Едно е първи рунд на онлайн игра 2004, съвсем друго е първи рунд на същото през 2008. Пък и сравнения на БФ-алфа и бета с БФ версия 3 не правя, не съм компетентен.
Не го отдавам на общи извинения, аз пак ти казвам, че си разсъждавам върху мнението, за да си го изградя като такова, не ми се базира само на първите впечатления. Нарочно играх там толкова време. Като бонус - и горчивият опит, който натрупах от няколко наистина читави онлайн игри наоколо, не само на Булфлийт. Това по въпроса с "общите извинения". Сега за играта... ами да тръгнем от някъде. За манталитет ли ще си приказваме? Аха. А спомняте ли си, че нещо не се сещам (и ще дам пример с Ромфлийт, тъй като беше няколко рунда, и доста се научиха да играят), кой пръв започна да се ситва и да мултясва там? Въпреки и забраната за български IP-та де, да живеят прокситата. То който иска - може, не беше особена пречка. За протокола - още от зората на БФ.ком има ситинг и мултиакаунтърство, с всеки ден все по-усъвършенствани (също така още от тогава си имаше плюене по админи и баджанашки истории). А там, защо беше такава рядкост това провинение и именно затова за първи провинения наказанията варираха от 1 час до 2-3 дни. Напсуваш ли някого на майка обаче, забрави да играеш тия години със същия акаунт. Камо ли да роптаеш срещу екипа из целия форум. Същевременно обаче, няма да те накажат, че си употребил думата "задник" и то в словосъчетание ала "падна ми задника от смях". И то от човек, който и до ден днешен го намирам за що-годе точен пич. Представям си по-зле ако беше. Но важното в случая е, че човешките отношения не се променят от днес за утре, имаш ги или такива, или такива.
Разликата е от земята до небето, горещо ви препоръчвам да не подхващате подобни теми за обсъждане

. Освен ако не държите да продължавам с разликите, а те са наистина много. Особено в манталитета. Който, ако изключим мотото на Вуте да му е зле и как да прецакаме системата, ни е много по-добре поне от социална гледна точка и общо взето затова си седя и тук.. Но както и да е, потретям, че при нас на друго ниво ни е проблема, но не вярвам, че е от едно нещо, по-скоро от всички изброени в темата от различни потребители проблеми, накуп. И това си е позор за нас, тъй като можем много повече и много по-добре, и да го
запазим така. Обаче работата опира и до воля, упоритост и средства, пък явно повечето гледат да си ги пестят за... не знам, задгробния живот може би. Добавяме и малкият пазар и сме с пръст в уста. (ето тук вече идва общият проблем на нацията ни - не че няма хора, просто на голяма част от населението, хич не им е до онлайн игри точно в тоя момент, по различни причини... и т.н.) Неслучайно инвестираме (по-скоро инвестирАТ де) в чужбина и то успешно като гледам. Само че там няма да се случи същото, както мислиш.
п.п.: впрочем някой от вас играе/играл ли другаде (например в румънската, италианската, белгийската и латвийската), или си пак взех да си приказвам за удоволствие, като пенсионер в столичния градски транспорт ;D
Keep space clean, it's not yours.