Може би отново спам тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 13 2009, 13:11) 8.2 Използване на каквито и да било похвати от страна на потребителите да получат конфиденциална информация от други потребители, като пароли, различни видове кодове и всички видове информация, до която нормално не би трябвало да имат достъп. Включително и публикуването на доклади от битки или шпионаж без съгласието на двете страни.

Това също е интересно. :) Бих го разисквал, но май тук говорим за друго :)

P.S.: А защо трябав да се срива играта, Мистерия? Нима това го допускате в нормалната работа от сървъра? Подобни некачествени отклонения, за васса нищо особено? Виж ми стария подпис...
Това не са мои думи Рояле - всеки ден си в работния раздел ;)

ЕДИТ: Може би за теб, трябваше задължително да сложа кавички, прости! :)
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:19 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 13 2009, 13:14) Това не са мои думи Рояле - всеки ден си в работния раздел ;)

ЕДИТ: Може би за теб, трябваше задължително да сложа кавички, прости! :)
Всъщност в момента само ти знаеш за какво говориш :) Само разводнявате темата. Дайте по същество

btw. говорих за един текст в подписа ми с оранжеви букви.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

Не мислех да коментирам , но мистерия - нестава въпрос за това - става въпрос за по няколко атаки само, и се получава предупрездение на лично от админ . уточнено е в правилата какво е смс флууд както и по горната точка за натиск от страна на играчи - за мене това го има - упражнява се натиск върху админите , никога когато сам играл не сам бил наказван , но този рунд доста хора ще получават смс -и от мен за в бъдеще , но не и да ги флудия - прави разликата между 2-те и ако ме накажат заради ниаколко смс на ден или някои друг , щото на тунджо му се спи - много хора ще си заминеме от 1-ва.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 13 2009, 13:17) Всъщност в момента само ти знаеш за какво говориш :) Само разводнявате темата. Дайте по същество

btw. говорих за един текст в подписа ми с оранжеви букви.
Мъничък си ощеее, мъничък... Но нищо, ще порастнеш все някой ден... :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Казах го и преди, ще го кажа и сега - сто баби, хилаво дЯти. От толкоз правила, толкоз клаузи и подклаузи, вече не може да се играе. То някой го беше казал - след година-две-три, няма да се нападаме без предварително предупреждение и т.н. и т.н.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Аз съм ЗА да не се нападаме без прадварително съобщаване. И мините до лвл 100. Ще ви раздам противогази тогава, да не се задавите, докато ми дишате прахта. (sun)
Последна промяна от LoaD на пет фев 13, 2009 12:26 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:18) Не мислех да коментирам , но мистерия - нестава въпрос за това - става въпрос за по няколко атаки само, и се получава предупрездение на лично от админ . уточнено е в правилата какво е смс флууд както и по горната точка за натиск от страна на играчи - за мене това го има - упражнява се натиск върху админите , никога когато сам играл не сам бил наказван , но този рунд доста хора ще получават смс -и от мен за в бъдеще , но не и да ги флудия - прави разликата между 2-те и ако ме накажат заради ниаколко смс на ден или някои друг , щото на тунджо му се спи - много хора ще си заминеме от 1-ва.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 13 2009, 12:23) Работите седят така. Баце Боровиня станал човек на възраст, взима си пенсията той спокойно, пийва си ракията по ракийно време вечерта и решава да си легне. Ама ще си легне нъцки. Захвърчаха сонди. Само, че на позволената от правилата мисия - атака. И той подобаващо си влиза, вижда 1 военен доклад, изтръпва - отваря го, разбира че няма нищо особено, но пулса му все пак се ускорява, като на колибри, не е като на човек на възраст, та едвам успява да заспи. И така до 6 сутринта, докато не му се върна сейвъна и баце боровиня си продължава с активната игра. Нищо необичайно. Без да е спал кой знае колко много вечерта си прави 20тица часове до края на игровия ден. Само, че какво става? Става това, че егото на въпросния е твърде високо и той се чуди: "как аджеба аз ще имам 11 шпионаж, а този до който съм се лепнал е със 2ро шпионаж, няма никакви %ти, и грам боен флот, а ще ме прави на луд" и решава да се оплаче. Оплаква се и баш топаджията ТУНЖО, с още по-високото его и с 10те К нанокредити, половината то които изхарчи за мотивации по 30 рециклатора. (Дано от покера си ги избиваш, брат :) ). Оплакват се обаче не от един, не от двама... станаха цели трима. Топлата вода отдавна е открита, въпроса е кога ще бъде заровен гейзера, че да не цвърчи така, щото видиш ли супер-дупер-мега-гига-хипер-ултра играчите не могат да спят в уреченото от тях време - нищо, че това е игра в реално време. Както им казах и аз - те са си поели риска да направят колонии до акаунт с 5 пъти по-нисък шпионаж и развит само на транспортен флот (дано тия 1к бойни точки, които взеха за 1 месец от рециклиращ флот да им послужат за крайното класиране, муахаха). Та те така, с малко мили и очи, 20тина оплаквания на съпорта въпросните лица ягодин, опа капин... тъй де боровин и ТУНДЖО (па май и вирус, и неговата не беше лесна) са успяли да убедят администрацията за този компромисен за тях вариянт. Няма да виня коруин и диос в нищо. Обвинявам единствено "потърпевшите", че за над 4 години игра от тяхна страна не се научиха, че не всичко се върти около тях и че е възможно акаунт с 20 пъти по-"нефелно" развитие, да ги прави на 2 стотинки, от старите - пробити. Момчета, още веднъж ще ви го кажа - не сте THE BEST, колкото и да ви се иска и да си го фантазирате.

