jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 24 2009, 21:22) аз пък ще съда новия ви джадай за авторски права
А Стивън Спилбърг ше съди теб . Незнайни по паспорт ако имаш вече джадаю.
Никъде в гугъл като натиснеш джадай не пише Червен бряг
jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 24 2009, 21:22) аз пък ще съда новия ви джадай за авторски права
Джеди, майтапа на страна.... но не забравяй че и аз мога да се обиждам... и на име и на съюз..... и за разлика от теб мога да наказвам.... тук във форума ....jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 24 2009, 20:57) какво ме накара да спра - не те интересува...
и какво съм бил защитен?
1-ва протекция съм я пуснал 5 дена след старта незнам къде бяхте тогава...пък пправите проблем кой как играе, всеки си има 5 протекции и 5 мода...
Попитай Кори той ще ти каже най-добре че мога и непротектиран да играя![]()
Само не мога да разбера...от какъв зор някои слабоумници трябва да си сменят ника и да позлват моя че и да светят оранжево по най-долния начин...
Нищо де, това са си ваши АМБЕРСКИ истрории няма да ви се бъркам...Не знам кво изпитвате яд ли завист ли вие ще кажете...А може би мъка че няма кой да наливате?
Джадая се самонаказа още миналия рунд с арогантноста си.BEC написа:Цитат(BEC @ Jan 24 2009, 20:37) Ако някой ми даде логично обяснение за това наказание ще ида в приют за душевно болни да си изкарам старините.
Ае аз пък кат ви видя тук 3-4 човека с тея издуханите руски подписи от латиносериалите(теленовели, както е модерно ся да ги наричат)..нямам думи просто...MaKaVeL1 написа:QUOTE (MaKaVeL1 @ Jan 24 2009, 22:31) Та няма ли да кажете за какво е наказан джадая?
Понеже защото обаче е баннат в форума освен че жълтее в играта ето отговорът.LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 25 2009, 08:14) Иии верно, за к'во е наказан все пак?![]()
![]()
![]()