и много по-добре, и да го запазим така. Обаче работата опира и до воля, упоритост и средства, пък явно повечето гледат да си ги пестят за... не знам, задгробния живот може би. Добавяме и малкият пазар и сме с пръст в уста. (ето тук вече идва общият проблем на нацията ни - не че няма хора, просто на голяма част от населението, хич не им е до онлайн игри точно в тоя момент, по различни причини... и т.н.) Неслучайно инвестираме (по-скоро инвестирАТ де) в чужбина и то успешно като гледам. Само че там няма да се случи същото, както мислиш.

п.п.: впрочем някой от вас играе/играл ли другаде (например в румънската, италианската, белгийската и латвийската), или си пак взех да си приказвам за удоволствие, като пенсионер в столичния градски транспорт ;D
Последна промяна от LoaD на съб фев 21, 2009 8:04 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

Load няма да споря с теб, но нали сами казахте че там доста хора са наказани, кой за мулти кой за друго? Също така да не забравяме, при нас едно време кои бяха двамата най-големи бъгера. Сигурен съм че помниш тестовия юзър Кабела, а да не говорим за Тангра, който за месец игра ако не се лъжа извади дини и влезе в топ 5... Това не става без благословия отгоре, поне при тангра, кабела беше ясен имаше физически достъп до сървъра и правеше каквото си иска. Така, че точно за това говоря за манталитета като цяло, че го ползвате не на място. Защото първо какво е това български манталитет по ягодите? Всеки го ползва, но съм сигурен че едно поне 90% даже и не знаят какво трябва да значи, не казвам че ти си от тях, но просто поне на мен ми е писнало да чувам тоя израз и като ги питам какво имат предвид под български манталитет да сменят темата, да ми казват направо че не знаят или да почват да ми обясняват надълго и на широко как било свързано с 5 вековното робство и тем подобни глупости.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

А, не го свързвам с това, макар че вероятно има нещо общо действително... според мен, а и доколкото съм изслушвал хора (вкл. лектори), с които сме израснали с вековна разлика (буквално), се дължи повече на по-скорошни събития... ама няма да се впрягам чак дотам в неща, с които не съм запознат от първа ръка, само ни плашат, че трябвало (е, който изкара до края и тръгне да се занимава с нещо подобно - амин) да оправяме нечии десетилетни бакии. Окей, толкова по въпроса с манталитета, но имай предвид, че говорех преди малко за ромфлийт, който в момента е затворен. Т.е. никой не е наказан, щот... нали. :) Иначе бъгове си имат, дал Ривър пропуски за оправяне... просто си личи различния основен стил на игра + администриране. А, и форума им е кръгла нула откъм свестни теми, тия не'наят що е спам :S. Само играта е същата. И много им куца английския (имам предвид - ако общувате с някого; за всичко останало си има translate.google)... :>
Последна промяна от LoaD на съб фев 21, 2009 10:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

абе има една песен на тодор колев- кога ще ги стигнем хамериканците :) описваща положението
Победата Ще Бъде Наша
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

да ви попитам че неми стана ясно..

играта там на същия собственик ли е ? тоест ривъра.. ?

или са продали правата.. или и такова нещо няма ?
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

PycHakaa написа:Цитат(PycHakaa @ Feb 22 2009, 13:03) да ви попитам че неми стана ясно..

играта там на същия собственик ли е ? тоест ривъра.. ?

или са продали правата.. или и такова нещо няма ?

не не е , то ако беше така всички щяхме да играем там :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 22 2009, 15:35) не не е , то ако беше така всички щяхме да играем там :P
ЦитатJei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk [email protected]. Žaidimo kūrėjai – XS Software.[/quote]

Петре, като не ти е ясно, не пиши :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”