Поздрави,
екс - agathachristie.
Чети - чети... Просто е смешно :lol:
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Feb 13 2009, 13:23) Чети - чети... Просто е смешно :lol:
Като модератор на би трябвало да спамиш, а правиш точно това , ако мойто изказване ти е смешно - при условие че е напълно сериозно и се събразява с правилата и начините на игра до сега - значи някои трябва да ти резне модераторските права, както и на някои хора админските ако протектират дадени играчи .
Последна промяна от JAG_77 на пет фев 13, 2009 12:36 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мисти, тоя път честно казано и ти май не знаеш какво говориш. Въпроса ми е - защо аджеба трябва да има такова правило като смс флуд ... Съгласен съм да има наказание, при положение, че лети атака, човека се логва и т.н. ... Това да, защото тогава, .т.е преди, сървъра лагваше и доста трудно се вдигаха флоти. Ама който е мъж - или маха известяването, или си бере гайлето. Аз играя без известяване. Активирам го, ако взема се напия, че ако не стана и ме атакуват, да се събудя. Ама скоро и това не съм правил. Смс флуд ... това е екстра за топаджии .. казах ви вече как стоят нещата ... забранихте атаките със сонди ... епа съгласен съм, нямам нищо против, ама нека направим така - шпионажа да вади И проучванията ... Нали подкрепяме топаджиите ... Епа ако ще е тъй, дай да махнем 2х нагоре коефицента, да не случайно някой заблуден мишок да бие и по-големите .. нали и те искат да стават топаджии, а без тях накъде сме ... И май започвам да мисля, че е хубаво да си на малко точки и да пердашиш ламерите, че то големите много нещо им станаха екстрите .. и то безплатните .. А ... може и друго да се направи - прекръстете играта, махнете бойния флот или направете 500 реца да са равностойни на 1к унита и да се мятаме .... Ама само топ10 да имат достъп то тия реци, че иначе всеки на реци ще играе .... Просто перфектно
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:31) Като модератор на би трябвало да спамиш, а правиш точно това , ако мойто изказване ти е смешно - при условие че е напълно сериозно и се събразява с правилата и начините на игра до сега - значи някои трябва да ти резне модераторските права, както и на някои хора админските ако протектриат дадени играчи .
ОФФ- топик! Освен това не спамя, а разкривам долни инсинуации на играчи, които си въобразяват, че като са прочели 5 реда от Правилата на играта, може да се гаврят с нея!
В интерес на истината, като Модератор, знаеш ли, че не играя?! :) Гледам ви отстрани! И честно казано много е грозно! :)

Точно така VaN__е ... идеи, идеи и предложения! Не критики и плюене - долно е!
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:41 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”